- 23 Ekim 2024
- 3.547
- 5.518
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.961
Aşko hastane tipi ultrason cihazi 3 mln dedi doktorumYa sorma beklemek o kadar zor ki imkanım olsa her hafta gidicem
Peki her ay gittiğinde kan idrar vermiyor musun. Ben verdiğim halde devam diyorBenimde ayda bir aşkoilk zamanlar 2 haftada 10 günde bir gidiyordum
kanka kimse değerlerime bakmadı bunları verirken
Aşko en son 8.haftada verdim kan idrar, benim dr inatla istemiyor , her sefer gittiğimde bir dahaki kontrolde diyorPeki her ay gittiğinde kan idrar vermiyor musun. Ben verdiğim halde devam diyorhani şunun köyü başka bi ilaç vereyim yok aynılarına devam birde bi dr bana demişti ki elenetal 2 içinde hepsi var sadece onu da kullanabilirsin. Sonra eczacıya sordum evet var içinde hepsi dedi. Ama tabi kullanmadım elenetal. Aslında bi denesem mi diye düşünüyorum
Endişe değilde bir an önce görmek istiyorum aslındaCanım ben ilk kalp atışı, kese vs. kontrollerinden sonra hep ayda 1 gittim. Doktorum her gittiğimde 4 ve 5 hafta sonrayı al diyor direkt, kontrol randevusu da oluyor ya. Normalde daha çok endişe ediyordum ama hareketlerini hissettiğimden beri azaldı şükür
Evrensel demekki böyle kontrol haftalarıCanım ben kaçıncı haftalarda gittim hatırlamıyorum ama banada aylık demişti gittiğim her dr.
Örnek şekil a benCanım ben tüp bebek sürecinde bu kadar ilaç kullanmadım yaama yine biz şu anda az kullanıyoruz bence. Bazı gebeler daha çok kullanıyor.
Hemen 2haftaya kontrolümüz geldiği günlere ışınlanamıyor muyuzBenimde ayda bir aşkoilk zamanlar 2 haftada 10 günde bir gidiyordum
kanka kimse değerlerime bakmadı bunları verirken
Bende bende. Sürekli kontrole gün sayıyorum.Ya sorma beklemek o kadar zor ki imkanım olsa her hafta gidicem
Önceden bende aynı boyleydim şimdi sürekli hareket etmesinden kaynakli daktıra gidesim gelmiyorBende bende. Sürekli kontrole gün sayıyorum.
İlaç firmaları sayende dönüyorArkadaşlar grubun en çok ilaç kullanani benimdir büyük ihtimal sabah aç karna Demir, kahvaltı esnasında enfeksiyon ilacı kahvaltıdan sonra d vit progestan duphaston coraspin omega3 insülin iğne akşam oksapar iğne progestan duphaston yine enfeksiyon ilacı insülin gece yatmadan önce kalsiyum magnezyum ve bide smdi b12 igneye başladım probiyotik içerikli bı ilacım daha var bağırsaklarim icnyine de mutluyum bebeğim için faydalı hepsi
Benim değerler yerlerdeydi kız anca toparladımİlaç firmaları sayende dönüyor
Aşko tabiki değerlerine bakılıp ihtiyacın karşılanıyorsa güzelde, benimki sanki hepsini aynı anda sırf yazmak için yazdı gibiBenim değerler yerlerdeydi kız anca toparladımb12im baya düşük çıktı son tahlilde iğne başladık bebeğim iyi olsun da hiiic sıkıntı değil niye çalışıyorum sanki param pulum onun zaten
Doktorlar da garantiye aliyorlar bacım ben verdim icmezse kendi bilir gibisinden bir de mesela bana hiç multivitamin verilmedi hepsi ayrı ayrı para tuzağı dediğin gibi ama güvendiğim için napayım mecbur alıyoruz iciyoruz el mahkumAşko tabiki değerlerine bakılıp ihtiyacın karşılanıyorsa güzelde, benimki sanki hepsini aynı anda sırf yazmak için yazdı gibibirde ben tüp bebektende çok ilaç almıştım arkası kesilmeden bunlara başladım. Dediğin gibi bebeğe yarıyorsa içicez kanka, iğnelerden geçmişiz haptan mı korkacaz
İnşallah hocam inşallah önümüzdeki ay olacak yaniAşko en son 8.haftada verdim kan idrar, benim dr inatla istemiyor , her sefer gittiğimde bir dahaki kontrolde diyorönümüzdekide olacak inşallah temennim o bence herkese protokol olarak aynı şeyleri yazıyor ya
Elenatal içinde hepsi var kanka, bana niye ekstra yükledi onu anlamış değilim
Aşko bence sen yoksun ayaktaArkadaşlar grubun en çok ilaç kullanani benimdir büyük ihtimal sabah aç karna Demir, kahvaltı esnasında enfeksiyon ilacı kahvaltıdan sonra d vit progestan duphaston coraspin omega3 insülin iğne akşam oksapar iğne progestan duphaston yine enfeksiyon ilacı insülin gece yatmadan önce kalsiyum magnezyum ve bide smdi b12 igneye başladım probiyotik içerikli bı ilacım daha var bağırsaklarim icnyine de mutluyum bebeğim için faydalı hepsi
Alıştım yaa hamilelikten önceden beri kullanıyorum bunları değerleri düzeltmeden hamile kalmam yine riskliydi bacım şimdi hepsini saati saatine düzenli alıyorumAşko bence sen yoksun ayaktasenin yerine ilaçlar fiziki olarak ayakta duruyor biri kolun biri bacağın Allah yardımcın olsun valla ben 4 ilacı unutuyorum habire. Bide sinir bozucu biyere gideceksin onu aldım mı bunu aldım mı falan. Sen yürüyen eczanesin
Kızlar valla oynasa dert oynamasa dertadminimm bee süper konuşmanı yaptıncansın burdaki herkezin icini rahatlatmaya çalışıyorsun kalbi güzel bu kadının yaa
Valla canım bilmiyorum. Bazı doktorlar da yediğimizde içtiğimizden yeterli kadar alamıyoruz diyorlar. 20.haftadan sonra da ailecek ne var ne yok anneden çekiyormuş. Sen yine de ayda bşr kan değerlerine baktır canım. Sen de güçsüz kalmaBen hiç kullanmıyorum ilk aylarda folik asit kullandım o kadar sadece oğlumda da kullanmamiştim ben çünkü midemi aşırı bulandırıyor vitamin ilaçları özellikle Demir olan çok kötü yapıyor, pekmez içiyorum limon sıkarak Demir için ozellikle, magnezyum için de muz yiyorum genelde sabah akşam doğal olarak almaya çalışıyorum, balık yağı içeren vitamin aldım ocean markasının öghhh oldum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?