Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ayy ne okudum ben Allah yardımcın olsun güç versin

annabelica şuan konuyla alakasız ama canım sen kızının hic sacını sıfıra vurdunmu daha yoğun cıksın diye şuan bizimkiler sıfıra vurmak istiyor oğlumun saclarını benim oğlanın sacıda altın sarısı korkuyom sarılığı gider diye bi bilgin var mı?

Merhaba sizin geç döllenme ilemi hamile kalmistiniz oğlum olcak demişsiniz geç döllenmede cinsiyet farkediyormuki merak ettim de. Benimde geç döllenme demişti doktor

Bu canım bunu herkes öneriyor çok bilinen bir şey
Bunu bende ilk başta almıştım arada kullanıyorum ama daha çok h.cevizi yağı, kuru yağ ya da nemlendirici krem kullanıyorum. Bide bi influencer dan etkilenip bunu aldım gögüs ucu kremiyle birlikte. Gayet güzel sürdükten sonra ertesi gün bile nemli kalıyor cildim. Ama parfümlü bir kokusu yok baya doğal yağ kokuyor düşünen varsa bakabilir kızlar

Kızlar 17 deyim 1 saattir ara ara sağ tarafımda zonklama gibi pıt pıt yapan orayı geren hafif bi his var gelip geçiyor ilk hareketler böyle mi yoksa rahmin gerilmesinde mi oluyor
Bende böyle hissettim canım bebişim muhtemelen
Merhaba sizin geç döllenme ilemi hamile kalmistiniz oğlum olcak demişsiniz geç döllenmede cinsiyet farkediyormuki merak ettim de. Benimde geç döllenme demişti doktor
Hayır hatta yumurtlama günü olan ilişkiden oldu muhtemelen benim

Fotoğraf eklememişim

Eklentiler

• IMG_4007.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 30
Canım bana sormamışsın ama ben kızımınkini vurmuştum 2 aylıkken ve şu an sapsarı devam ediyor

pekde bi işe yaramıyor ozaman ama korkmam gerekmiyor sarı sacları gider bidaha gelmez diye?

pekde bi işe yaramıyor ozaman ama korkmam gerekmiyor sarı sacları gider bidaha gelmez diye?
Yok yok Korkma zaten saç onda yani gelecek yine olmazsa bir papatya suyu falan sıkarsın Oğlan Zaten onun saçları güneşe çıktığı an direkt sapsarı olur Bir de bu sıcaklarda çocuğun saçını Kesmen faydalı olur yazık bunalıyordur sıcaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…