- 17 Ağustos 2021
- 1.656
- 2.055
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.501
Tamam canım ben de alayım bari fiyatı da iyi 125 ml 750 tl dedi arkadaşım eczacıben kullanıyorum canım doktorum önermişti, şuanlık memnunum ama ne desem yalan olur erken çünkü daha o kadar büyümedi karnım belki de. en azından yumuşacık oluyorsun ve çok güzel kokuyor
GünaydınnKızlar günaydınnngeceleri kaç kere lavaboya kalkıyorsunuz? Ben üç dört kere kalkıyorum acaba şeker mi var diye düşünmeye başladım uykum hep bölük börçük oluyor
Canım çok duydum bunu ve dün aldım. 21.haftaya girdim daha bir şey ilk defa atlak önleyici kullanıyorum. Kokusu hoş. Ağır değil. Rahatsız etmiyor. Ama gördüğüm kadarıyla bunu kullananlar yanına bir şey daha alıyor. Sabah akşam dönüşümlü kullanıyorlar.Eki Görüntüle 3621395 Kızlar bunu kullanan ve memnun kalan var mı ya da duyan eden ?
Liearac var ya bir de onu alayım diyorum canımCanım çok duydum bunu ve dün aldım. 21.haftaya girdim daha bir şey ilk defa atlak önleyici kullanıyorum. Kokusu hoş. Ağır değil. Rahatsız etmiyor. Ama gördüğüm kadarıyla bunu kullananlar yanına bir şey daha alıyor. Sabah akşam dönüşümlü kullanıyorlar.
Günaydın canımKızlar günaydınnngeceleri kaç kere lavaboya kalkıyorsunuz? Ben üç dört kere kalkıyorum acaba şeker mi var diye düşünmeye başladım uykum hep bölük börçük oluyor
Ben de öyle düşünüyorum canım. Yağ olanı duşlardan sonra ve gece yatarken kullanıyor çoğu kişi. Lierac'ı da özellikle sabahları ve gün içindeLiearac var ya bir de onu alayım diyorum canım
Aynen canım ben şuan sadece orijinal zeytin yağı sürüyorum duş sonrası ilk kez kullanacağım ben deBen de öyle düşünüyorum canım. Yağ olanı duşlardan sonra ve gece yatarken kullanıyor çoğu kişi. Lierac'ı da özellikle sabahları ve gün içinde
İlk hamileliğimde kullandım karın bölgemde, bunun sayesinde catlağım yok canım çok sık ve sürekli sürmüştüm sadece artık son 3 hafta cok şişiyor karnınız ister istemez sürsenizde birazcık catlak oluyor cok az olduydu bende ama karnım bunun sayesinde cok güzelEki Görüntüle 3621395 Kızlar bunu kullanan ve memnun kalan var mı ya da duyan eden ?
Kız ben dün Rossman dan 125ml 450tl ye aldım. Trendyolda falan daha ucuz hatta. Belki senin dediğin 200ml olanıdır.Tamam canım ben de alayım bari fiyatı da iyi 125 ml 750 tl dedi arkadaşım eczacı
Aaa iptal edeyim kız o zamanKız ben dün Rossman dan 125ml 450tl ye aldım. Trendyolda falan daha ucuz hatta. Belki senin dediğin 200ml olanıdır.
Ben sadece bio oil kullanmıştım ilk hamileliğimde diğerinin resmini atarmısınız bende alıym extra olmadı canımLiearac var ya bir de onu alayım diyorum canım
Bu canım bunu herkes öneriyor çok bilinen bir şeyBen sadece bio oil kullanmıştım ilk hamileliğimde diğerinin resmini atarmısınız bende alıym extra olmadı canım
bende alıym bari sağol canımBu canım bunu herkes öneriyor çok bilinen bir şey
canım ben kızıma hamileyken 7 şişe kullandm o kadar sık surmeme ragmende çatlamayı geçtim resmen yırtıklar var karnımda harita gibi catlıycagın varsa her turlu çatlıyosun kullanmakta fayda etmiyor sonra ogluma hamile kalincada zaten catliycak yer kalmadi diye birsey kullanmadm suanda kullanmiyorum sende insallah ise yarar yapıyla alakalı birazdaEki Görüntüle 3621395 Kızlar bunu kullanan ve memnun kalan var mı ya da duyan eden ?
kızzz eczaneden almaa watsonstan al 380-400 tl civarıydı 125 ml eczaneler daha pahalıTamam canım ben de alayım bari fiyatı da iyi 125 ml 750 tl dedi arkadaşım eczacı
yaaa ne güzellllll. senin iştahın düzeldi mi aşkoGünaydınnben bir kez kalkıyorum cano
Ay sizlerde de olmasına sevindim kaç gündür aklıma hep gebelik şekeri geliyorduGünaydın canım
Maalesef durumlar aynı. Bebek yukarı çıktıkça mesane azıcık bile dolu olsa uyandırıyor galiba
bakTamam canım ben de alayım bari fiyatı da iyi 125 ml 750 tl dedi arkadaşım eczacı
Eki Görüntüle 3621395 Kızlar bunu kullanan ve memnun kalan var mı ya da duyan eden ?
düzeldi gibi yiyince normal yiyorum ilk hamileliğimde sofrada ne var ne yok bitirirdim şimdi hicyaaa ne güzellllll. senin iştahın düzeldi mi aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?