Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143

Canım ben soracaktım sana tam sen yazdın, merak ediyordum ne yaptın, süreç nasıl ilerliyor diye, çok sevindim, zor gerçekten ayırmak, kopuyor gibi hissediyorsundur ama doktorun da dediği gibi artık ayırman gerektiği için sen bunu yaptın, kıyamam size ya, güzel anne

Ah gerçekten içimde ne duygular kopuyor. Kızım benden daha soğukkanlıymış

Bize hic dememisti öyle birsey bende tedbirli gideyim
Amin canım aminn her zaman güzel haberler sağlıklı haberler alalim bebeklerimizden inşallah
Ayyy gercekten miiii o kadar mi hirpaladi bizim 13.haftada da yapmıştı birkac dürtme insallah o kadarina bile gerek kalmaz. Cocugum kendini rahat gosterir insallah daa. Ay bide cok uzun süre usg ile baktikca da ben rahat edemiyorum yaa deli miyim neyim. 13.haftada baktiginda artik yeter diyesim gelmisti. Cocuga baskı uygulaniyor sonucta rahatsiz oluyor diye düşünüyorum nedense.

Offf sahne gözümde canlandı

Kuzum ben hiç kullanmadım belki de ihtiyacın olmaz şimdiden alma istersen tek tavsiye edebileceğim evde memelerinizi salın gitsin bence hiç sütyen takmiyorum evde çok şükür yara olmadi hiç
Sana katılıyorum bende evde serbest modda geziyorum. Zaten sütyen disardayken takılması gereken bisey degil mi yaaa evde niye takalim
Ya canım cok sevindim en azindan kısa sürede halletmis olmaniza. Aferin akıllı bıdığa kolay kabullenmis. Bakma aslinda cocuklar bizden daha güçlüler biz herseye duygusal yaklaşıyoruz simdi 4 5 ay kadar dinlendir memintolari

Çok şükür bir şey yokmuş bugün geçti gibi zaten leke açıldı rengi işte 3 gün önce vajinal muayene olduğumdan sanırım

Kuzum ben hiç kullanmadım belki de ihtiyacın olmaz şimdiden alma istersen tek tavsiye edebileceğim evde memelerinizi salın gitsin bence hiç sütyen takmiyorum evde çok şükür yara olmadi hiç
Ay ben normalde de okuldan geldiğim an memeler fora kamera olmasa asansörde çıkarmaya başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…