- 10 Haziran 2024
- 1.499
- 1.742
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.121
Bana şeker yüklemesi daha masum geliyor nedense benim yediğim şekerlerin yanındaAşı birde şeker yükleme fena huzursuz ediyor beninerden izledim şu videoları birde yorumları, ne güzel kafam rahattı dr ne dese yapacaktım
aşıyı yaptıracam ama, şeker yüklemesini etraflı konuşacam doktorumla
Sanki bizim hayatımızda ekstra ne oluyor kız hergün ev iş - iş ev mekik dokuyoruz nasıl olayım hergün daha da şişiyorumSelam canımın içi valla hayatımda ekstra hiçbir şey olmadığı için dahil olamadım ama okuyorum hepsini haftaya pazartesi detaylıya gidiyorum o zaman görün bu bacınızısen nasılsın şekerim nasıl gidiyor
Kanka bebeğe kalp hastalığına falan yol açıyor diyor ya bazı drlar şeker yüklemesine ondan çekincemmBana şeker yüklemesi daha masum geliyor nedense benim yediğim şekerlerin yanındaama aşılara bir yanım güvenemiyor
işte bu ben ben ben. Ben de şeker yüklemesini daha masum buluyorum, aşı güven vermiyorBana şeker yüklemesi daha masum geliyor nedense benim yediğim şekerlerin yanındaama aşılara bir yanım güvenemiyor
aşko sanmıyorum ya iki dilim baklavayla eş değer diyorlar verilen yüklemenin, eğer öyleyse neler yemiyoruz kieker yüklemesine ondan çekincemmyoksa 1 litre içerim şekerli sudan benim için sorun yok
Evet canım aslında ben ilk bebeğimi kaybettiğimde sezeryan oldum .Ve bana Tetanoz vurulmamıştı .Çok şükür bir şey de olmadı yani ne bilimişte bu ben ben ben. Ben de şeker yüklemesini daha masum buluyorum, aşı güven vermiyor
yahu sen seyit onbaşı mısın neden o kadar yükleniyorsun ki, bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de tedbiri elden bırakma kuzum dikkat et kendine. geçen bir doktor dinlemiştim 5kg lik su taşıyabilirsiniz ama daha fazlası için kendinize yüklenmeyin dedi. bişey olacağını söylemedi ama gerek yok yani. psikolojiktir canımKızlar ya bugün bir elimde 6 kg deterjan bir elimde 3 kg sıvı sabun taşıdım .Aslında ben bir şey olmaz diye düşündüm de annem bir huzursuz etti beni .o öyle yapınca da hafif bir tuhaflık var gibi kasık ve belimde kesin psikolojiktir ama bir şey olur mu acaba ya
geçen biri demişti çok mantıklı geldi, hangi ameliyattan önce tetanoz aşısı yapılıyor ki zaten bunun için istiyorlarEvet canım aslında ben ilk bebeğimi kaybettiğimde sezeryan oldum .Ve bana Tetanoz vurulmamıştı .Çok şükür bir şey de olmadı yani ne bilim
Kanka işte onu her dr demiyor, bende 2 dilim baklava yemiş gibi ne olacak ki diyordumaşko sanmıyorum ya iki dilim baklavayla eş değer diyorlar verilen yüklemenin, eğer öyleyse neler yemiyoruz kiçok muallak işler
Kız valla taşıdığım zaten 200 metre var yokyahu sen seyit onbaşı mısın neden o kadar yükleniyorsun ki, bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de tedbiri elden bırakma kuzum dikkat et kendine. geçen bir doktor dinlemiştim 5kg lik su taşıyabilirsiniz ama daha fazlası için kendinize yüklenmeyin dedi. bişey olacağını söylemedi ama gerek yok yani. psikolojiktir canım
Bana ne vurdular bilmiyorumKızlar yeni aşı yapılmaya başlanmış Tab dedi ebe .size de söylediler mi ? Tetanoz ve boğmaca mı dedi valla .Doktoruna sor dedi
Aşkım sırtınada bir şey yükleseydin o az olmuşKızlar ya bugün bir elimde 6 kg deterjan bir elimde 3 kg sıvı sabun taşıdım .Aslında ben bir şey olmaz diye düşündüm de annem bir huzursuz etti beni .o öyle yapınca da hafif bir tuhaflık var gibi kasık ve belimde kesin psikolojiktir ama bir şey olur mu acaba ya
mfk mı dedi kız bayılıyorum o adamın enerjisine deKanka işte onu her dr demiyor, bende 2 dilim baklava yemiş gibi ne olacak ki diyordumsaf glukoz farklıymış, ama şeker takibi yaparsan gerek görülmüyormuş, bunu diyende ünlü insta çıkan drlar mdk mı mfk mı
evdeysen ayaklarını kaldır altına yastık koy uzan bari ,taşıma kuzum bir daha daKız valla taşıdığım zaten 200 metre var yokarabadan anneme çıkardım 1.kat ama zorladı beni herhalde
Hic korkmayin. Hamileligin basindan beri defalarca 15 kilo oglumu disarda yokuslarda kucagimda tasimam gerekti.Kızlar ya bugün bir elimde 6 kg deterjan bir elimde 3 kg sıvı sabun taşıdım .Aslında ben bir şey olmaz diye düşündüm de annem bir huzursuz etti beni .o öyle yapınca da hafif bir tuhaflık var gibi kasık ve belimde kesin psikolojiktir ama bir şey olur mu acaba ya
Yavrum ağır kaldırmamaya çalış bebek aşağı kayar derler. Eğilme yukarı uzanma ağır kaldırma bunlar cıksssKız valla taşıdığım zaten 200 metre var yokarabadan anneme çıkardım 1.kat ama zorladı beni herhalde
Ben şeker yüklemesi iki çocuğum dada yapmadım bundada yapmayı düşünmüyorum kuzumAşı birde şeker yükleme fena huzursuz ediyor beninerden izledim şu videoları birde yorumları, ne güzel kafam rahattı dr ne dese yapacaktım
aşıyı yaptıracam ama, şeker yüklemesini etraflı konuşacam doktorumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?