Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
canım ben ona gitmeyi çok isterdim ama ben ataşehirde oturuyorum o yüzden, burda Tolga Ergine gidiyorum onuda çok beğendim suratsız biraz ama işini iyi yapıyor
Sen avrupa yakasındamısın
Yok canım ben Ümraniye’deyim ama Ataşehir’e çok yakınız, hastanem de orda. Ben burdan kalkıp gitmiştim Nişantaşı’na ama şimdi gözüm kesmiyor, doktoruma güveniyorum

Aslında amaç oranın sürekli hava almasını sağlamak ve teması kesmek eskiden büyükler şişe kapağı kaptıyorlarmış gümüş kapak(onların ayarları 925,999 vs var) ve avent kapak ve kremler kullandım 10 günde atlattım öyle kanamalı bir yara yaşamadım şükür ama tabi yaz ayıydı nerdeyse çıplak geziyordum şimdi kış olacak inşallah hepimiz ağrısız acısız atlatırız

Merhaba kızlar
Detaylı ultrasonda çıktık. İlk bi girdik 45fk baktı doktorumuz. Sonra bebekler pozisyon değiştirsin diye siz bi gidin 15-20dk dolanın, tatlı bir şeyler yiyin gelin dedi. Bi gittik ki ikisi de sırtını dönmüş Bir daha yolladı gidin biraz dolanın diye. Gittik geldik kız hala biraz nazlandı ama sonunda istediği görüntüleri aldı. Bir çok şeye bakıldı. Kızımın kalbinde küçük bir parlaklık görüldü ama doktor zaten fetal yapmıştık ve temiz çıkmıştı o yüzden hiç bir anlamı yok dedi. Eşim ısrarla bir şey olursa ne olabilir diye sordu. Hiç bir şey olmaz, pek çok bebekte görülür zaten dedi. Boyları ve kiloları da ölçüldü. İkisinin de 21cm, kızım 308gr, oğlum 331 gr çıktı. Doktor teker teker tüm iç organlara baktı. Hemşireye o görüldü, bu görüldü diye söyledi o da tik attı. Ölçümleri yapıldı. Raporu sizinle paylaşıyorum. Orada nelere bakıldığı yazıyor. Çok şükür doktor her şey yolunda dedi
Yüzlerinin çok iyi fotoğraflarını alamadık ama. Elma yanaklı oğlum ve nazlı kızım.
Bir de biz yanımızda bellek götürmüştük. Doktorumuz tüm görüntüleri ona attı. Sizin de aklınızda bulunsun
Sorusu olan varsa da buyursun sorsun

Eklentiler

• 1000025043.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 1000025040.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 73
Masallah canim çok sevindim her şeyin güzel olmasına sen su an kaç haftaliksin bi de her detaylida böyle renkli veriyorlar herhalde dimi benim normalde siyah beyaz ultrasonlarim da detayliya hevesliyim renkli verecekleri için

Masallah canim çok sevindim her şeyin güzel olmasına sen su an kaç haftaliksin bi de her detaylida böyle renkli veriyorlar herhalde dimi benim normalde siyah beyaz ultrasonlarim da detayliya hevesliyim renkli verecekleri için
20+1im canım.
Özelde veriyorlar diye biliyorum. Bizim doktor geçen sefer de vermişti zaten. İnşallah bebeğin güzel pozlar verir

Oyyyy kurban olsun onlara teyzesi, maşallah çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına, sağlıcakla gelsinler inşallah
canım benim normal dr renkli veriyor, aynı detaylıda gibi

Oyyyy kurban olsun onlara teyzesi, maşallah çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına, sağlıcakla gelsinler inşallah

Ben de özele gidiyorum Medical hem de ama siyah beyaz ya ben de heyecanla renkliyi bekliyorum detaylıdaki

Canım benim öncelikle kocaman maşallah diyeyim yavrularına sağlıkla gelsinler inşallah.
Hicbir sorun çıkmaması harika haber baya da bakmis doktor güzel olmus. Herseyin yolunda oldugunu duymak cok rahatlatmistir sizi
Pozları çok güzel olmusss yerim ben onlariiii inşallah darısı biz bekleyenlerin başına, hepimiz bebeklerimizin sağlıklı haberlerini alalim aminnn
Bellek götürmek cok mantikliymis nerden akliniza geldi en basta mi dediniz doktora onu, bende götüreyim
Bebisleri dürttü mü bu defa da 13.haftada benim oglusumu baya bi dürtmüstü

Oyy ne güzel ne güzel ay inşallah bende bekleyen tüm anneler de bir an önce hissederiz bebislerimizin hareketlerini net ve daha sık sekilde. Insan meraklaniyor sabirsizlaniyor gercekten

Ben de özele gidiyorum ama hastaneden hastaneye değişiyor sanırım siyah beyaz benimki kalitesi iyi ama yine de insan renkli istiyor

Allahım resimlere bak ne tatlı maşallah ya herşey yolunda çok şükür

Oyyy maşallah yerim ben onlarıııı çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla güzelliklerle gelsinler inşallah

Bellek ne kanka

İlk gittiğimizde söylemişti sanki canım bellek olayını ya da ben bir yerlerde okudum tam hatırlayamadım.
Rabbşm hepimize yavrularımızın hep güzel haberlerini almayı nasip etsin
Dürtmek ne kelime. Valla canım yandı o kadar diyeyim. Hatta dışarıda öyle bi darbe alsak hastaneye koşarız büyük ihtimalle. Bir elinde ultrason cihazıyla bastırdı, diğer eliyle de diğer taraftan bastırdı ki rahatsız olsunlar da dönsünler.
Hatta eşim diyor ki çocuklar içerde ne oluyor ya diyor

Son düzenleme:
Ay inşallah canım benim kızım olacağını öğrendim ama devlet hastanesine geçtiğim için doğru düzgün göremiyorum bebişi inşallah detaylı ultrasonda ayrıntılı ayrıntılı göndericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…