Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Aaa tamam canım

Bende şimdi nefes darlığınndan uyuyamıyorum. Böyle şeyler için çok erken değil mi son aylar nasıl geçicek o zaman
Kızlar ya nefes darlığı değil de ben gece sürekli uyanıyorum abartmıyorum sabaha kadar belki 6-8 kere uyanıyorumdur uyuduğumdan da bir şey anlamıyorum böyle olan var mı

Kızlar ya nefes darlığı değil de ben gece sürekli uyanıyorum abartmıyorum sabaha kadar belki 6-8 kere uyanıyorumdur uyuduğumdan da bir şey anlamıyorum böyle olan var mı
ben ben ben. hem wc ye kalkıyorum hem de dönerken uyanıyorum hep sanki tır çeviriyorum kendimi şimdi bile zor çevirmeye başladım. tek değilmişim

Kızlar günaydınnn geceleri kaç kere lavaboya kalkıyorsunuz? Ben üç dört kere kalkıyorum acaba şeker mi var diye düşünmeye başladım uykum hep bölük börçük oluyor
Aynıyım yemin ederim ama gün içinde su içiyorum içiyorum sık tuvalet asla yok .vücudum su mu tutuyor anlamadım .Bu gece 4 kere kalktım tuvalete

ben ben ben. hem wc ye kalkıyorum hem de dönerken uyanıyorum hep sanki tır çeviriyorum kendimi şimdi bile zor çevirmeye başladım. tek değilmişim
Aynı canım valla ben de aynıyım ama yediklerine dikkat et .akşam çok yiyince de oluyor o ben artık akşamları hafif şeyler ve az yemeye özen gösteriyorum.çk yersem sağa sola zor dönüyorum

Aynıyım yemin ederim ama gün içinde su içiyorum içiyorum sık tuvalet asla yok .vücudum su mu tutuyor anlamadım .Bu gece 4 kere kalktım tuvalete
ben de çok su içiyorum gün içinde de gidiyorum aslında ama geceler kadar fazla değil. yemeklerden sonra senin ağzında da kuruma oluyor mu çok, ben galiba şeker diye düşünüyorum. bugün şeker ölçüm cihazı alayım da bakayım ya

Bende böyleyim ya wc ye kalkıyorum ya sıcaktan uyanıyorum en iyi ihtimalle karmaşık rüyalara uyanıyorum Ama bunlar normal aslında hamilelikte her şey normal doktoruma ne desem hamilelik bitince geçecek diyor

Aynı canım valla ben de aynıyım ama yediklerine dikkat et .akşam çok yiyince de oluyor o ben artık akşamları hafif şeyler ve az yemeye özen gösteriyorum.çk yersem sağa sola zor dönüyorum
evet ben de diyorum hergün akşamları bişey yemiycem rahatsız oluyorum diye ama akşamları midem kazınıyor resmen. geçen gece 3te açlığıma uyandım resmen

evet ben de diyorum hergün akşamları bişey yemiycem rahatsız oluyorum diye ama akşamları midem kazınıyor resmen. geçen gece 3te açlığıma uyandım resmen
Of ben de bu gece her uyandığımda meyve yedim maalesef insan kendini durduramıyor .akşam geç saat acıkmalarında ben kefir içiyorum canım deneyebilirsin iyi oluyor

Of ben de bu gece her uyandığımda meyve yedim maalesef insan kendini durduramıyor .akşam geç saat acıkmalarında ben kefir içiyorum canım deneyebilirsin iyi oluyor
Eevet aç da uyunmuyor ki ya Ben kefir hiç içemiyorum yaa sevemedim bir türlü, ama en azından yoğurt falan yiyim

Eevet aç da uyunmuyor ki ya Ben kefir hiç içemiyorum yaa sevemedim bir türlü, ama en azından yoğurt falan yiyim
Canım içine bir kaç tane yaban mersini böğürtlen filan at bızlat meyveli yoğurt gibi olur öyle dene bir de eskiden ben de sevmezdim şimdi severek içiyorum nedense

İlerde dediği ne zaman oluyor acaba ben de çevreden öyle duyduğum için neden kapanmadı ve üstüne gün eklendi diye endişelendim açıkçası. Ama doktorum fark kapanır gibi bir şey söylemedi hiç
Yok fark dediğim şey şu hani geride gözüküyor ya o gününe tekrar gelir sıkıntılı değil dedi hani geriden geldiğini takma kafana dedi küçük olduğu için ölçümde sapma olabiliyor dedi geç döllenme sonuçta bunu bilip adetin tarihini 1 hafta çekiyorlar ona göre takip ediliyor yani benim öyle oldu takip edilirken geriden gelince sordum o zaman söyledi çok karışık yazmış olabilirim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…