- 18 Ekim 2022
- 2.034
- 2.768
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.141
Yok canım ben Ümraniye’deyim ama Ataşehir’e çok yakınız, hastanem de orda. Ben burdan kalkıp gitmiştim Nişantaşı’nacanım ben ona gitmeyi çok isterdim ama ben ataşehirde oturuyorum o yüzden, burda Tolga Ergine gidiyorum onuda çok beğendim suratsız biraz ama işini iyi yapıyor
Sen avrupa yakasındamısın
Aslında amaç oranın sürekli hava almasını sağlamak ve teması kesmek eskiden büyükler şişe kapağı kaptıyorlarmışKızlar günaydın herkesedaha önce gebelik yaşayanlara özellikle bu sorum göğüslerim zaten büyüktü şimdi daha da büyüdü haliyle grupta da memenin acıması vs konuşulmaya başlamışken sormak istedim gümüş kapak kullanan oldu mu, fayda sağlıyor mu? Bir de standart ve xl olanı var xl büyük memelere mi hahah
Ben 18 haftalıkken oldum canımKızlar 19 haftalık aşı içi saglık ocağı aradı var mı aranızda aşırı olan kafama takıldı
Masallah canim çok sevindim her şeyin güzel olmasınaMerhaba kızlar
Detaylı ultrasonda çıktık. İlk bi girdik 45fk baktı doktorumuz. Sonra bebekler pozisyon değiştirsin diye siz bi gidin 15-20dk dolanın, tatlı bir şeyler yiyin gelin dedi. Bi gittik ki ikisi de sırtını dönmüşBir daha yolladı gidin biraz dolanın diye. Gittik geldik kız hala biraz nazlandı ama sonunda istediği görüntüleri aldı. Bir çok şeye bakıldı. Kızımın kalbinde küçük bir parlaklık görüldü ama doktor zaten fetal yapmıştık ve temiz çıkmıştı o yüzden hiç bir anlamı yok dedi. Eşim ısrarla bir şey olursa ne olabilir diye sordu. Hiç bir şey olmaz, pek çok bebekte görülür zaten dedi. Boyları ve kiloları da ölçüldü. İkisinin de 21cm, kızım 308gr, oğlum 331 gr çıktı. Doktor teker teker tüm iç organlara baktı. Hemşireye o görüldü, bu görüldü diye söyledi o da tik attı. Ölçümleri yapıldı. Raporu sizinle paylaşıyorum. Orada nelere bakıldığı yazıyor. Çok şükür doktor her şey yolunda dedi
Yüzlerinin çok iyi fotoğraflarını alamadık ama. Elma yanaklı oğlum ve nazlı kızım.
Bir de biz yanımızda bellek götürmüştük. Doktorumuz tüm görüntüleri ona attı. Sizin de aklınızda bulunsun
Sorusu olan varsa da buyursun sorsun
20+1im canım.Masallah canim çok sevindim her şeyin güzel olmasınasen su an kaç haftaliksin bi de her detaylida böyle renkli veriyorlar herhalde dimi benim normalde siyah beyaz ultrasonlarim da detayliya hevesliyim renkli verecekleri için
Oyyyy kurban olsun onlara teyzesi, maşallahMerhaba kızlar
Detaylı ultrasonda çıktık. İlk bi girdik 45fk baktı doktorumuz. Sonra bebekler pozisyon değiştirsin diye siz bi gidin 15-20dk dolanın, tatlı bir şeyler yiyin gelin dedi. Bi gittik ki ikisi de sırtını dönmüşBir daha yolladı gidin biraz dolanın diye. Gittik geldik kız hala biraz nazlandı ama sonunda istediği görüntüleri aldı. Bir çok şeye bakıldı. Kızımın kalbinde küçük bir parlaklık görüldü ama doktor zaten fetal yapmıştık ve temiz çıkmıştı o yüzden hiç bir anlamı yok dedi. Eşim ısrarla bir şey olursa ne olabilir diye sordu. Hiç bir şey olmaz, pek çok bebekte görülür zaten dedi. Boyları ve kiloları da ölçüldü. İkisinin de 21cm, kızım 308gr, oğlum 331 gr çıktı. Doktor teker teker tüm iç organlara baktı. Hemşireye o görüldü, bu görüldü diye söyledi o da tik attı. Ölçümleri yapıldı. Raporu sizinle paylaşıyorum. Orada nelere bakıldığı yazıyor. Çok şükür doktor her şey yolunda dedi
Yüzlerinin çok iyi fotoğraflarını alamadık ama. Elma yanaklı oğlum ve nazlı kızım.
Bir de biz yanımızda bellek götürmüştük. Doktorumuz tüm görüntüleri ona attı. Sizin de aklınızda bulunsun
canım benim normal dr renkli veriyor, aynı detaylıda gibiMasallah canim çok sevindim her şeyin güzel olmasınasen su an kaç haftaliksin bi de her detaylida böyle renkli veriyorlar herhalde dimi benim normalde siyah beyaz ultrasonlarim da detayliya hevesliyim renkli verecekleri için
Ben de özele gidiyorum Medical hem de ama siyah beyaz yaOyyyy kurban olsun onlara teyzesi, maşallahçok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına, sağlıcakla gelsinler inşallah
canım benim normal dr renkli veriyor, aynı detaylıda gibi
Canım benim öncelikle kocaman maşallah diyeyim yavrularınaMerhaba kızlar
Çok teşekkür ederimKendı dr una gıt canım sana randevu acacak mhrs den sonra alabılırsın.
Oyy ne güzel ne güzelBen 1 haftadır her gün mutlaka hissediyorumözellikle öğlenleri karnım tok uzanmışken elimi koyup sesleniyorum ve artık sert vuruyor miniğim hatta son 2 gündür elimi koymasam bile karnıma yumruk yemiş gibi olduğum için irkiliyorum tekme atınca
Ben yaptırdım canım geçen cuma 19+3 te bir ay sonra tekrar gel sistem bize göstermiyor dediKızlar 19 haftalık aşı içi saglık ocağı aradı var mı aranızda aşırı olan kafama takıldı
Ben de özele gidiyorum ama hastaneden hastaneye değişiyor sanırım siyah beyaz benimki kalitesi iyi ama yine de insan renkli istiyorOyyyy kurban olsun onlara teyzesi, maşallahçok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına, sağlıcakla gelsinler inşallah
canım benim normal dr renkli veriyor, aynı detaylıda gibi
Allahım resimlere bak ne tatlı maşallah yaMerhaba kızlar
Oyyy maşallahMerhaba kızlar
Bellek ne kankaCanım benim öncelikle kocaman maşallah diyeyim yavrularınasağlıkla gelsinler inşallah.
Hicbir sorun çıkmaması harika haberbaya da bakmis doktor güzel olmus. Herseyin yolunda oldugunu duymak cok rahatlatmistir sizi
Pozları çok güzel olmusss yerim ben onlariiiiinşallah darısı biz bekleyenlerin başına, hepimiz bebeklerimizin sağlıklı haberlerini alalim aminnn
Bellek götürmek cok mantikliymis nerden akliniza geldien basta mi dediniz doktora onu, bende götüreyim
Bebisleri dürttü mü bu defa da13.haftada benim oglusumu baya bi dürtmüstü
İlk gittiğimizde söylemişti sanki canım bellek olayını ya da ben bir yerlerde okudum tam hatırlayamadım.Canım benim öncelikle kocaman maşallah diyeyim yavrularınasağlıkla gelsinler inşallah.
Hicbir sorun çıkmaması harika haberbaya da bakmis doktor güzel olmus. Herseyin yolunda oldugunu duymak cok rahatlatmistir sizi
Pozları çok güzel olmusss yerim ben onlariiiiinşallah darısı biz bekleyenlerin başına, hepimiz bebeklerimizin sağlıklı haberlerini alalim aminnn
Bellek götürmek cok mantikliymis nerden akliniza geldien basta mi dediniz doktora onu, bende götüreyim
Bebisleri dürttü mü bu defa da13.haftada benim oglusumu baya bi dürtmüstü
Ay inşallah canım benim kızım olacağını öğrendim ama devlet hastanesine geçtiğim için doğru düzgün göremiyorum bebişi inşallah detaylı ultrasonda ayrıntılı ayrıntılı göndericemSanki bizim hayatımızda ekstra ne oluyor kız hergün ev iş - iş ev mekik dokuyoruz nasıl olayım hergün daha da şişiyorumkızın olacağını öğrendin tabi kaçtın hemen öyle düşünüp özletme kendini ayyyy çok heyecanlı yaaa güzel fotolar gelir inşallah kuzum sağlıklı haberlerle gel de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?