Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kız mı erkek mi canım senin erkek bebek daha erken oynar hareketli olur filan derler ya inanacağım buna sanırım ben de sabah uykumda filan sert vurunca hissediyorum canım .Bir de ne zaman ya sanki bayağıdır oynamadı diye düşünsem tık tık vuruyor hemen kuzum bende şuan bariz hissediyorum canım gün içinde hareketleri çok oluyor

ayyyy çok sinirlendim kv ne. İyi bile dayanmışsın kız. Ayyy. Allah affetsin bazen diyorum iyi ki benim kayınvalidem yok. Gerçi olsa da o karışmazdı heralde ama bilemiyorm belli olmaz
o dersini almistir bence karışmaz insallah bu bebegim de
kalpte kırmk istemiyor saygısızlıkta yapmak istemiyorum
ama dayanılcak gibide degil

Kız cidden dürtükle, vur et hiç, kendi ne zaman isterse o zaman hareket ediyor daha şimdiden kendi kurallarım diyor diy
Karışma kuzuya şimdiden rahat vermiyorsun:)
Ben hep elbiseyle dolaşıyorum pantolonlarımın beli sıkıyor hep eylülde mecbur hamile pantolonu alacağım ya da tayt alırım bilemiyorum güzel bir şey bulamadım
tayt bile giyemiyorum kiloda aldım elbise saklıyor en azından
Ben epeydir hamile pantolonu giyiyorum canım, ben elbise giyemiyorum iş yerinde aktif biriyim zor oluyor elbiseyle
İşyerinde mecbur canım seninki daha zor
Bende genelde elbise giyiyorum hatta 6-7 kilo civarı almama rağmen kendi elbiselerimi giyebiliyorum. Ama pantolonların asla olmuyor Allahtan ablam atmamış hamile kıyafetlerini hepsini verdi onlarla takılıyorum şimdilik
Bende kilo aldım çok diyet yapcm bence doktorum 9 kilodan fazla yasak dedi ben hakkımı doldurmak üzereyim

bende 3 kilo almsm ama baya kilolu hamile kalms oldum insallah daha cok almam

O sancının arasında nasıl yemek ister insan yaaa hahahha kız ıkınırken yediklerin çıkar valla
hahahahaha hic öyle bişey olmadı kız korkmayın tuvaeltim zaten yeni hastaneye gittiğim sıra yaptım dahada hiç gelmemişti cevremde kimseye buyüzden yiyecek vermiyorlarmış ama bana hemşireler geldi ne istersen getirriz acmısın bişey içmek istermisin diyince evet istiyorum dedim getirdler benim doğumum çok pozitif gecti ya çok şükür

Anladim kuzum. Ay ben hamileyken nasıldım ki ya hafızam o görüntüyü silmek istemiş olabilir

Doğumdan sonraki 40 gün falan bakmayın bence göbeğinize inmiş balon gibi oluyor. Göbek de şöyle bir 6-7 aylık gibi duruyor bebek çıkınca da

Ayyy bayılıyorum böyle pozitif doğumlara inşallah tekrarını yaşarsın kuzuuu tabi darısı başımıza

Kızlar peki doğumdan sonra korse olayı gerçekmi yoksa efsanemi, karın toparlanması için
Ben kullandım sezeryanın 10. Gününden itibaren kullan demişti doktorum. Yazın doğum yaptığım için çok terliyodum günde 2 saat taktım. Emzirmeninde etkisi var hiç göbeğim kalmadı doğumun birinci ayı eski kilomada döndüm. Sanırım doğum şeklinden ziyade yapınında önemi var. Birde bence doktorun önemi çok kimi doktorların doğumundan sonra daha hızlı toparlanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…