Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
evet ben de diyorum hergün akşamları bişey yemiycem rahatsız oluyorum diye ama akşamları midem kazınıyor resmen. geçen gece 3te açlığıma uyandım resmen
Ay benimde hala iştahım 0 normalde aşırı iştahlı bir insanımdır şu halime hayretler ediyorum bir an önce iştahlı zamanlara geçmek istiyorum yemek yiyememek çok kötü bişeymiş hiçbişeyden tiksinmiyorum ama hala asla yiyesim gelmiyor tabiki böyle olunca da vicdan yapıyorum bebekler büyüyebiliyor mu diye

düzeldi gibi yiyince normal yiyorum ilk hamileliğimde sofrada ne var ne yok bitirirdim şimdi hic🧐🤨 böyle sormanda cok tatlı ya vallah önemsendiğini hissediyor insan cansın🩷
senin iştahın nasıl kız biraz anlatda benimde acılsın iyise😍
Ay deliii önemsiyorum tabiiiii bacımlarımsınız benim 😍 Normale dönmene sevindim ama aşırıya da gerek yok boşver bebiş her türlü besleniyor zaten sen en azından güçsüz kalmazsın 🩷 Benim iştahımı sorma yaaa doktor bıraksa dünyaları yiycem de bir süre kilo almam yasak sözleştik doktorla 😆 o yüzden ben de az yemeğe çalışıyorum napıyım 😆

Ay benimde hala iştahım 0 normalde aşırı iştahlı bir insanımdır şu halime hayretler ediyorum bir an önce iştahlı zamanlara geçmek istiyorum yemek yiyememek çok kötü bişeymiş hiçbişeyden tiksinmiyorum ama hala asla yiyesim gelmiyor tabiki böyle olunca da vicdan yapıyorum bebekler büyüyebiliyor mu diye
yaaa şanslı kesimsin aslında iştah açılsın diye de çok şeyy yapma bence 😆😆 Sonuçta gününü kapatacak kadar yiyorsun bebeğin de besleniyor merak etme çok yiyince daha iyi beslenmiyor. Kilo kontrolü için de seninki iyi ilerde çıkabilecek şeker tansiyon vs. problemler için de iyi. Ben kilolu hamile kaldım mide ameliyatı olcaktım şansıma hamile kaldım 😆 o yüzden yememem lazım

yaaa şanslı kesimsin aslında iştah açılsın diye de çok şeyy yapma bence 😆😆 Sonuçta gününü kapatacak kadar yiyorsun bebeğin de besleniyor merak etme çok yiyince daha iyi beslenmiyor. Kilo kontrolü için de seninki iyi ilerde çıkabilecek şeker tansiyon vs. problemler için de iyi. Ben kilolu hamile kaldım mide ameliyatı olcaktım şansıma hamile kaldım 😆 o yüzden yememem lazım
Aşko bu mide ameliyatı olanlar sonradan tekrar yemeye başlıyorsun diyor ya, hatta rus takip ettiğim kız mide ameliyatı oldu diyetini bırakırsa yine yiyor yine kilo alıyor, anlık bir şey gibiymiş. Acaba öyle risk almadan ilerde diyetle sporlamı halletsen olmaz mı

Ben bio oil ile lierac karışık kullanıyorum ama daha çatlamam olmadı küçük diye herhalde kanka bilemiyorum 😬 sadece göğsümde oldu, oda benim hatam göğsüme sürmedim, yeni başladım
Kuzum benim göğüsümde vardı zaten kilo alıp vermekten de karın da henüz olmaz diye düşünüyorum ben kullanmadığım halde yok henüz

Ay deliii önemsiyorum tabiiiii bacımlarımsınız benim 😍 Normale dönmene sevindim ama aşırıya da gerek yok boşver bebiş her türlü besleniyor zaten sen en azından güçsüz kalmazsın 🩷 Benim iştahımı sorma yaaa doktor bıraksa dünyaları yiycem de bir süre kilo almam yasak sözleştik doktorla 😆 o yüzden ben de az yemeğe çalışıyorum napıyım 😆
güzel kalpli bacılarım ya😍🩷 erkek bebişde öyle oluyor bi iştah oluyor durduramıyon kendini🤣 ben doğururken bile yiyerek doğurdum🤣

canım ben kızıma hamileyken 7 şişe kullandm o kadar sık surmeme ragmende çatlamayı geçtim resmen yırtıklar var karnımda harita gibi catlıycagın varsa her turlu çatlıyosun kullanmakta fayda etmiyor sonra ogluma hamile kalincada zaten catliycak yer kalmadi diye birsey kullanmadm suanda kullanmiyorum sende insallah ise yarar yapıyla alakalı birazda
Bende de çatlak çok kaldı. Bazı doktorlar çatlayacaginiz varsa engel olamazsınız da diyor. Bu kez galiba normal nemlendirici dışında bişey sürmem zaten olan olmuş🤣 Mevcut çatlaklar için önerisi olan varsa ona açığım. Bir ömür de dua ederim 🤣🤣

Bende de çatlak çok kaldı. Bazı doktorlar çatlayacaginiz varsa engel olamazsınız da diyor. Bu kez galiba normal nemlendirici dışında bişey sürmem zaten olan olmuş🤣 Mevcut çatlaklar için önerisi olan varsa ona açığım. Bir ömür de dua ederim 🤣🤣
Ay benim mesela zayıf olmama rağmen popomda çatlaklar var hiç kiloda alıp vermedim ama seviyorum onları 😂 şimdi hamilelikte nasıl bir şey olacağını kestiremediğim için hafifletsin diye yağ krem kullanıyorum yoksa severim çatlaklarımı. Afrikada çatlaklı kadınlar sexy sayılıyormuş 😁

oneri varsa beni de etiketleyin😅

Üniversitede direkt detaylı ultrason randevusu olarak aldım canım Ege üniversitesi Fırat Ökmen hocaya gidicem ben. İlk kızımda da o yapmıştı 2500 olmuş ücreti de. İzmir'desin ya belki düşünürsün. Çok da memnun kalmıştım daha önce. Eğitim araştırmalar MHRS randevusu olarak alınıyor. Eğer detaylı ultrason bakılmaz yazmıyorsa direkt o gün ultrasona alır bence
Ya bende üniversite hastanesine gidiyorum Bilecik’te ücret falan istemediler ama e nabızda falan ücretli giriş mi ne öyle yazılar vardı ben bunu bir yerden öğrenebiliyor muyum ücret olsaydı söylerlermiydi ödeme isterlerdi değil mi veya yönlendirirlerdi

goruntuyu netten aldm hic abartisiz karnim bu sekilde kızım o kadar hareketliydi ki resmn dirsegiyle itince o kadar belli oluyo du karnım cok gerildigi icin ve catlak bizde yatkın oldugu icin asiri catladim
cok kaşınıyordu kaşımaktan tirnaklarm ici kan doluyodu artik bu karına ne fayda eder artik :bicak:

Eklentiler

• Screenshot_20250724-122629_Chrome.webp
    Screenshot_20250724-122629_Chrome.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 27
Ay benim mesela zayıf olmama rağmen popomda çatlaklar var hiç kiloda alıp vermedim ama seviyorum onları 😂 şimdi hamilelikte nasıl bir şey olacağını kestiremediğim için hafifletsin diye yağ krem kullanıyorum yoksa severim çatlaklarımı. Afrikada çatlaklı kadınlar sexy sayılıyormuş 😁
Ben de çok takıntılı değilim öyle şeylerde. Eşim sadece doğumdan sonraki poşet gibi görüntüyü görünce bir dehşete kapıldı bu böyle mi kalacak diyor 🤣🤣O da zaten kendiliğinden sıkılaşıyor zamanla. Çatlakları hiç sallamadı ama 🙈

Aşko bu mide ameliyatı olanlar sonradan tekrar yemeye başlıyorsun diyor ya, hatta rus takip ettiğim kız mide ameliyatı oldu diyetini bırakırsa yine yiyor yine kilo alıyor, anlık bir şey gibiymiş. Acaba öyle risk almadan ilerde diyetle sporlamı halletsen olmaz mı
diyetle sporla da veriyorum ama fazlasıyla sonra tekrar alıyorum kendimi biliyorum diyelim :KK57: , aslında mide ameliyatı olduktan sonra zaten yiyemiyorsun diyet değil de belli şartları oluyor, yemek yerken sıvı bişey tüketmemek gibi. böyle şeyler alışkanlık olduğu sürece almıyorsun aslında kilo. Benim çevremde çok kişi ilk çıktığı zamanlarda olan da var hala yiyemiyor. Çok da güzel oldu. Artık eskisi kadar riskli de değil çok araştırdım çünkü bademcik ameliyatı gibi bişey şuanda. Allah kısmet ederse bebiş doğsun da emzirme dönemi bittikten sonra düşünüyorum bakalm. :KK73:

Bu arada ilk hamileliğimde ilk başta badem yağı ile.z.yağı kullandim, son zamanlar lierac kullandım karnımda hiç çatlağım yok, ama kasıklarima yakın bacaklarım çatladı, o yüzden ne sürerseniz bacağınızın o bölgesine de sürün

Ya bende üniversite hastanesine gidiyorum Bilecik’te ücret falan istemediler ama e nabızda falan ücretli giriş mi ne öyle yazılar vardı ben bunu bir yerden öğrenebiliyor muyum ücret olsaydı söylerlermiydi ödeme isterlerdi değil mi veya yönlendirirlerdi
Canım ben ilk kızımda ücretsiz yaptırdım detaylıyı. Belki Bilecik'te de öyledir. İstersen arayıp sor bi. Egede o zaman ücretli öğretim üyesi muayenesi olunca detaylıyı da yapıyorlardı. Normal ücretsiz poliklinik hastası olunca yapmıyorlardı. Bu kez yine aynı hocada özel muayeneye gidiyordum ama detaylı için ücretli artık dediler. 2500 de bişey değil zaten piyasaya bakınca. Ve gerçekten üniversiteler en iyisi oluyor iyi yapmışsın oraya giderek🥰

Back
X