Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Anladım canım sağ ol açıkladığın için ben de artık kafaya takmamaya çalışıyorum benim zaten hep 6 gün gerideydi en son +2 daha geriden söyledi doktor ama böyle sapmalar anlık ölçümlerde olabiliyormuş

Anladım canım sağ ol açıkladığın için ben de artık kafaya takmamaya çalışıyorum benim zaten hep 6 gün gerideydi en son +2 daha geriden söyledi doktor ama böyle sapmalar anlık ölçümlerde olabiliyormuş

Kızlar kızlar kimler elbise giyiyor ben 2 aydır giyiyorum pantolonları kaldırdım hem hava sıcak hemde rahat degil ama hamilelik elbisesi almadım sevmiyorum pek öyle şeyleri
Ben hep elbiseyle dolaşıyorum pantolonlarımın beli sıkıyor hep eylülde mecbur hamile pantolonu alacağım ya da tayt alırım bilemiyorum güzel bir şey bulamadım

Kızlar kızlar kimler elbise giyiyor ben 2 aydır giyiyorum pantolonları kaldırdım hem hava sıcak hemde rahat degil ama hamilelik elbisesi almadım sevmiyorum pek öyle şeyleri
Bende genelde elbise giyiyorum hatta 6-7 kilo civarı almama rağmen kendi elbiselerimi giyebiliyorum. Ama pantolonların asla olmuyor Allahtan ablam atmamış hamile kıyafetlerini hepsini verdi onlarla takılıyorum şimdilik

Pantolonu nerden aldın canım ? Beden neye göre seçeceğiz ? Bana da iş için lazım ama bulamadım istediğim gibi.

Bir tane kotum var onu LCW da deneyerek almıştım, bir tane eşim bana kot tulum aldı, onuda sanırım oradan almıştı hatırlamıyorum, diğerini de ben Trendyol’ dan aldım, siyah renk İspanyol paça

Canım ilk zamanlar benim de öyleydi 16-17 haftalarda filan .şimdi her gün mutlaka hissediyorum gün içinde sık sık zaten bir den artıyor hareket hissetme bende öyle oldu gün ve gün arttı benim
Benimde öyleydi hatta korkup asmye gitmiştim hemen şimdide hiç durmuyor normalde kahvaltı yapana kadar hiç hareket etmezdi. Bu sabah 7 de başladı vurmaya acaba diyorum artık karınları acıkınca daha çok mu hareket ediyor halada devam fıldır fıldır

Kızlar peki doğumdan sonra korse olayı gerçekmi yoksa efsanemi, karın toparlanması için
Ben sezeryan oldum, Dr kesinlikle korse yasak dedi, çok istiyorsan sıkı tayt giy demişti.14 kilo aldım toplamda, doğumdan bir hafta sonra 18 kilo gitti, zaten uykusuzluk, emzirme vs. veriliyor, sürekli de hareket halindesin göbek falan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…