- 16 Eylül 2024
- 5.381
- 4.700
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.461
Olabilir canım her ihtimale karşı zaten dikkatli olmak lazım. Çünkü vücudumuz cok müsait şekere . Biraz daha az sekerli beslen birsey olmaz canımBugün bi aydınlanma geldi zaten. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım. Çünkü tek yumurta ikizlerine hamile bşr arkadaşta şeker yüklemesi sonucu şeker çıkmış ve hastaneye yatırmışlar. Galiba çoğul gebeliklerde biraz daha risk çok
Üniversitede direkt detaylı ultrason randevusu olarak aldım canım Ege üniversitesi Fırat Ökmen hocaya gidicem ben. İlk kızımda da o yapmıştı 2500 olmuş ücreti de. İzmir'desin ya belki düşünürsün. Çok da memnun kalmıştım daha önce. Eğitim araştırmalar MHRS randevusu olarak alınıyor. Eğer detaylı ultrason bakılmaz yazmıyorsa direkt o gün ultrasona alır benceDirek perinatolojıye randevu aldım canım ben. Gittiğinde detaylıya alır mı yoksa şu gün gel diyip yollar mı bilemedim. Yoksa dr mu su hafta gel diyecek sence
Çok teşekkür ederim canım internete bakmadım hiç. Benim bi kaybım var belki de bilinçaltımda olan bişey dediğin gibi. Sağolasın içim rahatladı. Anlam çıkarmaya gerek yok. Unutmaya çalışıyorum bende canım.İnternet tede var bakabilirsin ben diğer çocuklarımdada hep görüyordum bilinçaltında gelen bişey hamilelik hormonlaro ve korkuda eklenince normal bende görüyorum kaybetmeyi Korkma canım
Ay sorma arkadasım. Dğn gittim hastaneye telefonla ulasamadım. 3 ü cıkmıs 1 i çıkmamıs. Üstelık ben İzmirin bir ucundayım bu testı gonderdıklerı hastane ızmırın dıger ucunda. Surec uzun. Cuma gunu randevum var cıksında gotureyım hem dıyordum bendeSenin sonuç henüz çıkmadı dimi kuzum
Canım amniyosentez yaptırdıgım dr a aldım randevu ben onun ıcın oraya gıdıyorum ama su sekılde yazıyor ne demek anlayamadımÜniversitede direkt detaylı ultrason randevusu olarak aldım canım Ege üniversitesi Fırat Ökmen hocaya gidicem ben. İlk kızımda da o yapmıştı 2500 olmuş ücreti de. İzmir'desin ya belki düşünürsün. Çok da memnun kalmıştım daha önce. Eğitim araştırmalar MHRS randevusu olarak alınıyor. Eğer detaylı ultrason bakılmaz yazmıyorsa direkt o gün ultrasona alır
Detaylı ultrason yapmıyorlarmış ben onu anladım canım bundanCanım amniyosentez yaptırdıgım dr a aldım randevu ben onun ıcın oraya gıdıyorum ama su sekılde yazıyor ne demek anlayamadım
Cumaya yetişir belki gülüm ya enseyi karartma bakalım inşaallah güzel gelecek sonuçAy sorma arkadasım. Dğn gittim hastaneye telefonla ulasamadım. 3 ü cıkmıs 1 i çıkmamıs. Üstelık ben İzmirin bir ucundayım bu testı gonderdıklerı hastane ızmırın dıger ucunda. Surec uzun. Cuma gunu randevum var cıksında gotureyım hem dıyordum bende
Ben bu cumartesi gidicem kendilerini gösterirlerse tam öğrenicem inşallah ama kağıda yazdırıcam anı kalsın diye ufak bişiler yapıp pazar günü öğrenicezKızlaaaar busefer listenin aşyasından başlıyorum
hamişler cinsiyetleri öğrenemedik mi daha 5 aylık olduk kızlar doğurcaz az kaldı
Yoklama yapıyoruum
mutlubahar @enguzelumut @minnosannesi @morcelestial @nsakbra @aist123 @Nurylmz8 @canzuzu @hiranur3419 @Mygznannesi @Zeynobenn @Ilce28 @pembe kurklu
İlk gebelikteki tecrübesizlik tedirginliğe sebep olabiliyor tabii. Sağ ol canım içim daha rahat bugünCanım ultrasona girdikçe görüyor insan bebek bazen bir küçük bir büyük çıkıyor. 2-3 günlük oynamalar bişey değil. Ben ilk kızımda daha çok giderdim doktora çok evhamliydim. Bir hafta farkla bile bebek bir küçük bir büyük çıkardı. Ordan anlardim bebeğin o anki konumuna göre değişebiliyor. 2 gün çok önemsiz bir fark. Bir keresinde bir doktor bebeğinin başı 1 hafta büyük demişti. Önemsiz bişey genetik olabilir başı büyüktür dedi. Sonraki haftalarda başı normal ölçüldü. Doğunca da normal geldi haftasıyla. Yani hiç umursamamak gerekiyor bence bu kadarcık farkları
Bende şimdi nefes darlığınndan uyuyamıyorum. Böyle şeyler için çok erken değil mi son aylar nasıl geçicek o zamanKızlar bu ara üstümüzde ağrılık var resmen ben de birkaç gündür iyi değilim nefes darlığı oluyor. Buraya da yazdım aklıma olumsuz şeyler takılıyor birden depresifleşiyorum. Midem de bulanıyor hatta bugün ilk kez istifra ettimburdan hepimize bi nas felak okuyup üfleyeceğim
haber edersin canımBen bu cumartesi gidicem kendilerini gösterirlerse tam öğrenicem inşallah ama kağıda yazdırıcam anı kalsın diye ufak bişiler yapıp pazar günü öğrenicez
Biri dahaAyrıca benim de yumurtalamadan 2 gün önceki ilişki tuttu ve bebişim kızyumurtlama günü olan ilişkide erkek olma ihtimali daha yüksek. Bilimsel açıklaması da var xx kromozomlu spermler daha yavaş ama daha dayanıklıyken xy olanlar hızlı olup çabuk ölüyormuş
Fetal anomali taraması dediği detaylı ultrason oluyor canım bildiğim kadarıylaCanım amniyosentez yaptırdıgım dr a aldım randevu ben onun ıcın oraya gıdıyorum ama su sekılde yazıyor ne demek anlayamadım
Bana da çok erken geldi ve uykularım bölünmeye başladı bunlar hep son zamanlarda olmuyor mu ? Tecrübeli hamişler bize bir bakınBende şimdi nefes darlığınndan uyuyamıyorum. Böyle şeyler için çok erken değil mi son aylar nasıl geçicek o zaman
Ben de yumurtlama testiyle takip ediyordum tam çatlama günü birliktelik oldu erkek meselaBiri dahaevet cnm kesinlikle dogru test ettim onayladım artık
Çok değişik bir duygu yaa inşallah o günleri de görebilirizHep sakin geçsin yorulmayin kuzum bu sıcaklarda zoriçimde hareketi hissediyordum sonra dedim ki bı ışık tutayım belki görürüm bı açtım ki ışığı birden bı vurdu ogluşum göbeğim kalktı indi şey gibi sanki ishal olmuşsun da midenin içinde bse çalkalanır ya o şekilde hissediyorum bebeği ama tabi bebiş aşağıda hareket ediyor yakında siz de hissedersiniz az kaldı
eğer bir problem çıkmazsa 32. haftaya kadar çalışırım diyorum canım sonra tamamen çıkıcam zaten bebişime bakarım kısmet olursa. Ne güzel yaa oralarda insan değerlikacıncı haftana kadar çalışcaksın canım?
bizim burda hafta sonu genel yerler kapalı olur bi alış veriş yerleri acıknedemek balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?