- 25 Şubat 2024
- 1.285
- 1.582
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.381
vajinal sızlama ve akıntı arada ben de oluyor bence normal kuzu hiç sıkıntı etme. Yine de çok kafana takılırsa sorma ihtimalin varsa doktoruna sorarsın tabi. Bence herşey yolundaİyiyim canım benim çok teşekkür ederim , bu sabah sadece arabaya binince sımsıcak bir şey aktı çok korktum kan diye sonra okula gelince hemen baktım akıntım gelmiş ama neden öyle oldu bilmiyorum ilk defa böyle hissettim su filan değildir inşaallah bir an öyle mi diye düşündüm vajinal sızlamam da var ara ara bu durum beni tedirgin etti biraz
Yaaa erkekte farklı oluyor kızda farklı oluyor göbek değil mi ne güzel iki duyguyu da yaşamış oluyorsun canım darısı tüm isteyenlereevet kuzum birden büyüdü bende zamanın böyle gectiğine inanamıyorumsizlerde atın ama
demi normaldir sadece göbeğimin kız bebişinde dağınık büyüdüğünü farkettim birazat akşama sizlerinkinide merak ediyorum
Canım rüya konusu bende de çok fazla oluyor. Yani varya hergün neler neler görüyorum bir bilsen. Dedigin gibi gece son izledigim videolar,son düşündüğüm sey,son konustugumuz konular her ne olursa olsun gece rüyamda kabusa dönüp onu görüyorum. Cok rahatsiz edici insan etkileniyor çünkü elinde olmadan.Ay kızlar günaydın ben bu gün kötü uyandım, kendime gelip unutmam uzun süremi alacak sanırım, dün benim perinatolog bir video paylaştı. Bir bebeğin detaylıda bir parmağını görmek için 1.5saat ultrason yapmış ve sonunda görmüş, annesiyle ona gülüyorlar, sen git bu benim aklımda kal, sabahın altısında korkunç rüyayla uyandım. Bebeğimin elinde 7 parmak ayağında 8 parmak falan varmış yan yana çıkanağlayarak uyandım resmen, Allahım iyiki rüyaymış diye hemen karnımı kızımı sevdim uyumam 9 oldu geriye
İnşaallah canım bence de bir sıkıntı yoktur inşaallah yavajinal sızlama ve akıntı arada ben de oluyor bence normal kuzu hiç sıkıntı etme. Yine de çok kafana takılırsa sorma ihtimalin varsa doktoruna sorarsın tabi. Bence herşey yolunda
Al kuzu al vitaminler bebislerimize faydali bize faydalı sende gönlünü ferah tut herhangi olumsuz bir etki görürsen bırakırsın öyle düşün.Çok haklısın canım, alacağım ben de vitaminlerimi zaten, mecburuz yapacak bir şey yok, sakin kalmaya çalışacağız işte, sen de epey telaşlandın, çok üzüldüm senin için, iyi düşündük iyi oldu bak çok şükürDaha da iyi olsun süreç, kendine dikkat et bak dışarıya çıkmışsın, bugün gerçekten çok sıcak hava tarifsiz bir sıcak var
Hurafe olarak değilde bulantı kusma tatlı tuzlu olayı kızda erkekte degisiyormuki diye araştırdım burlarda yorumlara baktım ama herkeste farklı yani oyuzden hurafe sanırım inşallah sizde dua edin birbirini tanımadan bilmeden yapılan dualar kabul olur denir rabbim herkesin gönlüne göre versin insan olmayanı tatmak istiyor kizlarimda o duyguları çok güzel yaşadım inşallah birde oğlum olurda o duyguyuda yasarimİnşallah gönlüne göre verir Allah, sağlıklı olsun öncelikle. Erkek olursa daha erken belli oluyor cinsiyeti 2-3 haftaya kadar öğrenirsin pozisyonu müsait olursa. yoksa hurafelere çok inanma bence
evet her ikisinide tattım ve oğlumda oğlan olduğunu bilmiştim kızımdada kız olduğunu cünki ikiside birbirinden farklı gectiYaaa erkekte farklı oluyor kızda farklı oluyor göbek değil mi ne güzel iki duyguyu da yaşamış oluyorsun canım darısı tüm isteyenlereatcam atcam
Seninde mi öyle oldu :) evet bende inanıyorumyumurtlama günü ilişkide erkek olduğuna o kadar eminim ki artık
bendede tuttu vallah hepsiHayır canım ben yüzük testi yapmadım ama genel olarak hurafeler ben de tuttu diyebilirim
Al kuzu al vitaminler bebislerimize faydali bize faydalı sende gönlünü ferah tut herhangi olumsuz bir etki görürsen bırakırsın öyle düşün.
Ah sorma canım ya.. hepimiz birseyler yaşadık ama bazıları cok daha zor seyler yaşadı... allahim inşallah hep sağlıklı haberler aldırsın bize.
Vallahi sadece yatiyorum baska birsey yapmıyorum çıktım ama biraz da değişiklik istiyor insan hep evdeyim hamileligimi ogrendigimden beri sadece doktor kontrollerine gidiyoruz eve geliyoruz.
İşte ana gibi ana yaaaaaevet her ikisinide tattım ve oğlumda oğlan olduğunu bilmiştim kızımdada kız olduğunu cünki ikiside birbirinden farklı gectitamam canım beklicez
Evet o ay benm astım ataklarım tutmuştu zaten çok hastaydım bir gün oldu birliktelik o da yumurtlama günümdü zaten, benim yumurtlama günü çok ağrım oluyor regl zamanı hiç ağrım olmaz ondan biliyorum yumurtladığımı. O da tutmuş süpriz oldu o yüzden erkek diye düşünüyorm ve inanıyorumSeninde mi öyle oldu :) evet bende inanıyorum
kız şuan jeton düştü senin bebiş büyük ihtimalle kız yani yumurtlamadan sonra mı oldu birliktelik ona göre ikinciyii riske atmıyımSeninde mi öyle oldu :) evet bende inanıyorum
evet her ikisinide tattım ve oğlumda oğlan olduğunu bilmiştim kızımdada kız olduğunu cünki ikiside birbirinden farklı gectitamam canım beklicez
Hiç denk gelmemişim ben daha yeniyim, panik yaptım biraz. Teşekkür ederim cevap içinCanım ben senelerdir bu forumda anne gruplarini okuyorum. O kadar çok duyduğum birşey ki böbrek büyüklüğü. Özellikle erkek bebeklerde çok oluyor. Canını sıkacağın bir şey değil. Fetal yaptırmışsın zaten için çok rahat olsun
Ayy cok teşekkür ederimKuzu geçen ay kontrolde doktorumuz benim bebiş için de aynı şeyi söyledi ama sakın korkma kafaya takma dedi erkek bebeklerin %80 inde görülüyor geçiyor doğuma kadar dedi. ben de araştırdım biraz bir çok kişiden öyle duydum ondan dolayı rahatım sen de kafaya takma hiç için rahat olsun canım
Yaa ben de cok korkuyorum böyle şeylerden. Okurken bile gözlerim doldu. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahAy kızlar günaydın ben bu gün kötü uyandım, kendime gelip unutmam uzun süremi alacak sanırım, dün benim perinatolog bir video paylaştı. Bir bebeğin detaylıda bir parmağını görmek için 1.5saat ultrason yapmış ve sonunda görmüş, annesiyle ona gülüyorlar, sen git bu benim aklımda kal, sabahın altısında korkunç rüyayla uyandım. Bebeğimin elinde 7 parmak ayağında 8 parmak falan varmış yan yana çıkanağlayarak uyandım resmen, Allahım iyiki rüyaymış diye hemen karnımı kızımı sevdim uyumam 9 oldu geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?