- 17 Ağustos 2021
- 1.656
- 2.055
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.621
Kız mı erkek mi canım senin erkek bebek daha erken oynar hareketli olur filan derler ya inanacağım buna sanırımBenimde öyleydi hatta korkup asmye gitmiştim hemenşimdide hiç durmuyor normalde kahvaltı yapana kadar hiç hareket etmezdi. Bu sabah 7 de başladı vurmaya acaba diyorum artık karınları acıkınca daha çok mu hareket ediyor halada devam fıldır fıldır
o dersini almistir bence karışmaz insallah bu bebegim deayyyy çok sinirlendim kv ne. İyi bile dayanmışsın kız. Ayyy. Allah affetsin bazen diyorum iyi ki benim kayınvalidem yok. Gerçi olsa da o karışmazdı heralde ama bilemiyorm belli olmaz
ben biyandan sancı cekiyordum biyandan ıkınıyordum biyandan bişeyler yediriyordular bana portakal suyu iciriyorlardı ayy vip doğumdu görmeniz lazımgerçekten miiiiii vah halime o zaman yandık desene
Karışma kuzuya şimdiden rahat vermiyorsun:)Kız cidden dürtükle, vur et hiç, kendi ne zaman isterse o zaman hareket ediyordaha şimdiden kendi kurallarım diyor diy
tayt bile giyemiyorum kiloda aldım elbise saklıyor en azındanBen hep elbiseyle dolaşıyorum pantolonlarımın beli sıkıyor hepeylülde mecbur hamile pantolonu alacağım ya da tayt alırım bilemiyorum güzel bir şey bulamadım
İşyerinde mecbur canım seninki daha zorBen epeydir hamile pantolonu giyiyorum canım, ben elbise giyemiyorum iş yerinde aktif biriyim zor oluyor elbiseyle
Bende kilo aldım çok diyet yapcm benceBende genelde elbise giyiyorumhatta 6-7 kilo civarı almama rağmen kendi elbiselerimi giyebiliyorum. Ama pantolonların asla olmuyor Allahtan ablam atmamış hamile kıyafetlerini hepsini verdi onlarla takılıyorum şimdilik
O sancının arasında nasıl yemek ister insan yaaa hahahhaben biyandan sancı cekiyordum biyandan ıkınıyordum biyandan bişeyler yediriyordular bana portakal suyu iciriyorlardı ayy vip doğumdu görmeniz lazım
hahahahaha hic öyle bişey olmadı kız korkmayınO sancının arasında nasıl yemek ister insan yaaa hahahhakız ıkınırken yediklerin çıkar valla
Aşko nasılsa emziriyorum yediklerimi eritirim diyip emzirirken de hunharca yersen gitmiyor o kilolar bkz. benEmzirirken verirsin aşkoo lafı nerden duyduysam en büyük motivasyonum yemek yerken geceleri
Bkz. Yukarıdaki mesajımhaha onu ben de duydum herkes emzirirken kilo veriyormuş ben de onu düşünerek biraz rahatlatıyorum kendimibir yandan emzirip bir yandan yerim
Anladim kuzum. Ay ben hamileyken nasıldım ki ya hafızam o görüntüyü silmek istemiş olabilirilk hamileligmdeki goruntu o attgm resimdeki gibi suan oyle degilm o catlaklar beyazladi yirtık gibi duruyo kirmizi mor catlagim henuz yok yeni catlak yok yani
ona gercekten inaniyorum oglum da 21 kilo aldm 6 aylikken 21 kiloyuda vermistim
ye sütün olsun diyenleri cok dinlemeyin normal beslenmeyle devam bol bol su en guzel süt yapan şeyler
kuruyemis bulgur asure tahin helvasi dereotu bunlarda ekstra sut arttiran yiyecekler
Doğumdan sonraki 40 gün falan bakmayın bence göbeğinizeAma bir den pırt diye inmiyor ki dimi canım karın .Çünkü ben doğum yapan bir kaç arkadaşımda görmüştüm doğumdan sonra hala hamile gibiydiler bir kaç zaman.yqvaş yavaş indiği için de inş öyle pörsüme sönme olmuyordur
ayy ben göbeğime okadar takılmamıştım resmen göğüslerim varya bi büyüktü bi büyüktü ben resimlere baktıkca şoklara giriyorumDoğumdan sonraki 40 gün falan bakmayın bence göbeğinizeinmiş balon gibi oluyor. Göbek de şöyle bir 6-7 aylık gibi duruyor bebek çıkınca da
Hemen ekliyorum canım sağlıkla gelsin minik yakışıklı
Ay pek güzelmiş adıyla yaşasın minik civciv hemen ekliyorum
Yenidoğanken memem bebekten daha büyük duruyor fotoğraflarda nasıl gülüyorum görünceayy ben göbeğime okadar takılmamıştım resmen göğüslerim varya bi büyüktü bi büyüktü ben resimlere baktıkca şoklara giriyorum
Ayyy bayılıyorum böyle pozitif doğumlarahahahahaha hic öyle bişey olmadı kız korkmayıntuvaeltim zaten yeni hastaneye gittiğim sıra yaptım dahada hiç gelmemişti cevremde kimseye buyüzden yiyecek vermiyorlarmış ama bana hemşireler geldi ne istersen getirriz acmısın bişey içmek istermisin diyince evet istiyorum dedim getirdler benim doğumum çok pozitif gecti ya çok şükür
HahahaAşko nasılsa emziriyorum yediklerimi eritirim diyip emzirirken de hunharca yersen gitmiyor o kilolar bkz. ben
Ben kullandım sezeryanın 10. Gününden itibaren kullan demişti doktorum. Yazın doğum yaptığım için çok terliyodum günde 2 saat taktım. Emzirmeninde etkisi var hiç göbeğim kalmadı doğumun birinci ayı eski kilomada döndüm. Sanırım doğum şeklinden ziyade yapınında önemi var. Birde bence doktorun önemi çok kimi doktorların doğumundan sonra daha hızlı toparlanılıyorKızlar peki doğumdan sonra korse olayı gerçekmi yoksa efsanemi, karın toparlanması için
ayy yeminle aynı şekil ya bebeğimin kafası küçüçük göğüsümden göremiyordumYenidoğanken memem bebekten daha büyük duruyor fotoğraflarda nasıl gülüyorum görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?