Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ayyy evet bazı kem gözlüler duymasın istiyor insan sen de haklısın aman için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım valla kimin ne dediği naptığı umurunda bile olmasın, ben saldım artık çekirdek ailem için varım diğerleri umrumda değil
Ayyyyynen 26 benim de
Ooooo biliydiiimmmm Ama sen koç kadınısın sanırsam ben balık

Ay şanslısın o zaman kuzu en sıcak havalarda evdesin valla, dinlenebildiğin kadar dinlen o zaman ben mecbur işe gidip geliyorm düzensiz de uyuyorum tetikliyor sanırım. aman başka bişey olmasın da çekeriz bir süre napalım

Migreni olup coşanlara senin nezdinde sormus olayim avokado tüketiyor musunuz kızlar?
Avokado migreni tetikliyormus haberiniz olsun. Bende yeni öğrendim
ben hiç sevmiyorum o yüzden tüketmiyorum canım ama hergüm migren tavn. galiba benim düzensiz uyku falan tetikliyor yaa bir de sıcak havalar malum

Şimdiden diyorum ki okulların açılmasına 38 gün var, yat kızım yatabildiğin kadar sonra 7.-8. ayda okulda mahvolacaksın zaten

malesef oyle aşırıda stres yaptm beklerken
yabancı firmalar fiyata cok dediler ama
zaten ben 2 hafta da 1 muayne ucreti oduyorum belli ki doguma kadar da boyle ilerliycem gibi duruyor
Sen neden dogum paketi almadin ki kuzu yaa. En mantıklısı o oluyor. Yoksa muayenelere para mi yetişir.
Iste bu stresi cekmemek icin cogumuz parasına bakamıyoruz aslinda. Bu sektör de bizi böyle etkisiz hale getiriyor zaten neyse canim önemli olan sonuc temiz gelmis ya o yeter

Öyle kuzum ya söylemek istemiyorum. Uzam kalayim diyorum.
Ay zaten bende öyleyim kimseyi takmıyorum da umrumda degil soran oluyor bazen ay insallah saglikla olsun da diyorum böyle arada bir cevapla kaçıyorum sorulardan

o degilde bir arkadasim var yakın, ona da soyleyemedim. Ve her soyleyemedigim gün nasil söyleyeceğim diye düşünüyorum.
Ama haksiz mıyım siz söyleyin, kendisi de bebek düşünüyor eşinde sorun vardi bir tüp bebek denediler olmadi,sonra eşi ameliyat oldu ama galiba yine tüp bebek demis doktorlar. Gecen hafta konustuk ağladı üzüldü falan bende üzülüyorum onun durumuna haliyle. Simdi ben söylesem nispet yapar gibi olur diyorum zaten üzgünler karı koca. Ama soylemedikce de kendimi rahatsiz hissediyorum. Napacagim bilmiyorum bi akıl verinnn
ben hiç sevmiyorum o yüzden tüketmiyorum canım ama hergüm migren tavn. galiba benim düzensiz uyku falan tetikliyor yaa bir de sıcak havalar malum
Evet canim sıcak hava felaket etkiliyor. Bende de yarim saattir fln basladi. Sicaktan oluyor. Gidip kafami soguk suya sokcam galiba en iyi o geliyor.

Ya inşallah vardır canım haber verirsin bize de. Ama yoksa da adet görünce vücudun düzene girer rahatlarsın

Estağfurullah kız deme öyle ben de hepinize bayılıyorum Aramızdaki bu enerji bize 5er tane daha doğum yaptırır

Ay aklıma geldi sen mi diyordun bebeğim ultrasonda hep uyuyor çok hantal diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…