Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143

Çok sevindim ya bir Ohh çektim, nasıl güzel bir duygu çok şükür, maşallah maşallah Sağlıkla gelsin minikler

Allahımmmm maşallahh ne güzeller ya çok sevindim canım benim iyi olmalarınaa sağlıcaklar gelsinlerrrr

Kuzum ben hiç kullanmadım belki de ihtiyacın olmaz şimdiden alma istersen tek tavsiye edebileceğim evde memelerinizi salın gitsin bence hiç sütyen takmiyorum evde çok şükür yara olmadi hiç

Kız ben akşama kadar 13 kilo bebemi taşıyorum kucağımda plasentan da yukarı çıkmış zaten hicbisey olmaz artık

ay maşallahh ikisene de nasıl güzellerr

Maşallah

Evet canım aslında ben ilk bebeğimi kaybettiğimde sezeryan oldum .Ve bana Tetanoz vurulmamıştı .Çok şükür bir şey de olmadı yani ne bilim
Kuzum aşılar sadece bizi değil doğumdan sonra bebeği de koruması için yapılıyor. Konu ilk açıldığında burada biri yazmıştı ülkede deprem mi olcak ne yasiycaz belli değil Allah korusun. Ama doğumu hangi şartlarda yapacağız belli değil. Bebeğimizi ne kadar pamuklara sarsak da eve giderken başımıza ne gelecek o da belli değil. Nasıl mikroplara maruz kalacaklar doğunca. Felaket senaryosu yazıp korkutmak istemiyorum ama bir sürü senaryo çizebilirim burada. Yazmaya bile korkuyorum. İnşallah hepimiz tertemiz hastanelerde güzelce doğum yapıp kazasız belasız evimizin temiz ortamına getiririz kuzularımızı

Ya hamilelik mucize ama ikiz ayrı bir mucize ya harika görünüyorlar maşallah kuzulara

yaaaaaa maşallahhh kuzucuklaraaa güzel haberler almanıza çok sevindim kuzum sağlıkla gelsinler inşallah. İkiz olunca apayrı oluyor yaaa

Bu arada benim önceki kontrolümde bebek kordonun ikincisini görememişti doktorum ve herşey organ taramasında netleşcek demişti eğer o dediği doğruysa sezeryanla biraz erken almamız gerekiyor demişti

Kızlar biz memeyi bıraktık sağ salim kolay oldu çok şükür. Hiç yapmak istemezdim ama ilk gece ağlamaktan nefesi kesilecek noktaya geldi. Ben de sabır taşı diye bişey var ondan sürdüm. Bak kızım pis olmuş kötü kokmuş dedim. Siyaha boyayan reçine gibi kokan bitkisel birsey. Siyah görünce çok dehşete kapıldı geri geri kaçtı. Bağırarak ağlamayı bıraktı. Sabaha kadar elimden tutup banyoya götürdü beni yıkamam için. Ama banyo karanlık olmuş kızım giremeyiz dedim. İlk gece sabahlara kadar ağladık. Benim de ağlamaktan gözlerim şişti. Ama ikinci gece umudu kesti artık. O kabullenmiş halini görünce de iyice duygulanıyorum. Paylaşmak istedim sizinle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…