Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
ben kullanıyorum canım doktorum önermişti, şuanlık memnunum ama ne desem yalan olur erken çünkü daha o kadar büyümedi karnım belki de. en azından yumuşacık oluyorsun ve çok güzel kokuyor
Tamam canım ben de alayım bari fiyatı da iyi 125 ml 750 tl dedi arkadaşım eczacı

Eki Görüntüle 3621395 Kızlar bunu kullanan ve memnun kalan var mı ya da duyan eden ?
Canım çok duydum bunu ve dün aldım. 21.haftaya girdim daha bir şey ilk defa atlak önleyici kullanıyorum. Kokusu hoş. Ağır değil. Rahatsız etmiyor. Ama gördüğüm kadarıyla bunu kullananlar yanına bir şey daha alıyor. Sabah akşam dönüşümlü kullanıyorlar.

Canım çok duydum bunu ve dün aldım. 21.haftaya girdim daha bir şey ilk defa atlak önleyici kullanıyorum. Kokusu hoş. Ağır değil. Rahatsız etmiyor. Ama gördüğüm kadarıyla bunu kullananlar yanına bir şey daha alıyor. Sabah akşam dönüşümlü kullanıyorlar.
Liearac var ya bir de onu alayım diyorum canım

Kızlar günaydınnn 😍 geceleri kaç kere lavaboya kalkıyorsunuz? Ben üç dört kere kalkıyorum acaba şeker mi var diye düşünmeye başladım 😢 uykum hep bölük börçük oluyor
Günaydın canım 🌸
Maalesef durumlar aynı. Bebek yukarı çıktıkça mesane azıcık bile dolu olsa uyandırıyor galiba 🫤

Eki Görüntüle 3621395 Kızlar bunu kullanan ve memnun kalan var mı ya da duyan eden ?
İlk hamileliğimde kullandım karın bölgemde, bunun sayesinde catlağım yok canım çok sık ve sürekli sürmüştüm sadece artık son 3 hafta cok şişiyor karnınız ister istemez sürsenizde birazcık catlak oluyor cok az olduydu bende ama karnım bunun sayesinde cok güzel😍

Ben sadece bio oil kullanmıştım ilk hamileliğimde diğerinin resmini atarmısınız bende alıym extra olmadı canım
Bu canım bunu herkes öneriyor çok bilinen bir şey

Eklentiler

• IMG_1752.webp
    IMG_1752.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
canım ben kızıma hamileyken 7 şişe kullandm o kadar sık surmeme ragmende çatlamayı geçtim resmen yırtıklar var karnımda harita gibi catlıycagın varsa her turlu çatlıyosun kullanmakta fayda etmiyor sonra ogluma hamile kalincada zaten catliycak yer kalmadi diye birsey kullanmadm suanda kullanmiyorum sende insallah ise yarar yapıyla alakalı birazda

yaaa ne güzellllll. senin iştahın düzeldi mi aşko
düzeldi gibi yiyince normal yiyorum ilk hamileliğimde sofrada ne var ne yok bitirirdim şimdi hic🧐🤨 böyle sormanda cok tatlı ya vallah önemsendiğini hissediyor insan cansın🩷
senin iştahın nasıl kız biraz anlatda benimde acılsın iyise😍

Back
X