Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
vajinal sızlama ve akıntı arada ben de oluyor bence normal kuzu hiç sıkıntı etme. Yine de çok kafana takılırsa sorma ihtimalin varsa doktoruna sorarsın tabi. Bence herşey yolunda

Yaaa erkekte farklı oluyor kızda farklı oluyor göbek değil mi ne güzel iki duyguyu da yaşamış oluyorsun canım darısı tüm isteyenlere atcam atcam

Canım rüya konusu bende de çok fazla oluyor. Yani varya hergün neler neler görüyorum bir bilsen. Dedigin gibi gece son izledigim videolar,son düşündüğüm sey,son konustugumuz konular her ne olursa olsun gece rüyamda kabusa dönüp onu görüyorum. Cok rahatsiz edici insan etkileniyor çünkü elinde olmadan.
Bebislerimiz cok sağlıklı olacak hep sağlıklı haberlerini alcaz insallahhhh amin

Al kuzu al vitaminler bebislerimize faydali bize faydalı sende gönlünü ferah tut herhangi olumsuz bir etki görürsen bırakırsın öyle düşün.
Ah sorma canım ya.. hepimiz birseyler yaşadık ama bazıları cok daha zor seyler yaşadı... allahim inşallah hep sağlıklı haberler aldırsın bize.
Vallahi sadece yatiyorum baska birsey yapmıyorum çıktım ama biraz da değişiklik istiyor insan hep evdeyim hamileligimi ogrendigimden beri sadece doktor kontrollerine gidiyoruz eve geliyoruz.

İnşallah gönlüne göre verir Allah, sağlıklı olsun öncelikle. Erkek olursa daha erken belli oluyor cinsiyeti 2-3 haftaya kadar öğrenirsin pozisyonu müsait olursa. yoksa hurafelere çok inanma bence
Hurafe olarak değilde bulantı kusma tatlı tuzlu olayı kızda erkekte degisiyormuki diye araştırdım burlarda yorumlara baktım ama herkeste farklı yani oyuzden hurafe sanırım inşallah sizde dua edin birbirini tanımadan bilmeden yapılan dualar kabul olur denir rabbim herkesin gönlüne göre versin insan olmayanı tatmak istiyor kizlarimda o duyguları çok güzel yaşadım inşallah birde oğlum olurda o duyguyuda yasarim

Yaaa erkekte farklı oluyor kızda farklı oluyor göbek değil mi ne güzel iki duyguyu da yaşamış oluyorsun canım darısı tüm isteyenlere atcam atcam
evet her ikisinide tattım ve oğlumda oğlan olduğunu bilmiştim kızımdada kız olduğunu cünki ikiside birbirinden farklı gecti tamam canım beklicez

Arkadaşlar doktordan tatile gideceginizi soylediginizde ekstra bi muayene ediyor mu ? Uzun yolu seviyorum esim 2 günlük 6 /7saatlik bi yere gidecek beni götürmüyor doktorla mesajlastik gidebilirsin dedi ama işte riskli filan diyor esim biz tup bebek yaptırdığımız için biraz hassas davranıyor da ben de gitmek istiyorum

Merhaba hanımlar. Tetenoz aşısı için düşünceleriniz ne acaba? Ben yaptırmak istiyorum ama bebeğe bir şey olasından da endişeliyim, daha doğrusu bir şey olursa ona yormak istemiyorum

Evet canım öyle yapacağım zaten, ben de öyleyim işten eve, evden işe hep, hiç sosyal bir şeyim yok, bu da beni bunaltıyor ilk trimester ayılıp, bayılıp geçirdim, şimdi geçti bu sefer de sıcaklar çıktı amann ne yapalım böyle geçecek bu süreç işte memnun olmaya çalışmalıyız neyse ki onlar bizimle ve sağlıklılar çok şükür

Seninde mi öyle oldu :) evet bende inanıyorum
Evet o ay benm astım ataklarım tutmuştu zaten çok hastaydım bir gün oldu birliktelik o da yumurtlama günümdü zaten, benim yumurtlama günü çok ağrım oluyor regl zamanı hiç ağrım olmaz ondan biliyorum yumurtladığımı. O da tutmuş süpriz oldu o yüzden erkek diye düşünüyorm ve inanıyorum

Hiç denk gelmemişim ben daha yeniyim, panik yaptım biraz. Teşekkür ederim cevap için sonucunda bir sey cıkmıyor mu peki bildiğin kadarıyla

Ayy cok teşekkür ederim ilk defa duyunca korktum biraz. Benim doktorum da rahat konustu, su an panik yapma takip edeceğiz dedi ama durur muyum panik yaptım tabi ama sizler duymuşsunuz daha önce, inşallah dediğiniz gibi geçer doğuma kadar

Yaa ben de cok korkuyorum böyle şeylerden. Okurken bile gözlerim doldu. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…