- 17 Nisan 2019
- 2.706
- 2.833
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.641
Ayy ne okudum ben Allah yardımcın olsun güç versinAh kv dinlersek yandık neler neler yaşadm 1 tane dedigini yapmadm
ya mantikli olan birsey olsa tamam dinlerm gormus gecirmis kadın
oglum dogunda damagında beyaz minnak sivilce gibi birsey vardi doktora sordum norml ellemeyn emdikce gecicek o dedi bol bol emzir
kaynanam yok pamuksekerle onu ezmemiz lazım yokda emmez ya cocuk gayet iyi emiyo o soylendi asla izin vermedim
ilk banyosunda isaret parmagiyla cocugun damagindan tutup 3 defa havaya kaldiricakmis ki boyu uzun olsun asla izin vermedim
surekli su verelim susamistr dedi anne sutu yeterli dedim izin vermedim gobek bagi dusmeden banyo yaptrmk istedi izin vermedim
degisik tarifler yapti sut artarms midem bulandi yiyemedim
bebegn yastik altikta kuru ekmek koydu sarı örtü doktorum oyl3 seyler yok ortmuyoruz dedi
ilk hastane cikisimizda eve geldik 2 saatte bir 3mzirmem lazim ama asla uyanmiyo baygın sanki icime sinmedi tam 8 saat emmedi agla agla asla uyandiramiyorum hastaneye gitmemede izin vermiyolar bizimde boyleydi hic uyandirmiyoduk uyuyodu rahatsz etme uyusun
ben kavga bagiris cagiris sezeryanli halimlr aldm cocugu ciktm evden geldi arkamdan gittik hastaneye doktor bu saate kadar nerdeydiniz dedi madem cocuk beslenememis hemen gelseydiniz dedi kan aldi biraz daha gec gelseydiniz bobrekler biticekti diyalize bagliycaktik cocugu dedi kaynanamda duydu tabi
oglum 2 gun kuvezde kaldi
kışın herlez hasta cocuk biraz buyusun dedim opmeyn dedim yuzunu enfeksiyon kapar cok sakınan anne oldum gozu acilmadi cocugun çapaklandi yapıştı enfeksiyon kapms
ayy baya dertliyms
çok ugrastm millete laf yetistirmekten
Amin balım hepimizinki güzel gecer inşallahAyyy bayılıyorum böyle pozitif doğumlarainşallah tekrarını yaşarsın kuzuuu tabi darısı başımıza
Merhaba sizin geç döllenme ilemi hamile kalmistiniz oğlum olcak demişsiniz geç döllenmede cinsiyet farkediyormuki merak ettim de. Benimde geç döllenme demişti doktorKuzum ben 17+5 de ilk defa bir kaç seyirme hissettim. Bugün 18+2 yiz. Özellikle açsam hareket hissediyorum oğlum kalk yemek ye anne acıktımmm diyoayaktayken değilde uzandığımda daha net hissediyorum. Dün ve bugün daha belirgin hissettim hatta mesela şuanda uzandım ve hissettiriyor kendini bu arada geçenlerde bir yazı okudum hareket hissedildikten 20 hafta sonra doğum olur diyordu.
Bunu bende ilk başta almıştım arada kullanıyorum ama daha çok h.cevizi yağı, kuru yağ ya da nemlendirici krem kullanıyorum. Bide bi influencer dan etkilenip bunu aldım gögüs ucu kremiyle birlikte. Gayet güzel sürdükten sonra ertesi gün bile nemli kalıyor cildim. Ama parfümlü bir kokusu yok baya doğal yağ kokuyor düşünen varsa bakabilir kızlarBu canım bunu herkes öneriyor çok bilinen bir şey
Geç dollenmemi acaba yazmadınız amaMerhaba sizin geç döllenme ilemi hamile kalmistiniz oğlum olcak demişsiniz geç döllenmede cinsiyet farkediyormuki merak ettim de. Benimde geç döllenme demişti doktor
Bende böyle hissettim canım bebişim muhtemelenKızlar 17 deyim 1 saattir ara ara sağ tarafımda zonklama gibi pıt pıt yapan orayı geren hafif bi his var gelip geçiyor ilk hareketler böyle miyoksa rahmin gerilmesinde mi oluyor
Hayır hatta yumurtlama günü olan ilişkiden oldu muhtemelen benimMerhaba sizin geç döllenme ilemi hamile kalmistiniz oğlum olcak demişsiniz geç döllenmede cinsiyet farkediyormuki merak ettim de. Benimde geç döllenme demişti doktor
Fotoğraf eklememişimBunu bende ilk başta almıştım arada kullanıyorum ama daha çok h.cevizi yağı, kuru yağ ya da nemlendirici krem kullanıyorum. Bide bi influencer dan etkilenip bunu aldım gögüs ucu kremiyle birlikte. Gayet güzel sürdükten sonra ertesi gün bile nemli kalıyor cildim. Ama parfümlü bir kokusu yok baya doğal yağ kokuyor düşünen varsa bakabilir kızlar
Kuzu bende kaldırdım pantolonları. Şort, elbise ve etekle geziyorum geneldeKızlar kızlar kimler elbise giyiyor ben 2 aydır giyiyorum pantolonları kaldırdım hem hava sıcak hemde rahat degil ama hamilelik elbisesi almadım sevmiyorum pek öyle şeyleri
Kızım olacak kısmetseKızlaaaar busefer listenin aşyasından başlıyorum
hamişler cinsiyetleri öğrenemedik mi daha 5 aylık olduk kızlar doğurcaz az kaldı
Yoklama yapıyoruum
@mutlubahar E enguzelumutminnosannesi @morcelestial @nsakbra @aist123 @Nurylmz8 @canzuzu @hiranur3419 @Mygznannesi @Zeynobenn @Ilce28 @pembe kurklu
Canın benim haftaya pazartesi araştırma hastanesinde olucakDetaylıya arastırma hastanesınde (devlette) girecek anneler var mı?
Canım bana sormamışsın ama ben kızımınkini vurmuştum 2 aylıkken ve şu an sapsarı devam ediyorannabelica şuan konuyla alakasız ama canım sen kızının hic sacını sıfıra vurdunmu daha yoğun cıksın diye şuan bizimkiler sıfıra vurmak istiyor oğlumun saclarını benim oğlanın sacıda altın sarısı korkuyom sarılığı gider diye bi bilgin var mı?
gercektenmiCanım bana sormamışsın ama ben kızımınkini vurmuştum 2 aylıkken ve şu an sapsarı devam ediyor
2 ayda saçları çok dökülmüştü Kelaynak gibi olmuştu saçları eşitlenmesi için kestim ben ilk zamanlar gürleşmiş gibi gözüküyor hepsi aynı anda uzadığı için ama şu an normal seviyede öyle aşırı Gür değilgercektenmipeki gürleşti mi sıfıra vurduktan sorna?
pekde bi işe yaramıyor ozaman ama korkmam gerekmiyor sarı sacları gider bidaha gelmez diye?2 ayda saçları çok dökülmüştü Kelaynak gibi olmuştu saçları eşitlenmesi için kestim ben ilk zamanlar gürleşmiş gibi gözüküyor hepsi aynı anda uzadığı için ama şu an normal seviyede öyle aşırı Gür değil
Yok yok Korkma zaten saç onda yani gelecek yine olmazsa bir papatya suyu falan sıkarsın Oğlan Zaten onun saçları güneşe çıktığı an direkt sapsarı olur Bir de bu sıcaklarda çocuğun saçını Kesmen faydalı olur yazık bunalıyordur sıcaklardapekde bi işe yaramıyor ozaman ama korkmam gerekmiyor sarı sacları gider bidaha gelmez diye?
Abim ablama hep içerde bi tane daha unutmuş olmasınlar derdi o geldi aklımaDoğumdan sonraki 40 gün falan bakmayın bence göbeğinizeinmiş balon gibi oluyor. Göbek de şöyle bir 6-7 aylık gibi duruyor bebek çıkınca da
KesinlikleeBende herkese badger öneriyorum tavsiyemle kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun kaldı
Canım evet havada çok sıcak nasılsın geçecek bu sıcak aylar bilmiyorumKuzu bende kaldırdım pantolonları. Şort, elbise ve etekle geziyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?