Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
canim dogum paketinde aylik 1 muayneyi karsiliyo ben 2 defa muayne 2 defa kontrol suresine gidiyorum o yuzden paket almadik rutin hamileler icin paket cok mantikli ama ben o katagoriye giremedim her hafta hastanedeyim 3005 tl muayne odeyiyorm
Kuzum benim bildigim cogu hastanede 10 muayene 10 kontrol oluyor dogum paketlerinde de. Ben daha önceki kaybettigim gebelikte dogum paketi henüz almamıştım, orda bile 1 muayene 10 gün icinde kontrol vardi. Eger paket alsaydikta ayni sekilde ilerliyordu.

Öyle bu işin en zor kısmı doğum sonrası bebeği bırakıp çalışmak.. ne kadar büyüse hep gözüne küçük geliyor insan kıyamıyor keşke doğum izni 1 sene olsa
İnanın geçen günkü açıklamada dört gözle onu bekledim. Aile yılı aile yılı dediler dedim sonunda verecekler şükür ama saçma sapan bizi etkilemeyen şeyler açıkladılar

İnanın geçen günkü açıklamada dört gözle onu bekledim. Aile yılı aile yılı dediler dedim sonunda verecekler şükür ama saçma sapan bizi etkilemeyen şeyler açıkladılar
Aynenn bende bunu bekledim hep ama yok yarım güne yarım maaş diyor yarım gün kime baktıracaksın nasıl olacak.. ben kızımı pandeminin raporların şunların bunların sayesinde 2 yaşına kadar getirdim şükür sonra bakıcı buldum evin içi bbg evi gibiydi her yere kamera mikrofon döşettik. Yani mecbur kaldık buna çünkü devir çok farklı

ayy vallah cok heycanlı ya hepimizin sürecinin heycanı kasım ayın sonuna doğru başlicak sonra aralık ayına girelim hergün birimizin heycanını yaşicaz ya cok heycanlı günler bizi bekliyor

Söyle bence kuzum ya. Sonradan öğrendiğinde daha çok bozulmaz mi. Özellikle benden gizlemiş söylememiş diye düşünebilir

Öyle bir arkadaşım var bende söylememiştim bir süre sonra söyleyince çok bozuldu neden söylemedin ki nazar değdirceğimi mi düşündün vs dedi bu sefer bende çok üzüldüm iyi niyetle yaptığım bir şeydi

Söyle bence kuzum ya. Sonradan öğrendiğinde daha çok bozulmaz mi. Özellikle benden gizlemiş söylememiş diye düşünebilir
Yaşadığım olumsuz kayiptan dolayi zaten daha önce defalarca söyledim aslında en az 3, 3bucuk aylik oldugunda bu defa herkese soyleyecegim diye o yuzden biraz biraz hazırlıklı gec söylememe aslinda.

Ama iste simdi tam o böyle kendinin dogal yollarla olmayacagini öğrendi üzülüyor agliyorken benim gidip ona hamileyim demem onu biraz daha üzmez mi bilmiyorum ki kafam çok karışık gerçekten..

Ama olur mu öyle sey nazar için degil ki insan bu defa bir kat da benim yüzümden aglarsa üzülürse diye düşünüyor. Onu düşündüğümüzden aslında ama sanırım o anda farkli bakiyirlar olaya bizim niyetimizi tam anlayamiyorlar.

Bende cok ikilemdeyim söyleyip söylememe konusunda

Yani yakın arkadaşlardan saklancak bir şey değilmiş onu hissettim ben.. Çünkü elbet öğrenecekler bu seferde farklı düşünüp iki kat üzülecek Söyleyince bi rahatlama oluyor insanda yük kalkıyor. Ama gündemde tutmuyorum tabi sorarsa bebekle ilgili şeyler öyle konusu geçiyor yoksa havadan sudan hep

Kızlar bu arada minikolarımız aralıkta doğacağı için malum hava soğuk olacak, biz kendimize nasıl gecelik almalıyız? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
Hastaneler sıcak oluyor canım zaten hiç üşümüyor insan doğururken şöyle efil efil rahat bişey al ben iki gecelik bir tane de pijama koydum sezaryen ihtimaline karşı. Bir de fotoğraf için şık bir şey alabilirsin hevesin varsa

Demiştim sana o zaman öyle denk gelmiştir diye bak kocaman oldular kıpır kıpır durmuyorlar şimdi

Ya inan bende öyle düşünüyorum. Söylesem rahatlayacagim. Hatta bugun dogum günüm vesilesi ile söyleyeyim dedim ı ıh olmadı giremedim konuya yine kaldı
Dedigin dogru zaten er geç öğrenecek arayi açmamak lazim galiba..

Aslında birde cekincem var biraz da ondan söylemek istemedim. Eşi biraz degisik biri. Herkesi elestiren, onunda cocugu olmus aman buda hamileymis bunun nasil olabiliyor da bizim olmuyor fln diye millet hakkinda yorum yapan biri.
Bu da benim geri durmama sebep oldu birazda.
Arkadaşıma cok söylemişimdir eşin böyle demesin insanlarla ilgili kim neyle sınanıyor bilemezsin Allah veriyor ki oluyor fln diye cok söyledim ama nafile..

Zor bir durum kuzum ama yakın arkadaşsınız sonuçta. Kendi durumuna üzülür ama senin için kötü bir duygusu olamaz. Paylaşmazsan sanki ona güvenmiyorsun gibi de hissedebilir

bizim hastanese oyle canım 1 muayne 10 gün icinde kontrol ben ayda 2 muayne oduyorum ama dogum paketinde 1 muayne karsiliyo o 110 bin dogum paketiydi onun disinda her ay ekstra 1 muayne ucretide odemek zorunda kalıcaktm

Zor bir durum kuzum ama yakın arkadaşsınız sonuçta. Kendi durumuna üzülür ama senin için kötü bir duygusu olamaz. Paylaşmazsan sanki ona güvenmiyorsun gibi de hissedebilir
Gerçekten zor bir durum ya kuzum. Iki arada kaldım. En kısa zamanda söyleyeyim en iyisi ben degil mi. Sonucta öğrenecek her sekilde.

Eşine dinletemiyordur belki üzüldüm ya inşallah hayırlı ise hayırlısıyla nasip olur Erkeğin böyle dedikoducusuda hiç çekilmiyor evlerden uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…