Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kız doktorla ne ilgisi var ki. Benim bebeğin bir kısmını içerde mi bıraktılar yoksa cidden bilmediğim için soruyorum

Kesinlikle elletmem kuzum ya. Birkaç doktorun paylaşımına da denk geldim. Hiç alakası yok diyorlar sıfıra vurmayla saçın yoğun çıkmasının. Benim kızımın da çok güzel koyu sarı saçları var. Kıyamam asla

Canım ben haber vermeyi unutmuşum kusura bakma bebeğimi kaybettim ben 8 haftalikken öldü bebeğim karnimda
Başın sağolsun canım. Benim de 8. haftada bir kaybım olmuştu çok acı bir tecrübe ama çoğu kadının imtihan olduğu bir şey bu sabırlar diliyorum sana. En kısa zamanda güzel haberi alacaksın inşallah

Amin canım Allah razı olsun seninde başın sağolsun kürtajdan sonra regl olmadım hala ya 53 gün oldu sen kaçıncı günde olmuştun regl

Amin canım Allah razı olsun seninde başın sağolsun kürtajdan sonra regl olmadım hala ya 53 gün oldu sen kaçıncı günde olmuştun regl
Normal döngüm devam etmişti canım 25 gün sonra olmuştum. Doktoruna sordun mu ya da gebelik durumu olabilir mi korunmadıysan. Normali kaç gün bilmiyorum çünkü

Kız doktorla ne ilgisi var ki. Benim bebeğin bir kısmını içerde mi bıraktılar yoksa cidden bilmediğim için soruyorum
Normal doğumda değil ama sezeryanda farkediyor canım yapılan dikişin çeşiti bile önemli hani halk arasında deriz ya eli ağır eli hafif.. Doğum sonrası bazı serum içerikleri var rahmi daha hızlı toparlıyor göbek kalmıyor

Normal döngüm devam etmişti canım 25 gün sonra olmuştum. Doktoruna sordun mu ya da gebelik durumu olabilir mi korunmadıysan. Normali kaç gün bilmiyorum çünkü
Korunmuyoruzz doktorum beta 0 laninca bırak demişti 1 Ağustos ta gidicem işte bakalım 17 temmuzda beta HCG verdim negatif ti

Korunmuyoruzz doktorum beta 0 laninca bırak demişti 1 Ağustos ta gidicem işte bakalım 17 temmuzda beta HCG verdim negatif ti
17 temmuzdan sonra da çok geçmiş canım yine bir test yap olmazsa. Değilse de doktorun zaten sorun var mı yok mu bakar. 8 hafta kürtaj için çok büyük bir hafta değil bir aksilik yoktur o yüzden sanmıyorum. Senin ilk gebeliğin miydi

Ay anladım o zaman canım çok iyiymiş ya. Ben normal yapmıştım ama sezaryen yaptırıp göbeği de toplayın mi desem çok cazip geldi şu an

Yok canım oğlum var bitane 2. Olcak bu olmadi pazartesi ye kadar sabredeyim bu test alirim yaparım kasık ağrım da var özellikle sol tarafım da ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…