- 17 Nisan 2019
- 2.706
- 2.833
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.681
Hahah ordan bi yağ aldırma gerdirmeAy anladım o zaman canım çok iyiymiş ya. Ben normal yapmıştım ama sezaryen yaptırıp göbeği de toplayın mi desem çok cazip geldi şu an
Evet canım onu gördüm, ona gitmeyi planlıyorum ama belki daha yakında vardır dedimCanim şehir Hastanesi'nde gebe okulu kursu var bir aylık eğitim
Duyarsam haber veririmEvet canım onu gördüm, ona gitmeyi planlıyorum ama belki daha yakında vardır dedim
ayy aynı düşüncedeyim bende kıyamıyorum büyükler cevremdekiler kestir diyor diyorum ellemeyin benim böyle hoşuma gidiyorKesinlikle elletmem kuzum ya. Birkaç doktorun paylaşımına da denk geldim. Hiç alakası yok diyorlar sıfıra vurmayla saçın yoğun çıkmasının. Benim kızımın da çok güzel koyu sarı saçları var. Kıyamam asla
bencede genetik cocuğum sacı ince aynı benimki gibiKız 2 ay diyor 2 yaş değil ya bence şimdi yapma ama sen bilirsinzaten ilk doğum saçları zamanla dökülüp yenileri geliyor. Saçın gür ya da seyrek olması genetik tamamen
şimdi buna inanmayımda kime inanyım de bana adminnn
yaaDimiiben baya kullandım sonrasında da çatlama olabiliyor hızlı kilo verirken
Sağlıkla doğsunlarda sıra kendimizede gelecek inşallahyaasporla daha iyi destekleyebiliriz o zaman tecrübeli anneler iyi ki varsınız
Aşkom burdayım be burdayım
banaaaaaAşkom burdayım be burdayım
Girip okuyorum keyiflekime sataşsam acaba diye düşünüyorum
Canım ben 2 ay olmamistim betaya bakıp sonra adet sokturucu vermisti bana doktorumKorunmuyoruzz doktorum beta 0 laninca bırak demişti 1 Ağustos ta gidicem işte bakalım 17 temmuzda beta HCG verdim negatif ti
Allah bağışlasın canım. İnşallah en kısa zamanda kardeşi gelecek. Sen yine bir test yap bakalım belli mi olurYok canım oğlum var bitane 2. Olcak bu olmadi pazartesi ye kadar sabredeyim bu test alirim yaparım kasık ağrım da var özellikle sol tarafım da ya
Tabi canım hazır açmışkenHahah ordan bi yağ aldırma gerdirme
Tarih içine sinmemişti zaten geç olması daha iyi olmuşBu arada kızlar benim perinatolog detaylı ultrason haftası randevuları iptal etmiş, 21+4 gidicem detaylıya16 ağustos
Kalbim temiz yaTarih içine sinmemişti zaten geç olması daha iyi olmuş
ben süslememiştim cünki normal doğum olduğu için öyle bir hazırlık yapılmadıKızlar hastane odanızı süslettiniz mi
Merak ettiğim şey bebeğin geleceği tarih planlı sezeryan falan değilse belli değil ya aniden geliyor vajinal doğumda, onlar nasıl hazırda duruyorlar hemen oda süslemek için nasıl oluyor o işler
Benim de ikizlerim olucak ama biri kendını gösterdi öteki bacaklarını açmıyo sizce kız mıdır erkek mı merak ediyorum ben de diğeri kesin kız dedi bu da sanki kız a benziyor kız gibi dedi ben biri erkek biri kız istiyorum da ilk hamileliğimBenim de bir kız bir oğlum olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?