- 15 Ağustos 2024
- 476
- 714
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.861
Zorlandığımız yerde rapor alırız artıkBen ilk hamileliğimde sonuna kadar çalışıp orda ki izin hakkımı doğum sonrasına aktarmıştım ama çok zor oluyor orası kesin
ÖyleZorlandığımız yerde rapor alırız artık
Kuzum benim bildigim cogu hastanede 10 muayene 10 kontrol oluyor dogum paketlerinde de. Ben daha önceki kaybettigim gebelikte dogum paketi henüz almamıştım, orda bile 1 muayene 10 gün icinde kontrol vardi. Eger paket alsaydikta ayni sekilde ilerliyordu.canim dogum paketinde aylik 1 muayneyi karsiliyo ben 2 defa muayne 2 defa kontrol suresine gidiyorum o yuzden paket almadik rutin hamileler icin paket cok mantikli ama ben o katagoriye giremedim her hafta hastanedeyim 3005 tl muayne odeyiyorm
İnanın geçen günkü açıklamada dört gözle onu bekledim. Aile yılı aile yılı dediler dedim sonunda verecekler şükür ama saçma sapan bizi etkilemeyen şeyler açıkladılarÖylebu işin en zor kısmı doğum sonrası bebeği bırakıp çalışmak.. ne kadar büyüse hep gözüne küçük geliyor insan kıyamıyor keşke doğum izni 1 sene olsa
Aynenn bende bunu bekledim hep ama yok yarım güne yarım maaş diyor yarım gün kime baktıracaksın nasıl olacak.. ben kızımı pandeminin raporların şunların bunların sayesinde 2 yaşına kadar getirdim şükür sonra bakıcı buldum evin içi bbg evi gibiydi her yere kamera mikrofon döşettik. Yani mecbur kaldık buna çünkü devir çok farklıİnanın geçen günkü açıklamada dört gözle onu bekledim. Aile yılı aile yılı dediler dedim sonunda verecekler şükür ama saçma sapan bizi etkilemeyen şeyler açıkladılar
ayy vallah cok heycanlı ya hepimizin sürecinin heycanı kasım ayın sonuna doğru başlicak sonra aralık ayına girelim hergün birimizin heycanını yaşicaz ya cok heycanlı günler bizi bekliyorCanım daha doğum hakkında hiç konuşmadık. Sadece doğum paketi yaptırırken sezaryen farkı ödedik çünkü ikiz gebeliklerlerde normal doğum riski almıyor doktor. Sezaryen olacağı kesin yani.
Şu an için çok şükür bir sıkıntı yok. İkiz gebeliklerde doktorlar gidebildiği kadar gitsin istiyorlar. Benim hedefim 38.haftaama tabi kuzucuklarım bakalım ne zaman gelmek isteyecekler. Belli bir kiloya ve gelişime ulaşsınlar o zaman heralde doktorumla bi planlama yaparız
Söyle bence kuzum ya. Sonradan öğrendiğinde daha çok bozulmaz mi. Özellikle benden gizlemiş söylememiş diye düşünebilirÖyle kuzum ya söylemek istemiyorum. Uzam kalayim diyorum.
Ay zaten bende öyleyim kimseyi takmıyorum da umrumda degil soran oluyor bazen ay insallah saglikla olsun da diyorum böyle arada bir cevapla kaçıyorum sorulardan
o degilde bir arkadasim var yakın, ona da soyleyemedim. Ve her soyleyemedigim gün nasil söyleyeceğim diye düşünüyorum.
Ama haksiz mıyım siz söyleyin, kendisi de bebek düşünüyor eşinde sorun vardi bir tüp bebek denediler olmadi,sonra eşi ameliyat oldu ama galiba yine tüp bebek demis doktorlar. Gecen hafta konustuk ağladı üzüldü falan bende üzülüyorum onun durumuna haliyle. Simdi ben söylesem nispet yapar gibi olur diyorum zaten üzgünler karı koca. Ama soylemedikce de kendimi rahatsiz hissediyorum. Napacagim bilmiyorum bi akıl verinnn
Evet canim sıcak hava felaket etkiliyor. Bende de yarim saattir fln basladi. Sicaktan oluyor. Gidip kafami soguk suya sokcam galiba en iyi o geliyor.
Öyle bir arkadaşım var bende söylememiştim bir süre sonra söyleyince çok bozuldu neden söylemedin ki nazar değdirceğimi mi düşündün vs dedi bu sefer bende çok üzüldüm iyi niyetle yaptığım bir şeydiÖyle kuzum ya söylemek istemiyorum. Uzam kalayim diyorum.
Ay zaten bende öyleyim kimseyi takmıyorum da umrumda degil soran oluyor bazen ay insallah saglikla olsun da diyorum böyle arada bir cevapla kaçıyorum sorulardan
o degilde bir arkadasim var yakın, ona da soyleyemedim. Ve her soyleyemedigim gün nasil söyleyeceğim diye düşünüyorum.
Ama haksiz mıyım siz söyleyin, kendisi de bebek düşünüyor eşinde sorun vardi bir tüp bebek denediler olmadi,sonra eşi ameliyat oldu ama galiba yine tüp bebek demis doktorlar. Gecen hafta konustuk ağladı üzüldü falan bende üzülüyorum onun durumuna haliyle. Simdi ben söylesem nispet yapar gibi olur diyorum zaten üzgünler karı koca. Ama soylemedikce de kendimi rahatsiz hissediyorum. Napacagim bilmiyorum bi akıl verinnn
Evet canim sıcak hava felaket etkiliyor. Bende de yarim saattir fln basladi. Sicaktan oluyor. Gidip kafami soguk suya sokcam galiba en iyi o geliyor.
Yaşadığım olumsuz kayiptan dolayi zaten daha önce defalarca söyledim aslında en az 3, 3bucuk aylik oldugunda bu defa herkese soyleyecegim diye o yuzden biraz biraz hazırlıklı gec söylememe aslinda.Söyle bence kuzum ya. Sonradan öğrendiğinde daha çok bozulmaz mi. Özellikle benden gizlemiş söylememiş diye düşünebilir
Bana 2 yeter kalan yarışmacılara başarılarhahahaha evettt aynı kadro olursa ben bir taneye daha hazırım
Ama olur mu öyle sey nazar için degil ki insan bu defa bir kat da benim yüzümden aglarsa üzülürse diye düşünüyor. Onu düşündüğümüzden aslında ama sanırım o anda farkli bakiyirlar olaya bizim niyetimizi tam anlayamiyorlar.Öyle bir arkadaşım var bende söylememiştim bir süre sonra söyleyince çok bozuldu neden söylemedin ki nazar değdirceğimi mi düşündün vs dedi bu sefer bende çok üzüldüm iyi niyetle yaptığım bir şeydi
Yani yakın arkadaşlardan saklancak bir şey değilmiş onu hissettim ben.. Çünkü elbet öğrenecekler bu seferde farklı düşünüp iki kat üzülecekAma olur mu öyle sey nazar için degil ki insan bu defa bir kat da benim yüzümden aglarsa üzülürse diye düşünüyor. Onu düşündüğümüzden aslında ama sanırım o anda farkli bakiyirlar olaya bizim niyetimizi tam anlayamiyorlar.
Bende cok ikilemdeyim söyleyip söylememe konusunda
Hastaneler sıcak oluyor canım zaten hiç üşümüyor insan doğururkenKızlar bu arada minikolarımız aralıkta doğacağı için malum hava soğuk olacak, biz kendimize nasıl gecelik almalıyız? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
Demiştim sana o zaman öyle denk gelmiştir diyeçok şükür atlattık biz sende hayırlı haberler ver bize
canim dogum paketinde aylik 1 muayneyi karsiliyo ben 2 defa muayne 2 defa kontrol suresine gidiyorum o yuzden paket almadik rutin hamileler icin paket cok mantikli ama ben o katagoriye giremedim her hafta hastanedeyim 3005 tl muayne odeyiyorm
evettt benım kızımdı oo minnak kızım simdi sukur hareketli ultrasonda ama bende hissediyorum cok sukur
aşırı kafaya takıyodum ama hareket etmiyo diye simdi bacaklar acik agzini acip kapatiyo surekli
Ya inan bende öyle düşünüyorum. Söylesem rahatlayacagim. Hatta bugun dogum günüm vesilesi ile söyleyeyim dedim ı ıh olmadı giremedim konuya yine kaldıYani yakın arkadaşlardan saklancak bir şey değilmiş onu hissettim ben.. Çünkü elbet öğrenecekler bu seferde farklı düşünüp iki kat üzülecekSöyleyince bi rahatlama oluyor insanda yük kalkıyor. Ama gündemde tutmuyorum tabi sorarsa bebekle ilgili şeyler öyle konusu geçiyor yoksa havadan sudan hep
Zor bir durum kuzum ama yakın arkadaşsınız sonuçta. Kendi durumuna üzülür ama senin için kötü bir duygusu olamaz. Paylaşmazsan sanki ona güvenmiyorsun gibi de hissedebilirYaşadığım olumsuz kayiptan dolayi zaten daha önce defalarca söyledim aslında en az 3, 3bucuk aylik oldugunda bu defa herkese soyleyecegim diye o yuzden biraz biraz hazırlıklı gec söylememe aslinda.
Ama iste simdi tam o böyle kendinin dogal yollarla olmayacagini öğrendi üzülüyor agliyorken benim gidip ona hamileyim demem onu biraz daha üzmez mi bilmiyorum ki kafam çok karışık gerçekten..
bizim hastanese oyle canım 1 muayne 10 gün icinde kontrol ben ayda 2 muayne oduyorum ama dogum paketinde 1 muayne karsiliyo o 110 bin dogum paketiydi onun disinda her ay ekstra 1 muayne ucretide odemek zorunda kalıcaktmKuzum benim bildigim cogu hastanede 10 muayene 10 kontrol oluyor dogum paketlerinde de. Ben daha önceki kaybettigim gebelikte dogum paketi henüz almamıştım, orda bile 1 muayene 10 gün icinde kontrol vardi. Eger paket alsaydikta ayni sekilde ilerliyordu.
Gerçekten zor bir durum ya kuzum. Iki arada kaldım. En kısa zamanda söyleyeyim en iyisi ben degil mi. Sonucta öğrenecek her sekilde.Zor bir durum kuzum ama yakın arkadaşsınız sonuçta. Kendi durumuna üzülür ama senin için kötü bir duygusu olamaz. Paylaşmazsan sanki ona güvenmiyorsun gibi de hissedebilir
Eşine dinletemiyordur belkiYa inan bende öyle düşünüyorum. Söylesem rahatlayacagim. Hatta bugun dogum günüm vesilesi ile söyleyeyim dedim ı ıh olmadı giremedim konuya yine kaldı
Dedigin dogru zaten er geç öğrenecek arayi açmamak lazim galiba..
Aslında birde cekincem var biraz da ondan söylemek istemedim. Eşi biraz degisik biri. Herkesi elestiren, onunda cocugu olmus aman buda hamileymis bunun nasil olabiliyor da bizim olmuyor fln diye millet hakkinda yorum yapan biri.
Bu da benim geri durmama sebep oldu birazda.
Arkadaşıma cok söylemişimdir eşin böyle demesin insanlarla ilgili kim neyle sınanıyor bilemezsin Allah veriyor ki oluyor fln diye cok söyledim ama nafile..
Ben yakın arkadaşıma kocamdan önce söylemiştim hamile olduğumuGerçekten zor bir durum ya kuzum. Iki arada kaldım. En kısa zamanda söyleyeyim en iyisi ben degil mi. Sonucta öğrenecek her sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?