- 25 Şubat 2024
- 1.295
- 1.599
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.601
Bende bugun kontrolde vurdum biraz dr korkmus acmis hemen dediAy ben de bugün hiç hissetmedim diye şu an bebemi dürtüklüyorum
Ay ben de dürtükleyince tekmeledi şükürBende bugun kontrolde vurdum biraz dr korkmus acmis hemen dedi
Ay ben de bugün hiç hissetmedim diye şu an bebemi dürtüklüyorum
Soğuk su iç o etkili oluyorBen de hala tık yok maalesef ki
Anladım canım sağ ol açıkladığın için ben de artık kafaya takmamaya çalışıyorum benim zaten hep 6 gün gerideydi en son +2 daha geriden söyledi doktor ama böyle sapmalar anlık ölçümlerde olabiliyormuşYok fark dediğim şey şu hani geride gözüküyor ya o gününe tekrar gelir sıkıntılı değil dedi hani geriden geldiğini takma kafana dedi küçük olduğu için ölçümde sapma olabiliyor dedi geç döllenme sonuçta bunu bilip adetin tarihini 1 hafta çekiyorlar ona göre takip ediliyor yani benim öyle oldu takip edilirken geriden gelince sordum o zaman söyledi çok karışık yazmış olabilirim kusura bakma
Senin kız çok akıllı annesiBen de hala tık yok maalesef ki
Anladım canım sağ ol açıkladığın için ben de artık kafaya takmamaya çalışıyorum benim zaten hep 6 gün gerideydi en son +2 daha geriden söyledi doktor ama böyle sapmalar anlık ölçümlerde olabiliyormuşYok fark dediğim şey şu hani geride gözüküyor ya o gününe tekrar gelir sıkıntılı değil dedi hani geriden geldiğini takma kafana dedi küçük olduğu için ölçümde sapma olabiliyor dedi geç döllenme sonuçta bunu bilip adetin tarihini 1 hafta çekiyorlar ona göre takip ediliyor yani benim öyle oldu takip edilirken geriden gelince sordum o zaman söyledi çok karışık yazmış olabilirim kusura bakma
Senin kız çok akıllı annesi
Klima açınca bile olabiliyor ama bilemedim canım sonuçta nem de çok var inşallah uzun sürmezHavalardan olabilir mi kuzum sıcaklar bastırdı ya
Ben hep elbiseyle dolaşıyorum pantolonlarımın beli sıkıyor hepKızlar kızlar kimler elbise giyiyor ben 2 aydır giyiyorum pantolonları kaldırdım hem hava sıcak hemde rahat degil ama hamilelik elbisesi almadım sevmiyorum pek öyle şeyleri
Kızlar kızlar kimler elbise giyiyor ben 2 aydır giyiyorum pantolonları kaldırdım hem hava sıcak hemde rahat degil ama hamilelik elbisesi almadım sevmiyorum pek öyle şeyleri
Pantolonu nerden aldın canım ? Beden neye göre seçeceğiz ? Bana da iş için lazım ama bulamadım istediğim gibi.Ben epeydir hamile pantolonu giyiyorum canım, ben elbise giyemiyorum iş yerinde aktif biriyim zor oluyor elbiseyle
Bende genelde elbise giyiyorumKızlar kızlar kimler elbise giyiyor ben 2 aydır giyiyorum pantolonları kaldırdım hem hava sıcak hemde rahat degil ama hamilelik elbisesi almadım sevmiyorum pek öyle şeyleri
Pantolonu nerden aldın canım ? Beden neye göre seçeceğiz ? Bana da iş için lazım ama bulamadım istediğim gibi.
Benimde öyleydi hatta korkup asmye gitmiştim hemenCanım ilk zamanlar benim de öyleydi 16-17 haftalarda filan .şimdi her gün mutlaka hissediyorum gün içinde sık sık zaten bir den artıyor hareket hissetme bende öyle oldu gün ve gün arttı benim
Değildir inşallah, öyleyse bile bebiş sağlıklı olsun , o da bir tane çizgi hamilelik hatırası olur , öyle düşünYa benim sanki sol bacağımda oldu gibi 1 tane çizgi gördüm ne alaka dediminşallah çatlak değildir
Ben sezeryan oldum, Dr kesinlikle korse yasak dedi, çok istiyorsan sıkı tayt giy demişti.14 kilo aldım toplamda, doğumdan bir hafta sonra 18 kilo gitti, zaten uykusuzluk, emzirme vs. veriliyor, sürekli de hareket halindesin göbek falan kalmıyorKızlar peki doğumdan sonra korse olayı gerçekmi yoksa efsanemi, karın toparlanması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?