- 15 Ağustos 2024
- 476
- 714
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.801
Ay çok sevindim sanırım plasenta aşağıda olan 3 kişiydik ikinizin çıkmış darısı bana, haftaya kontrolümaa yazmayı unuttum geçen hafta plesenta aşagıdaydı bugun baktıgn da yerine çıkmış çok şükür
Ayyy evet bazı kem gözlüler duymasın istiyor insan sen de haklısınAşko sormaaa hala sırr
Ay bilmiyorum bazi insanlar var ki soylemek gelmiyor içimden. E simdi bu haberi birine söyleyip aman ha X kisiye soyleme de diyemeyecegime göregecen diyorum dogumda haberleri olsun yeter
Birkac kisiye soyleyecegiz galiba artik yavastan. Ama azcik kisiye
Oy insallah seneye en guzel dogum günü kutlamalarimiz olcak hepimizinn
Ooooo biliydiiimmmmAyyyyynen 26 benim de
Ay şanslısın o zaman kuzu en sıcak havalarda evdesin valla, dinlenebildiğin kadar dinlen o zaman ben mecbur işe gidip geliyorm düzensiz de uyuyorum tetikliyor sanırım. aman başka bişey olmasın da çekeriz bir süre napalımÇok teşekkür ederim canım, yok sadece dinlen vs. diyorlar ama zaten öğretmen olduğum için yaz tatilindeyim, sıcak olunca da sürekli evde uzanıyorum ama sıcak bile tetiklediği için yapacak hiçbir şey yok. Migren bandı, mentol taşı vs. idare etmeye çalışıyorum
24 benAyyyyynen 26 benim de
ben hiç sevmiyorum o yüzden tüketmiyorum canım ama hergüm migren tavn. galiba benim düzensiz uyku falan tetikliyor yaa bir de sıcak havalar malumMigreni olup coşanlara senin nezdinde sormus olayim avokado tüketiyor musunuz kızlar?
Avokado migreni tetikliyormus haberiniz olsun. Bende yeni öğrendim
Ooooo mart hatunları dolmuş buraya24 ben
Şimdiden diyorum ki okulların açılmasına 38 gün var, yat kızım yatabildiğin kadar sonra 7.-8. ayda okulda mahvolacaksın zatenAy şanslısın o zaman kuzu en sıcak havalarda evdesin valla, dinlenebildiğin kadar dinlen o zaman ben mecbur işe gidip geliyorm düzensiz de uyuyorum tetikliyor sanırım. aman başka bişey olmasın da çekeriz bir süre napalım
Sen neden dogum paketi almadin ki kuzu yaa. En mantıklısı o oluyor. Yoksa muayenelere para mi yetişir.malesef oyle aşırıda stres yaptm beklerken
yabancı firmalar fiyata cok dediler ama
zaten ben 2 hafta da 1 muayne ucreti oduyorum belli ki doguma kadar da boyle ilerliycem gibi duruyor
Bir arastir canım. Gecen bir doktor anlatiyordu da kaydetmedim videoyu. Denk gelirse eklerim buraya.Yaaa evet gün aşırı tüketiyorum, hemen araştırıyorum bunu
Ooooo mart hatunları dolmuş burayaDoğum günlerimiz dolu dolu geçmiş hahaha
Öyle kuzum ya söylemek istemiyorum. Uzam kalayim diyorum.Ayyy evet bazı kem gözlüler duymasın istiyor insan sen de haklısınaman için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım valla kimin ne dediği naptığı umurunda bile olmasın, ben saldım artık çekirdek ailem için varım diğerleri umrumda değil
Evet canim sıcak hava felaket etkiliyor. Bende de yarim saattir fln basladi. Sicaktan oluyor. Gidip kafami soguk suya sokcam galiba en iyi o geliyor.ben hiç sevmiyorum o yüzden tüketmiyorum canım ama hergüm migren tavn. galiba benim düzensiz uyku falan tetikliyor yaa bir de sıcak havalar malum
32. Haftada hemen kaç olay yerinden aşkoŞimdiden diyorum ki okulların açılmasına 38 gün var, yat kızım yatabildiğin kadar sonra 7.-8. ayda okulda mahvolacaksın zaten
seninki doğum günü hediyesi olmuş aşkoben direk hamile girdim doğum günüme 4 nisan
evet gercekten öyleydiseninki doğum günü hediyesi olmuş aşko
Ay valla dayanabilirsem 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum sonraya aktarmak için32. Haftada hemen kaç olay yerinden aşko
Ya inşallah vardır canım haber verirsin bize de. Ama yoksa da adet görünce vücudun düzene girer rahatlarsınBundan eminim Rabbim elbet birgün yeniden nasip edecek ama işte duygular insan bastiramiyor yani en çok beni üzen belirsizlik şuan bebek te olabilir olmayada bilir ama en azından netlik kazansa durumum keşke ya adet olsam yada bebek olsa çok garip bu durum
Estağfurullah kız deme öyleyaaa bayılıyorum böyle ablalık önderlik yapmanane güzel önemsemiş ve çoğumza yanıtımızı vermişsin siz tecrübeliler böyle söyledikçe içim rahatlıyor kızlarrrr iyi ki varsınız bayılıyorum sizeeee
Ay aklıma geldi sen mi diyordun bebeğim ultrasonda hep uyuyor çok hantal diyençook güzel yazmışsın
bizi motive etmen cok iyi oldu kafaya takanlar olarak arada boylr seyler duymaya ihtiyacımız var
bugun kontrolum vardi maşallah kıpır kıpırdı doktorum bunu hissettin mi dedi hayır dedim tekrar baska harekette sordu hayır dedim ve 15 dk ultrasonda sadece 1 defa hareketi hissettim simdi anladm gercekten iceride kıpır kıpırlar ama cok sert vurunca yada pozisyona gore o sekilde az da olsa hissetmis oluyoruz
Yerim seniiiadminimm bee süper konuşmanı yaptıncansın burdaki herkezin icini rahatlatmaya çalışıyorsun kalbi güzel bu kadının yaa
sen de haklısın sonraya daha çok lazım olacak izinAy valla dayanabilirsem 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum sonraya aktarmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?