- 18 Temmuz 2022
- 6.207
- 10.404
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.661
Dene de görHahahadenemeden inanmam
Bol bol sütün olsun inşallahBenimde şimdiden goguslerim çok büyüdü hatta mor mor catlamislar ince damar gibi karnim da cok sukur bisey yok bisey de sürmeye baslamamistim gec kaldım sanırım ama baslicam
Kız doktorla ne ilgisi var ki. Benim bebeğin bir kısmını içerde mi bıraktılar yoksaBen kullandım sezeryanın 10. Gününden itibaren kullan demişti doktorum. Yazın doğum yaptığım için çok terliyodum günde 2 saat taktım. Emzirmeninde etkisi var hiç göbeğim kalmadı doğumun birinci ayı eski kilomada döndüm. Sanırım doğum şeklinden ziyade yapınında önemi var. Birde bence doktorun önemi çok kimi doktorların doğumundan sonra daha hızlı toparlanılıyor
Kesinlikle elletmem kuzum ya. Birkaç doktorun paylaşımına da denk geldim. Hiç alakası yok diyorlar sıfıra vurmayla saçın yoğun çıkmasının. Benim kızımın da çok güzel koyu sarı saçları var. Kıyamam aslaannabelica şuan konuyla alakasız ama canım sen kızının hic sacını sıfıra vurdunmu daha yoğun cıksın diye şuan bizimkiler sıfıra vurmak istiyor oğlumun saclarını benim oğlanın sacıda altın sarısı korkuyom sarılığı gider diye bi bilgin var mı?
Canım ben haber vermeyi unutmuşum kusura bakma bebeğimi kaybettim ben 8 haftalikken öldü bebeğim karnimdaKızlaaaar busefer listenin aşyasından başlıyorum
hamişler cinsiyetleri öğrenemedik mi daha 5 aylık olduk kızlar doğurcaz az kaldı
Yoklama yapıyoruum
@mutlubahar @enguzelumut @minnosannesi @morcelestial @nsakbra @aist123 @Nurylmz8 @canzuzu @hiranur3419 @Mygznannesi @Zeynobenn @Ilce28pembe kurklu
Kız 2 ay diyor 2 yaş değil ya bence şimdi yapma ama sen bilirsingercektenmipeki gürleşti mi sıfıra vurduktan sorna?
Evet ya öyle bir hissiyat oluyorAbim ablama hep içerde bi tane daha unutmuş olmasınlar derdi o geldi aklıma
Başın sağolsun canım. Benim de 8. haftada bir kaybım olmuştu çok acı bir tecrübe ama çoğu kadının imtihan olduğu bir şey bu sabırlar diliyorum sana. En kısa zamanda güzel haberi alacaksın inşallahCanım ben haber vermeyi unutmuşum kusura bakma bebeğimi kaybettim ben 8 haftalikken öldü bebeğim karnimda
Amin canım Allah razı olsun seninde başın sağolsun kürtajdan sonra regl olmadım hala ya 53 gün oldu sen kaçıncı günde olmuştun reglBaşın sağolsun canım. Benim de 8. haftada bir kaybım olmuştu çok acı bir tecrübe ama çoğu kadının imtihan olduğu bir şey bu sabırlar diliyorum sana. En kısa zamanda güzel haberi alacaksın inşallah
DimiiKesinlikleegaliba gebelikten sonra da kullanacağım. nemlendirmesini çok seviyorum
Normal döngüm devam etmişti canım 25 gün sonra olmuştum. Doktoruna sordun mu ya da gebelik durumu olabilir mi korunmadıysan. Normali kaç gün bilmiyorum çünküAmin canım Allah razı olsun seninde başın sağolsun kürtajdan sonra regl olmadım hala ya 53 gün oldu sen kaçıncı günde olmuştun regl
Normal doğumda değil ama sezeryanda farkediyor canım yapılan dikişin çeşiti bile önemli hani halk arasında deriz ya eli ağır eli hafif.. Doğum sonrası bazı serum içerikleri var rahmi daha hızlı toparlıyor göbek kalmıyorKız doktorla ne ilgisi var ki. Benim bebeğin bir kısmını içerde mi bıraktılar yoksacidden bilmediğim için soruyorum
Korunmuyoruzz doktorum beta 0 laninca bırak demişti 1 Ağustos ta gidicem işte bakalım 17 temmuzda beta HCG verdim negatif tiNormal döngüm devam etmişti canım 25 gün sonra olmuştum. Doktoruna sordun mu ya da gebelik durumu olabilir mi korunmadıysan. Normali kaç gün bilmiyorum çünkü
17 temmuzdan sonra da çok geçmiş canım yine bir test yap olmazsa. Değilse de doktorun zaten sorun var mı yok mu bakar. 8 hafta kürtaj için çok büyük bir hafta değil bir aksilik yoktur o yüzden sanmıyorum. Senin ilk gebeliğin miydiKorunmuyoruzz doktorum beta 0 laninca bırak demişti 1 Ağustos ta gidicem işte bakalım 17 temmuzda beta HCG verdim negatif ti
Ay anladım o zaman canım çok iyiymiş ya. Ben normal yapmıştım ama sezaryen yaptırıp göbeği de toplayın mi desem çok cazip geldi şu anNormal doğumda değil ama sezeryanda farkediyor canım yapılan dikişin çeşiti bile önemli hani halk arasında deriz ya eli ağır eli hafif.. Doğum sonrası bazı serum içerikleri var rahmi daha hızlı toparlıyor göbek kalmıyor
Yok canım oğlum var bitane 2. Olcak bu olmadi pazartesi ye kadar sabredeyim bu test alirim yaparım kasık ağrım da var özellikle sol tarafım da ya17 temmuzdan sonra da çok geçmiş canım yine bir test yap olmazsa. Değilse de doktorun zaten sorun var mı yok mu bakar. 8 hafta kürtaj için çok büyük bir hafta değil bir aksilik yoktur o yüzden sanmıyorum. Senin ilk gebeliğin miydi
Canim şehir Hastanesi'nde gebe okulu kursu var bir aylık eğitimKızlar doğuma hazırlık eğitimi alan var mı, Mersin'de bildiğiniz bir yer var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?