- 23 Ekim 2024
- 3.532
- 5.503
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.581
Aşkom bence ikiside işe yaramışCanım etkili oldu mı bilmiyorum ama ben korse kullandım, bir de ben evde eliptik bisiklet almıştım onu da çok kullandım, hamile kalmadan önce neredeyse göbeğim yok denecek kadar azdı ve 1 sene arayla tekrar deniyorum, korseden mi yoksa eliptik bisiklet mi faydalı oldu ama bilmiyorum benim de kilo takıntım var zaten doğum sonrası ilk etapta karnım çok tuhaf bir hal almıştı ağlamıştım öyle kalacak sanıp
Aşkom bence ikiside işe yaramış
Kızlar 17 deyim 1 saattir ara ara sağ tarafımda zonklama gibi pıt pıt yapan orayı geren hafif bi his var gelip geçiyor ilk hareketler böyle miyoksa rahmin gerilmesinde mi oluyor
benim de bugünlerde çok azBenim de öyle oluyordu canım, muhtemelen bebeğin o, ama bu günlerde çok az benim 17. Hafta benim de
benim de bugünlerde çok az
evetttttt son bir haftadır iki kere falan hissetmişimdir belki, bugün hiç hissetmedim. Normaldir inşallah yaBazen hiç hissetmediğim gün oluyorşeninde öyle oluyor mu canım
Canım ilk zamanlar benim de öyleydi 16-17 haftalarda filan .şimdi her gün mutlaka hissediyorum gün içinde sık sık zaten bir den artıyor hareket hissetme bende öyle oldu gün ve gün arttı benimBazen hiç hissetmediğim gün oluyorşeninde öyle oluyor mu canım
Evet 2 haftaya netleşir bence bizimki deBenim de öyle oluyordu canım, muhtemelen bebeğin o, ama bu günlerde çok az benim 17. Hafta benim de
evetttttt son bir haftadır iki kere falan hissetmişimdir belki, bugün hiç hissetmedim. Normaldir inşallah ya
Ben ilk hamileliğimin başlarında biraz kullandım hindistan cevizi yağıda kullanıyordum ama büyüdükçe yeterli gelmemeye başladı bıraktım badger e döndüm çatlağımda olmadı şükürEki Görüntüle 3621395 Kızlar bunu kullanan ve memnun kalan var mı ya da duyan eden ?
Bende herkese badger öneriyorum tavsiyemle kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun kaldıBende badger kullanıyorum canım iki ablamdan tecrübeyle :) çok memnun kalacağına eminim
Maşallah ya baya büyümüşKızlar merhaba bende bugün kontrole gittim, 20+4 oldum. Çok şükür her şey yolunda bebeğim büyümüş bayağı valla elini ağzına götürüyordu çok sevimliydi ve bana benziyordu eheheheplesanta da kanama alanı Durmuş çok şükür.
Kızlar merhaba bende bugün kontrole gittim, 20+4 oldum. Çok şükür her şey yolunda bebeğim büyümüş bayağı valla elini ağzına götürüyordu çok sevimliydi ve bana benziyordu eheheheplesanta da kanama alanı Durmuş çok şükür.
Aramıza hoş geldin canım
Evet canim 2 yasinda kizim var cok şükür ikisininde hevesini alacağım nasipseAramıza hoş geldin canımbir kızın mı vardı
Ay ben de bugün hiç hissetmedim diye şu an bebemi dürtüklüyorumBazen hiç hissetmediğim gün oluyorşeninde öyle oluyor mu canım
Çok sevindim canım sağlıkla kucağımıza alalımEvet canim 2 yasinda kizim var cok şükür ikisininde hevesini alacağım nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?