Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
ayy cok iyi bide hafta sonu😍 ne güzel bizim burda cok sık olmuyor randevular birde hafta sonuda hic olmuyor😏 ultrason resmi iste canım bazen istemeyince vermiyorlar
çalışıyorum sürekli de izin alamıyorum daha doğrusu almıyorum ondan dolayı hep haftasonları gidiyorum. sizin oralar da özgürlüğe çok düşkün haftasonları kimse çalışmıyor aslında en doğrusu o. Tmam cano isterim saol hatırlattığın için 😍

Arkadaşlar doktordan tatile gideceginizi soylediginizde ekstra bi muayene ediyor mu ? Uzun yolu seviyorum esim 2 günlük 6 /7saatlik bi yere gidecek beni götürmüyor 😒😒 doktorla mesajlastik gidebilirsin dedi ama işte riskli filan diyor esim biz tup bebek yaptırdığımız için biraz hassas davranıyor da ben de gitmek istiyorum
Valla benim doktorum 8 saatlik yere izin vermedi

yaaaa yoksa sen duygusal birr cezerye mi oldunnnn :KK36: senin haftan çoğumuzdan önde giidiyor aşko bize yol gösterici olman lazım :KK200:
Bu ara bir fark yok işte kuzu tekmelerini artk dışardan görebiliyoruz sadece detaylıma daha var gün sayıyorum siz naptınız işler güçler nasıl gidiyo Allah kolaylık versin 🙏😍

Bu ara bir fark yok işte kuzu tekmelerini artk dışardan görebiliyoruz sadece detaylıma daha var gün sayıyorum siz naptınız işler güçler nasıl gidiyo Allah kolaylık versin 🙏😍
yaaa maşallahhhhh 😍 tekmeleri nasıl hissediyorsun yani nasıl tanımlarsın hissini, ben üç kere hissettim bişey ama derin nefes aldığımda oldu ikisi karnıma bişey deydi çekildi sanki etiketi yapıştırıp çekersin ya öyle değişik bişeydi. Bakma burda çene çaldığıma kız bende de iş güç aynı hepsi rutin git gel değişiklik yok. İş de sakin bu aralar o yüzden online nım 🤣

Şu sıcaklar beni mahvetti, uyku düzenim bozuldu. Salonda klima var ama orda da uyuyamıyorum yatağım kadar rahat değil. Gece hiç uyumadım kızlar. Sonra kahvaltı yaptık eşimle. O işe gitti ben uyumuşum, sonra bi kabus gördüm ağlayarak uyandım. Bebeğimin yatağıma düştüğünü gördüm yatak su gibiydi rüyamda ve minicik yavrum🙁😭saatlerdir ağlıyorum kızlar çok kötüydü o kadar çok etkilendim ki. Uyanırken sende gitme diye bağırdığımı falan çok çok kötüydü . Şu uyku düzeni nasıl etkiliyor insanı😫

yaaa maşallahhhhh 😍 tekmeleri nasıl hissediyorsun yani nasıl tanımlarsın hissini, ben üç kere hissettim bişey ama derin nefes aldığımda oldu ikisi karnıma bişey deydi çekildi sanki etiketi yapıştırıp çekersin ya öyle değişik bişeydi. Bakma burda çene çaldığıma kız bende de iş güç aynı hepsi rutin git gel değişiklik yok. İş de sakin bu aralar o yüzden online nım 🤣
Hep sakin geçsin yorulmayin kuzum bu sıcaklarda zor 🤲 içimde hareketi hissediyordum sonra dedim ki bı ışık tutayım belki görürüm bı açtım ki ışığı birden bı vurdu ogluşum göbeğim kalktı indi 😂 şey gibi sanki ishal olmuşsun da midenin içinde bse çalkalanır ya o şekilde hissediyorum bebeği ama tabi bebiş aşağıda hareket ediyor yakında siz de hissedersiniz az kaldı 😇

Arkadaşlar doktordan tatile gideceginizi soylediginizde ekstra bi muayene ediyor mu ? Uzun yolu seviyorum esim 2 günlük 6 /7saatlik bi yere gidecek beni götürmüyor 😒😒 doktorla mesajlastik gidebilirsin dedi ama işte riskli filan diyor esim biz tup bebek yaptırdığımız için biraz hassas davranıyor da ben de gitmek istiyorum
Canım ben yarım rahımliyim. Tüp bebekle bir oğlum var bu bebeğim sürpriz oldu. Riskli bebeyim. Benım Dr 12 saatlık yola 2 saatte bir ara vererek gıdebılırsin dedi. O zaman için iptal oldu gıtmedım. Ama ağustos ayında gideceğim. 7 saatlik yola da gıttım. Çok şükür bişey olmadı.

Canım zaten bu rutin bir tahlil. Seninde degerlerin normalse muhtemelen şeker yüklemesi sonucun da normal gelecektir. Ama gebelikte zaten şeker bir miktar yukseliyormus. Eger yüksek gelirse de son 3 ay kalıyor o dönemi biraz dikkat ederek geçirirsin. Alıştıktan sonra şeker diyetine uymakta cok zorlanmiyorsun canım başta biraz zor geliyor ama.
Ama yine de mesela ne yersen ye özellikle tatlilar falan daha az yemeye çalış. Sonuçta normal hamile olmayanlara bile zararlı bunlar.
Bugün bi aydınlanma geldi zaten. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım. Çünkü tek yumurta ikizlerine hamile bşr arkadaşta şeker yüklemesi sonucu şeker çıkmış ve hastaneye yatırmışlar. Galiba çoğul gebeliklerde biraz daha risk çok

Şu sıcaklar beni mahvetti, uyku düzenim bozuldu. Salonda klima var ama orda da uyuyamıyorum yatağım kadar rahat değil. Gece hiç uyumadım kızlar. Sonra kahvaltı yaptık eşimle. O işe gitti ben uyumuşum, sonra bi kabus gördüm ağlayarak uyandım. Bebeğimin yatağıma düştüğünü gördüm yatak su gibiydi rüyamda ve minicik yavrum🙁😭saatlerdir ağlıyorum kızlar çok kötüydü o kadar çok etkilendim ki. Uyanırken sende gitme diye bağırdığımı falan çok çok kötüydü . Şu uyku düzeni nasıl etkiliyor insanı😫
O kabuslar bendede oluyor hamilelikte oluyor genelde canm bence bir cevşen koyabilirsin baş ucuna kötü rüyalar için

Rüyalarımz bilincaltimizin yansıması gerçekten çok düşünüyoruz çok takıyoruz kafaya hep ondan bunlar güzelim sen yine Felak nas oku uyumadan önce Rabbim korusun

çalışıyorum sürekli de izin alamıyorum daha doğrusu almıyorum ondan dolayı hep haftasonları gidiyorum. sizin oralar da özgürlüğe çok düşkün haftasonları kimse çalışmıyor aslında en doğrusu o. Tmam cano isterim saol hatırlattığın için 😍
kacıncı haftana kadar çalışcaksın canım?
bizim burda hafta sonu genel yerler kapalı olur bi alış veriş yerleri acık😏 nedemek balım🥰

Hep sakin geçsin yorulmayin kuzum bu sıcaklarda zor 🤲 içimde hareketi hissediyordum sonra dedim ki bı ışık tutayım belki görürüm bı açtım ki ışığı birden bı vurdu ogluşum göbeğim kalktı indi 😂 şey gibi sanki ishal olmuşsun da midenin içinde bse çalkalanır ya o şekilde hissediyorum bebeği ama tabi bebiş aşağıda hareket ediyor yakında siz de hissedersiniz az kaldı 😇
aynı şeyleri yaşamamız şuan😍 bende sürekli hissediyorum aynı dediğin gibi ilk içimde hissediyorum sonra karnımı gözetliyorum bi vuruyor Allahımm eriyorumm🤣 ben bikere uykuya dalmak üzereydim yan şekilde yattım eşim bana sarılırken elini karnıma koydu bebişimize öylesine ve bi vuruyor babası dokununca ya bi heycan yaptı görmeniz lazım ya bide arka arkaya vuruyor bitmesin istiyorsun🥹🥰

Back
X