- 10 Şubat 2024
- 967
- 1.282
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.841
Ben de migren olmadığı halde baş ağrıları çok canımı yakıyordu. İnşallah senin de en kısa zamanda geçer canım. Çok zor gerçektenYa var ya benim normalde 3-4 ayda bir tutardı, gene olduğumdan beri her hafta neredeyse
Kuzu tecrübeli değilim ama fikrimi söyliyim, ablam doğum yaptığında hastane çok sıcaktı yanmıştık, ben o yüzden ya üç parçalı yada yarım kollu penye pijama takımı alıcam sanırımKızlar bu arada minikolarımız aralıkta doğacağı için malum hava soğuk olacak, biz kendimize nasıl gecelik almalıyız? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
Sıkılmıyo musun bacım seminerde sen valla bana darallar geliyor müdürü de hiç sevmem boş yapıyor çoğul gebeliklerde 28.haftada rapor veriliyor diye biliyorum yanlış değilsem tabi çok zorlanirsin kuzumAy benim doktorum da öyle dedi ve çok sevindim. Zaten okullar açılınca çok ağırlaşırsın sen gerekirse heyet yazarım dedi. Ama en azından seminerlere gideyim diyorum. Bana da iyi gelir sohbet muhabbet
Bence de hem ek dersin yatarAy benim doktorum da öyle dedi ve çok sevindim. Zaten okullar açılınca çok ağırlaşırsın sen gerekirse heyet yazarım dedi. Ama en azından seminerlere gideyim diyorum. Bana da iyi gelir sohbet muhabbet
Bende yarım kollu gecelik üstüne uzun sabahlık falan düşündüm zaten sıcak olur diye ama emin olamadımYa bunu ben de düşündüm geçende. Hastaneler çok sıcak oluyor zaten. Evler de sıcak oluyor diye çok kalın bir şey almayayım diye düşünmüştüm. Üçlü lohusa takımlar görüyorum. Alt üst ve sabahlık tarzında. Penye kalınlığında falan yeter heralde
Ay benim en sevdiğim zaman seminerler, kahveler, kahvaltılar, pastalar, börekler, müdürüm zaten baldan tatlı hamile olduğumu duyunca sürekli aman sen yorulma modundaSıkılmıyo musun bacım seminerde sen valla bana darallar geliyor müdürü de hiç sevmem boş yapıyor çoğul gebeliklerde 28.haftada rapor veriliyor diye biliyorum yanlış değilsem tabi çok zorlanirsin kuzum
Bir gün toplantı oluyor ve tüm gğn olunca o biraz sıkıyor ama diğer günler kızlarla sohbet edecek vakitler de kalıyor iyi geliyor bana.Sıkılmıyo musun bacım seminerde sen valla bana darallar geliyor müdürü de hiç sevmem boş yapıyor çoğul gebeliklerde 28.haftada rapor veriliyor diye biliyorum yanlış değilsem tabi çok zorlanirsin kuzum
Ay evet bak o da var hem. Bebeklerimin bir aylık bez parası çıkarBence de hem ek dersin yatar
Bence de öyle iki parça olmalı en azından. Hastaneler sıcak oluyor. Serin hissedersen sabahlığı alırsın üstüne. Zaten en az iki takım alınmalı galiba. Olmadı birini kısa kollu birini uzun kollu tercih edersin.Bende yarım kollu gecelik üstüne uzun sabahlık falan düşündüm zaten sıcak olur diye ama emin olamadım
Ben de seviyorum ya seminer zamanlarını. Müdürden pek haz etmem ama arkadaşlarımla iyi oluyor. Dediğin gibi hamile olduğumu söylediğimden beri ilgi alaka da iyi yani. Biraz daha yaşamak istiyorumAy benim en sevdiğim zaman seminerler, kahveler, kahvaltılar, pastalar, börekler, müdürüm zaten baldan tatlı hamile olduğumu duyunca sürekli aman sen yorulma modunda
Bende de var canım 20 +6 da gördü iki tarafta da var yaziyor ayriyeten bağırsak parlaması da var çok korkuyorum ikiside geçebilen birşey mis ama yinede korkutuyor 2 hafta sonra tekrar bakılacak senin kaç hafta sonra geçtiBeynin iki tarafında kist vardı koroid preksus mu ne beyin gelişirken olusuyormus sık görünen bı durummus sonradan geçecek demişlerdi geçmiş şükür canm çok sağol
Fetal yaptırmadım ikili dörtlü düşük risk çıktı zaten bu doktor beynindekini çok ciddiye almadı aminiyosentez önerdiİnşaallah çabucak geçer fetal felan yaptırmış miydin benim yaklaşık 1ay sonra felan geçtiği görüldü kuzum hatta üç hafta önce gittiğimde vardı geçen hafta yeniden gittim kaybolmustu
Bundan eminim Rabbim elbet birgün yeniden nasip edecek ama işte duygular insan bastiramiyor yani en çok beni üzen belirsizlik şuan bebek te olabilir olmayada bilir ama en azından netlik kazansa durumum keşke ya adet olsam yada bebek olsa çok garip bu durumAh kuzum ya bilmez miyim o duyguyu. Benim o gebeliğimde daha 8 aylık evliydik öyle aşırı bir çocuk isteğimiz yoktu. Ama bebeğim yaşamayinca o kadar çok çocuk isteğimiz oldu ki. Eşim benden bile çok etkilendi. Beklentiler negatif testler hüsran. Ama zamanı gelince oluyor Allah izin verirse. Bu kez olmazsa daha iyi bir zamanda olacaktır inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsun aynen varsa zaten hamd olsun yoksada çok şükür olur inşallah diyip yola devam hiç değilse belirsizlik ten kurtulmuş olurum haber veririm tabiki vermezmiyimYa inşallah vardır canım haber verirsin bize de. Ama yoksa da adet görünce vücudun düzene girer rahatlarsın
Ya ne güzel benimki de hala bı Umut çocuk düşer de okula gelir diye bekliyordur eminimAy benim en sevdiğim zaman seminerler, kahveler, kahvaltılar, pastalar, börekler, müdürüm zaten baldan tatlı hamile olduğumu duyunca sürekli aman sen yorulma modunda
Hadi bakalım o zmn inşaallah istediğin gbi olsun herşey kuzumBir gün toplantı oluyor ve tüm gğn olunca o biraz sıkıyor ama diğer günler kızlarla sohbet edecek vakitler de kalıyor iyi geliyor bana.
Canım tekil gebeliklerde 32, çoğul gebeliklerde de 30.haftada izne çıkılabiliyor ye biliyorum. Eylül başında 26+oluyorum galiba. 1 hafta seminere gitsem diğer 3haftaya da doktorum rapor verse tamamdır
TövbeeeYa ne güzel benimki de hala bı Umut çocuk düşer de okula gelir diye bekliyordur eminim
İşte ikisi birlikte görülünce önermiştir ama geçer inşaallahBende de var canım 20 +6 da gördü iki tarafta da var yaziyor ayriyeten bağırsak parlaması da var çok korkuyorum ikiside geçebilen birşey mis ama yinede korkutuyor 2 hafta sonra tekrar bakılacak senin kaç hafta sonra geçti
Fetal yaptırmadım ikili dörtlü düşük risk çıktı zaten bu doktor beynindekini çok ciddiye almadı aminiyosentez önerdi
Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah valla müdürün iyisi de bir rızık benceTövbeeeay benim müdürüm sadece her gördüğünde 1 sene sensiz ne yapacağız aklıma geldikçe üzülüyorum diyor
Amiiin, gerçekten öyle çok şanslıyım bu konudaAllah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah valla müdürün iyisi de bir rızık bence
Yaa nasıl olcak bende yapsamBen hiç baslamicam okula bebeğim daktırla da konuştum rapor yazarım ben sana gitme dedi
Ben ilk hamileliğimde sonuna kadar çalışıp orda ki izin hakkımı doğum sonrasına aktarmıştım ama çok zor oluyor orası kesinBir gün toplantı oluyor ve tüm gğn olunca o biraz sıkıyor ama diğer günler kızlarla sohbet edecek vakitler de kalıyor iyi geliyor bana.
Canım tekil gebeliklerde 32, çoğul gebeliklerde de 30.haftada izne çıkılabiliyor ye biliyorum. Eylül başında 26+oluyorum galiba. 1 hafta seminere gitsem diğer 3haftaya da doktorum rapor verse tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?