Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Bana şeker yüklemesi daha masum geliyor nedense benim yediğim şekerlerin yanında ama aşılara bir yanım güvenemiyor

Sanki bizim hayatımızda ekstra ne oluyor kız hergün ev iş - iş ev mekik dokuyoruz nasıl olayım hergün daha da şişiyorum kızın olacağını öğrendin tabi kaçtın hemen öyle düşünüp özletme kendini ayyyy çok heyecanlı yaaa güzel fotolar gelir inşallah kuzum sağlıklı haberlerle gel de

Bana şeker yüklemesi daha masum geliyor nedense benim yediğim şekerlerin yanında ama aşılara bir yanım güvenemiyor
Kanka bebeğe kalp hastalığına falan yol açıyor diyor ya bazı drlar şeker yüklemesine ondan çekincemm yoksa 1 litre içerim şekerli sudan benim için sorun yok

Kızlar ya bugün bir elimde 6 kg deterjan bir elimde 3 kg sıvı sabun taşıdım .Aslında ben bir şey olmaz diye düşündüm de annem bir huzursuz etti beni .o öyle yapınca da hafif bir tuhaflık var gibi kasık ve belimde kesin psikolojiktir ama bir şey olur mu acaba ya

yahu sen seyit onbaşı mısın neden o kadar yükleniyorsun ki, bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de tedbiri elden bırakma kuzum dikkat et kendine. geçen bir doktor dinlemiştim 5kg lik su taşıyabilirsiniz ama daha fazlası için kendinize yüklenmeyin dedi. bişey olacağını söylemedi ama gerek yok yani. psikolojiktir canım

Evet canım aslında ben ilk bebeğimi kaybettiğimde sezeryan oldum .Ve bana Tetanoz vurulmamıştı .Çok şükür bir şey de olmadı yani ne bilim
geçen biri demişti çok mantıklı geldi, hangi ameliyattan önce tetanoz aşısı yapılıyor ki zaten bunun için istiyorlar

aşko sanmıyorum ya iki dilim baklavayla eş değer diyorlar verilen yüklemenin, eğer öyleyse neler yemiyoruz ki çok muallak işler
Kanka işte onu her dr demiyor, bende 2 dilim baklava yemiş gibi ne olacak ki diyordum saf glukoz farklıymış, ama şeker takibi yaparsan gerek görülmüyormuş, bunu diyende ünlü insta çıkan drlar mdk mı mfk mı

Kız valla taşıdığım zaten 200 metre var yok arabadan anneme çıkardım 1.kat ama zorladı beni herhalde

Aşkım sırtınada bir şey yükleseydin o az olmuş

mfk mı dedi kız bayılıyorum o adamın enerjisine de çok bilgi sahibi değilim valla bu konuda duyduğum üç beş bilgiyle konuşuyorum şuan tabi zamanı geldiğinde araştırmak gerek iyice. Ben en iyisi şeker ölçüm cihazı alayım da takibe başlıyım ne olur ne olmaz

Hic korkmayin. Hamileligin basindan beri defalarca 15 kilo oglumu disarda yokuslarda kucagimda tasimam gerekti.

Ben şeker yüklemesi iki çocuğum dada yapmadım bundada yapmayı düşünmüyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…