Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
13 te kız gibi denip 15 te göremiyorum dedi doktorumuz anlayan bakabilir mi rica etsem

Eklentiler

• IMG_6780.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_6778.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar bu arada minikolarımız aralıkta doğacağı için malum hava soğuk olacak, biz kendimize nasıl gecelik almalıyız? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi

Ay çok sevindim sanırım plasenta aşağıda olan 3 kişiydik ikinizin çıkmış darısı bana, haftaya kontrolüm
çok şükür atlattık biz sende hayırlı haberler ver bize
canim dogum paketinde aylik 1 muayneyi karsiliyo ben 2 defa muayne 2 defa kontrol suresine gidiyorum o yuzden paket almadik rutin hamileler icin paket cok mantikli ama ben o katagoriye giremedim her hafta hastanedeyim 3005 tl muayne odeyiyorm
Ay aklıma geldi sen mi diyordun bebeğim ultrasonda hep uyuyor çok hantal diyen
evettt benım kızımdı oo minnak kızım simdi sukur hareketli ultrasonda ama bende hissediyorum cok sukur
aşırı kafaya takıyodum ama hareket etmiyo diye simdi bacaklar acik agzini acip kapatiyo surekli

Ay çok sevindim sanırım plasenta aşağıda olan 3 kişiydik ikinizin çıkmış darısı bana, haftaya kontrolüm
çok şükür atlattık biz sende hayırlı haberler ver bize
canim dogum paketinde aylik 1 muayneyi karsiliyo ben 2 defa muayne 2 defa kontrol suresine gidiyorum o yuzden paket almadik rutin hamileler icin paket cok mantikli ama ben o katagoriye giremedim her hafta hastanedeyim 3005 tl muayne odeyiyorm
Ay aklıma geldi sen mi diyordun bebeğim ultrasonda hep uyuyor çok hantal diyen
evettt benım kızımdı oo minnak kızım simdi sukur hareketli ultrasonda ama bende hissediyorum cok sukur
aşırı kafaya takıyodum ama hareket etmiyo diye simdi bacaklar acik agzini acip kapatiyo surekli

Canım sana şey sorcam şimdi seninki ikiz gebelik ya sezeryan olcağı için tarihinden erken mi alcaklar yoksa net bir tarih verdimi doktorun?
Canım daha doğum hakkında hiç konuşmadık. Sadece doğum paketi yaptırırken sezaryen farkı ödedik çünkü ikiz gebeliklerlerde normal doğum riski almıyor doktor. Sezaryen olacağı kesin yani.
Şu an için çok şükür bir sıkıntı yok. İkiz gebeliklerde doktorlar gidebildiği kadar gitsin istiyorlar. Benim hedefim 38.hafta ama tabi kuzucuklarım bakalım ne zaman gelmek isteyecekler. Belli bir kiloya ve gelişime ulaşsınlar o zaman heralde doktorumla bi planlama yaparız

Ay ben mümkün oldukça rapor haklarımı da sona saklamak istiyorum, gerçi ocakta yenilenecek ama bakalım dayanabildiğim kadar
Allah gönlüne göre versin bebeğim umarım dayanabilirsin 37ye kadar ben doğumdan sonra da ücretli izne ayrılmayı düşündüğüm icn hic geri dönmek istemiyorum Adıyaman'a

İkizler icn 38.hafta çok iyi bi hafta inşaallah o haftada gelirler minnoklar

Günaydın canım, benim migrenim gebelikte azdı resmen hatta önceki gün bademcik ağrısıyla birleşti hastanelik oldum, parol serum vurdular öyle rahatladım
Canım benim de bir ara baş ağrılarım çok canımı yakıyordu. Doktorum öncesinde migren var mıydı diye sordu çünkü hamilelikle migren daha da artıyormuş. 21.haftadayım çok şükür baş ağrısı falan kalmadı

Son düzenleme:
Allah gönlüne göre versin bebeğim umarım dayanabilirsin 37ye kadar ben doğumdan sonra da ücretli izne ayrılmayı düşündüğüm icn hic geri dönmek istemiyorum Adıyaman'a
Oyy canım Allah yardımcımız olsun, ben eş durumuyla memlekete gelmiştim zaten. Ailem, eşimin ailesi vs. hep burada ve destek olurlar sağ olsunlar. O yüzden bir şekilde seneyi kapatıp diğer eylülde başlamak planım

Ya var ya benim normalde 3-4 ayda bir tutardı, gene olduğumdan beri her hafta neredeyse

Ay ne güzel ya keşke benim olsa

Beynin iki tarafında kist vardı koroid preksus mu ne beyin gelişirken olusuyormus sık görünen bı durummus sonradan geçecek demişlerdi geçmiş şükür canm çok sağol
Bende de var canım 20 +6 da gördü iki tarafta da var yaziyor ayriyeten bağırsak parlaması da var çok korkuyorum ikiside geçebilen birşey mis ama yinede korkutuyor 2 hafta sonra tekrar bakılacak senin kaç hafta sonra geçti

Kızlar bu arada minikolarımız aralıkta doğacağı için malum hava soğuk olacak, biz kendimize nasıl gecelik almalıyız? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
Ya bunu ben de düşündüm geçende. Hastaneler çok sıcak oluyor zaten. Evler de sıcak oluyor diye çok kalın bir şey almayayım diye düşünmüştüm. Üçlü lohusa takımlar görüyorum. Alt üst ve sabahlık tarzında. Penye kalınlığında falan yeter heralde

İnşaallah çabucak geçer fetal felan yaptırmış miydin benim yaklaşık 1ay sonra felan geçtiği görüldü kuzum hatta üç hafta önce gittiğimde vardı geçen hafta yeniden gittim kaybolmustu

Ben hiç baslamicam okula bebeğim daktırla da konuştum rapor yazarım ben sana gitme dedi
Ay benim doktorum da öyle dedi ve çok sevindim. Zaten okullar açılınca çok ağırlaşırsın sen gerekirse heyet yazarım dedi. Ama en azından seminerlere gideyim diyorum. Bana da iyi gelir sohbet muhabbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…