- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.821
Sesli güldüm ya çok ayıpOoooo mart hatunları dolmuş burayaDoğum günlerimiz dolu dolu geçmiş hahaha
hahahaha evettt aynı kadro olursa ben bir taneye daha hazırımEstağfurullah kız deme öyleben de hepinize bayılıyorum Aramızdaki bu enerji bize 5er tane daha doğum yaptırır
Heye içimiz dolu doluOoooo mart hatunları dolmuş burayaDoğum günlerimiz dolu dolu geçmiş hahaha
çok şükür atlattık biz sende hayırlı haberler ver bizeAy çok sevindim sanırım plasenta aşağıda olan 3 kişiydik ikinizin çıkmış darısı bana, haftaya kontrolüm
canim dogum paketinde aylik 1 muayneyi karsiliyo ben 2 defa muayne 2 defa kontrol suresine gidiyorum o yuzden paket almadik rutin hamileler icin paket cok mantikli ama ben o katagoriye giremedim her hafta hastanedeyim 3005 tl muayne odeyiyormSen neden dogum paketi almadin ki kuzu yaa. En mantıklısı o oluyor. Yoksa muayenelere para mi yetişir.
Iste bu stresi cekmemek icin cogumuz parasına bakamıyoruz aslinda. Bu sektör de bizi böyle etkisiz hale getiriyor zaten neyse canim önemli olan sonuc temiz gelmis ya o yeter
evettt benım kızımdı oo minnak kızım simdi sukur hareketli ultrasonda ama bende hissediyorum cok sukurAy aklıma geldi sen mi diyordun bebeğim ultrasonda hep uyuyor çok hantal diyen
Ben hiç baslamicam okula bebeğim daktırla da konuştum rapor yazarım ben sana gitme dediŞimdiden diyorum ki okulların açılmasına 38 gün var, yat kızım yatabildiğin kadar sonra 7.-8. ayda okulda mahvolacaksın zaten
çok şükür atlattık biz sende hayırlı haberler ver bizeAy çok sevindim sanırım plasenta aşağıda olan 3 kişiydik ikinizin çıkmış darısı bana, haftaya kontrolüm
canim dogum paketinde aylik 1 muayneyi karsiliyo ben 2 defa muayne 2 defa kontrol suresine gidiyorum o yuzden paket almadik rutin hamileler icin paket cok mantikli ama ben o katagoriye giremedim her hafta hastanedeyim 3005 tl muayne odeyiyormSen neden dogum paketi almadin ki kuzu yaa. En mantıklısı o oluyor. Yoksa muayenelere para mi yetişir.
Iste bu stresi cekmemek icin cogumuz parasına bakamıyoruz aslinda. Bu sektör de bizi böyle etkisiz hale getiriyor zaten neyse canim önemli olan sonuc temiz gelmis ya o yeter
evettt benım kızımdı oo minnak kızım simdi sukur hareketli ultrasonda ama bende hissediyorum cok sukurAy aklıma geldi sen mi diyordun bebeğim ultrasonda hep uyuyor çok hantal diyen
Ay ben mümkün oldukça rapor haklarımı da sona saklamak istiyorum, gerçi ocakta yenilenecek ama bakalım dayanabildiğim kadarBen hiç baslamicam okula bebeğim daktırla da konuştum rapor yazarım ben sana gitme dedi
Canım daha doğum hakkında hiç konuşmadık. Sadece doğum paketi yaptırırken sezaryen farkı ödedik çünkü ikiz gebeliklerlerde normal doğum riski almıyor doktor. Sezaryen olacağı kesin yani.Canım sana şey sorcam şimdi seninki ikiz gebelik ya sezeryan olcağı için tarihinden erken mi alcaklar yoksa net bir tarih verdimi doktorun?
Allah gönlüne göre versin bebeğim umarım dayanabilirsin 37ye kadar ben doğumdan sonra da ücretli izne ayrılmayı düşündüğüm icn hic geri dönmek istemiyorum Adıyaman'aAy ben mümkün oldukça rapor haklarımı da sona saklamak istiyorum, gerçi ocakta yenilenecek ama bakalım dayanabildiğim kadar
İkizler icn 38.hafta çok iyi bi hafta inşaallah o haftada gelirler minnoklarCanım daha doğum hakkında hiç konuşmadık. Sadece doğum paketi yaptırırken sezaryen farkı ödedik çünkü ikiz gebeliklerlerde normal doğum riski almıyor doktor. Sezaryen olacağı kesin yani.
Şu an için çok şükür bir sıkıntı yok. İkiz gebeliklerde doktorlar gidebildiği kadar gitsin istiyorlar. Benim hedefim 38.haftaama tabi kuzucuklarım bakalım ne zaman gelmek isteyecekler. Belli bir kiloya ve gelişime ulaşsınlar o zaman heralde doktorumla bi planlama yaparız
Canım benim de bir ara baş ağrılarım çok canımı yakıyordu. Doktorum öncesinde migren var mıydı diye sordu çünkü hamilelikle migren daha da artıyormuş. 21.haftadayım çok şükür baş ağrısı falan kalmadıGünaydın canım, benim migrenim gebelikte azdı resmen hatta önceki gün bademcik ağrısıyla birleşti hastanelik oldum, parol serum vurdular öyle rahatladım
Oyy canım Allah yardımcımız olsun, ben eş durumuyla memlekete gelmiştim zaten. Ailem, eşimin ailesi vs. hep burada ve destek olurlar sağ olsunlar. O yüzden bir şekilde seneyi kapatıp diğer eylülde başlamak planımAllah gönlüne göre versin bebeğim umarım dayanabilirsin 37ye kadar ben doğumdan sonra da ücretli izne ayrılmayı düşündüğüm icn hic geri dönmek istemiyorum Adıyaman'a
Ya var ya benim normalde 3-4 ayda bir tutardı, gene olduğumdan beri her hafta neredeyseCanım benim de bir ara baş ağrılarım çok canımı yakıyordu. Doktorum öncesinde migren var mıydı diye sordu çünkü hamilelikle migren daha da artıyormuş. 21.haftadayım çok şükğiür baş ağrısı falan kalmadı
Ay ne güzel ya keşke benim olsaOyy canım Allah yardımcımız olsun, ben eş durumuyla memlekete gelmiştim zaten. Ailem, eşimin ailesi vs. hep burada ve destek olurlar sağ olsunlar. O yüzden bir şekilde seneyi kapatıp diğer eylülde başlamak planım
Bende de var canım 20 +6 da gördü iki tarafta da var yaziyor ayriyeten bağırsak parlaması da var çok korkuyorum ikiside geçebilen birşey mis ama yinede korkutuyor 2 hafta sonra tekrar bakılacak senin kaç hafta sonra geçtiBeynin iki tarafında kist vardı koroid preksus mu ne beyin gelişirken olusuyormus sık görünen bı durummus sonradan geçecek demişlerdi geçmiş şükür canm çok sağol
Ya bunu ben de düşündüm geçende. Hastaneler çok sıcak oluyor zaten. Evler de sıcak oluyor diye çok kalın bir şey almayayım diye düşünmüştüm. Üçlü lohusa takımlar görüyorum. Alt üst ve sabahlık tarzında. Penye kalınlığında falan yeter heraldeKızlar bu arada minikolarımız aralıkta doğacağı için malum hava soğuk olacak, biz kendimize nasıl gecelik almalıyız? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
İnşaallah çabucak geçer fetal felan yaptırmış miydin benim yaklaşık 1ay sonra felan geçtiği görüldü kuzum hatta üç hafta önce gittiğimde vardı geçen hafta yeniden gittim kaybolmustuBende de var canım 20 +6 da gördü iki tarafta da var yaziyor ayriyeten bağırsak parlaması da var çok korkuyorum ikiside geçebilen birşey mis ama yinede korkutuyor 2 hafta sonra tekrar bakılacak senin kaç hafta sonra geçti
Ay benim doktorum da öyle dedi ve çok sevindim. Zaten okullar açılınca çok ağırlaşırsın sen gerekirse heyet yazarım dedi. Ama en azından seminerlere gideyim diyorum. Bana da iyi gelir sohbet muhabbetBen hiç baslamicam okula bebeğim daktırla da konuştum rapor yazarım ben sana gitme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?