- 18 Temmuz 2022
- 6.195
- 10.369
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.181
Kız saat su an 14:24Balım benim randevum türkiye saati 11:40
hahahah kız haftaya salı günü randevumKız saat su an 14:24
Kızlar biz memeyi bıraktık sağ salim kolay oldu çok şükür. Hiç yapmak istemezdim ama ilk gece ağlamaktan nefesi kesilecek noktaya geldi. Ben de sabır taşı diye bişey var ondan sürdüm. Bak kızım pis olmuş kötü kokmuş dedim. Siyaha boyayan reçine gibi kokan bitkisel birsey. Siyah görünce çok dehşete kapıldı geri geri kaçtı. Bağırarak ağlamayı bıraktı. Sabaha kadar elimden tutup banyoya götürdü beni yıkamam için. Ama banyo karanlık olmuş kızım giremeyiz dedim. İlk gece sabahlara kadar ağladık. Benim de ağlamaktan gözlerim şişti. Ama ikinci gece umudu kesti artık. O kabullenmiş halini görünce de iyice duygulanıyorum. Paylaşmak istedim sizinle de
Bugün değil miydi ya haftaya salı miydi Allah iyiliğini versinhahahah kız haftaya salı günü randevumayy ne güldüm ya bi an bende panik olcaktım hahahaha
Ah gerçekten içimde ne duygular kopuyor. Kızım benden daha soğukkanlıymışCanım ben soracaktım sana tam sen yazdın, merak ediyordum ne yaptın, süreç nasıl ilerliyor diye, çok sevindim, zor gerçekten ayırmak, kopuyor gibi hissediyorsundur ama doktorun da dediği gibi artık ayırman gerektiği için sen bunu yaptın, kıyamam size ya, güzel anne
hee kız haftayaydı kalabalığız ya normalBugün değil miydi ya haftaya salı miydi Allah iyiliğini versin
Bize hic dememisti öyle birsey bende tedbirli gideyimİlk gittiğimizde söylemişti sanki canım bellek olayını ya da ben bir yerlerde okudum tam hatırlayamadım.
Rabbşm hepimize yavrularımızın hep güzel haberlerini almayı nasip etsin
Dürtmek ne kelime. Valla canım yandı o kadar diyeyim. Hatta dışarıda öyle bi darbe alsak hastaneye koşarız büyük ihtimalle. Bir elinde ultrason cihazıyla bastırdı, diğer eliyle de diğer taraftan bastırdı ki rahatsız olsunlar da dönsünler.
Hatta eşim diyor ki çocuklar içerde ne oluyor ya diyor
Kuzum flaş bellek oluyor ya. Icine fotolar falan attığımızBellek ne kanka
Kanka türkçem bellik kelimesine hafizaya kaydetme gereği duymamış, şimdi ekledim tenk yuKuzum flaş bellek oluyor ya. Icine fotolar falan attığımız
Offf sahne gözümde canlandıKızlar biz memeyi bıraktık sağ salim kolay oldu çok şükür. Hiç yapmak istemezdim ama ilk gece ağlamaktan nefesi kesilecek noktaya geldi. Ben de sabır taşı diye bişey var ondan sürdüm. Bak kızım pis olmuş kötü kokmuş dedim. Siyaha boyayan reçine gibi kokan bitkisel birsey. Siyah görünce çok dehşete kapıldı geri geri kaçtı. Bağırarak ağlamayı bıraktı. Sabaha kadar elimden tutup banyoya götürdü beni yıkamam için. Ama banyo karanlık olmuş kızım giremeyiz dedim. İlk gece sabahlara kadar ağladık. Benim de ağlamaktan gözlerim şişti. Ama ikinci gece umudu kesti artık. O kabullenmiş halini görünce de iyice duygulanıyorum. Paylaşmak istedim sizinle de
Sana katılıyorum bende evde serbest modda geziyorum. Zaten sütyen disardayken takılması gereken bisey degil mi yaaa evde niye takalimKuzum ben hiç kullanmadım belki de ihtiyacın olmaz şimdiden alma istersentek tavsiye edebileceğim evde memelerinizi salın gitsin bence hiç sütyen takmiyorum evde çok şükür yara olmadi hiç
Ya canım cok sevindim en azindan kısa sürede halletmis olmaniza. Aferin akıllı bıdığa kolay kabullenmis. Bakma aslinda cocuklar bizden daha güçlüler biz herseye duygusal yaklaşıyoruzKızlar biz memeyi bıraktık sağ salim kolay oldu çok şükür. Hiç yapmak istemezdim ama ilk gece ağlamaktan nefesi kesilecek noktaya geldi. Ben de sabır taşı diye bişey var ondan sürdüm. Bak kızım pis olmuş kötü kokmuş dedim. Siyaha boyayan reçine gibi kokan bitkisel birsey. Siyah görünce çok dehşete kapıldı geri geri kaçtı. Bağırarak ağlamayı bıraktı. Sabaha kadar elimden tutup banyoya götürdü beni yıkamam için. Ama banyo karanlık olmuş kızım giremeyiz dedim. İlk gece sabahlara kadar ağladık. Benim de ağlamaktan gözlerim şişti. Ama ikinci gece umudu kesti artık. O kabullenmiş halini görünce de iyice duygulanıyorum. Paylaşmak istedim sizinle de
Cokta lazim degil balım bosverKanka türkçem bellik kelimesine hafizaya kaydetme gereği duymamış, şimdi ekledim tenk yu
Çok şükür bir şey yokmuş bugün geçti gibi zaten leke açıldı rengi işte 3 gün önce vajinal muayene olduğumdan sanırımCanım geçmiş olsun, aklında seni kurcalayacağına bir baktırabilirsin bence zarar gelmez, hem Allah korusun bir şey varsa bile önceden önlem alınır, doktoruna yazdın mı? O daha doğru yönlendirir seni tabi
Çok şükür canım her şey yolundaymış@Beyazyasemin sabırsızlıkla bekliyoruz ilk girenlerdensin bizi aydınlatozuzun canim sende gidecektin ne dedi doktor sertleşme icin
Sertleşme icin bisey dedi mi peki bende de oluyor ara ara magnezyum verdi onun içinÇok şükür canım her şey yolundaymış
Ay ben normalde de okuldan geldiğim an memeler foraKuzum ben hiç kullanmadım belki de ihtiyacın olmaz şimdiden alma istersentek tavsiye edebileceğim evde memelerinizi salın gitsin bence hiç sütyen takmiyorum evde çok şükür yara olmadi hiç
Kanka meme ucu yarası tüm aklımı aldı, odaklanamıyorumCokta lazim degil balım bosver
Yok mu bugun aklina takilan bisey. Hadi bugunde sen bul hergun ben evham yapiyorum yeter
Evet bana da magnezyum kullanıyor musun diye sordu yeni başlamıştım işte devam edelim dedi özellikte sertleşme için bu kasılma vs gibi bişey demediSertleşme icin bisey dedi mi peki bende de oluyor ara ara magnezyum verdi onun için
İnşallah fayda ederEvet bana da magnezyum kullanıyor musun diye sordu yeni başlamıştım işte devam edelim dedi özellikte sertleşme için bu kasılma vs gibi bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?