- 12 Ekim 2023
- 937
- 851
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.081
Canım çok teşekkür ederim AminCanım kadin dogum acili olana hastane miydi peki ? Cunku bazi hastanelerde kadin dogum acil olmuyor. Neyseki gitmissiniz baska hastaneye. Sende haklisin böyle zamanlarda insan kendi derdine düşüyor birde sikayet falan ugrasmak istemiyor.. siz sağlıklı olun da aman ...
Amin canim Allahım hepimizi korusun. Yavrularimizi saglikla 9 ay dolunca kucagimiza saglikla alalim amin
Canim tedbiren serklaj yapilanlar dahi vardi burda grupta bile. Benim doktorumda bu konuda serklajin önemli oldugunu hep vurguluyor. Her agri bizim icin onemli mutlaka bilgilendir beni der. O yüzden korkma canım benim
Evet canım Hatay’da küçük bir ilçedeyim :) Aaa serklajın öyle bir durumu mu varmış bende sandımki rahatlıycamYa sen ilçedesin sanırım ilçelerde ultrason olmuyor zaten normal acil hekimleri bakıyor her hastaya da. En azından doktorun demesi lazımdı bizim imkanımız kısıtlı siz başka yere gidin diye. İşin ciddiyetini öngörebilmesi lazım. Zaten kimi kime şikayet edeceksin. Lafta kocaman ülkeyiz ama her hastaneye yeterli kadın doğum uzmanı yeterli ultrason cihazı da koyamıyorsan o da zaten devletimizin ayıbıdır. Neyse sıkma canını artık bundan sonra olması gereken neyse ona bakmak lazım. Serklajdan korkma çok rutin bir uygulama o. Biraz sıkıcı bir gebelik olacak sadece bol yatmalı hareketsiz
Yok öyle iyice hayattan kopmayacaksin korkma da biraz dikkat edip az hareketli olmayı öneriyor doktorlar önceki gruplardan hatırlıyorum. Ama en doğru bilgilendirmeyi doktorun yapar tabiEvet canım Hatay’da küçük bir ilçedeyim :) Aaa serklajın öyle bir durumu mu varmış bende sandımki rahatlıycam
Sende hayırlı sonuçlar al canım inşallahhEzmu0810 sonucun gelmiş canım çok sevindim bu arada gezi rotamızda diye bende eskişehire uğradım kan verdim geçen hafta,artık doğurmadan sonuç gelir inşallah yazdıkların yol gösterici oldu tekrar sağol canım
Amin inşallah canım, beklemek insanı geriyor maalesef ama sonuç güzel gelsin bize yeterSende hayırlı sonuçlar al canım inşallahh
daha once gidenleri yorumlara bakmıştm 23 25 gunde falan cikmis benim 6 hafta surdu cok gerildim beklerken senin inşallah daha çabuk çıkar
Ben haftaya cumartesi randevum 20 haftalık oluyoruzDetayli ultrasona kacta gittiniz giden varmi kizlar
Çok tatlıMuhtemelen bebek hareketidir canım insan bağırsak hareketiyle ayırdedebiliyor bencebir süre pıt pıt ettiği zaman bebeğin hıçkırmasıymış diyorlar oyy maşallah civcivine ❤
Kasık bölgesindeyken hiç hissetmedim canım hissettiğimde göbek deliğimin sol tarafındaydı birkaç kere yokladı hattaCanim evet evet ta kendisiiigözün aydinnn.
Boyle sanki seğirme gibi damar bazen pıt pıt atar ya öyle gibibir haftaya bile cok daha belirginlesiyor o hareketler şükür kii.
Zaten yeri farkli oluyor. Kasık bolgesine daha yakin oluyor basta. Sonra göbek deliğine yakin geliyor falan.
Ben 20+6 da gireceğim nasipse,5 Ağustos çok heyecanlıyım Rabbim hepimize bu sürecide güzelce atlatmayı nasip etsin inşallahDetayli ultrasona kacta gittiniz giden varmi kizlar
Ben normal kiloda hamile kaldım ama doktor kiloyu hiç istemiyor en son gittiğimde 2 buçuk kilo almıştım iyi dedi. Rahat davranıp fazla kilo almıyorum diye düşünme 24. Haftadan sonra hızla kilo alınıyor ne kadar az alırsan o kadar iyi dedi. Ben de yavaş yavaş karpuza veda ediyorum. Geçen hafta almıştık evde 2 kişiyiz koca karpuzu birkaç günde tek başıma yedim bi de midem de kötüydü ancak onu içim aldıEvet bizi düşünmelerini anlıyorum ama hamileliği böyle hayal etmezdim istediğimizi yiyip içmiyormuydukben erken diye düşünüyordum ama normalmiş o zmanlarda detaylı. Hayırlısıyla onu da güzel haberlerle atlatalım da başka bişey istemiyorum ❤
Valla bende bişeye sinirlendiğimde falan uzanıyorum 2 pıt pıt geliyor ben pamukÇok tatlıiçim bir tuhaf olmadı değil çok değişik hissettiriyormuş
Amin canım ben de heyecanla detaylıyı bekliyorumBen 20+6 da gireceğim nasipse,5 Ağustos çok heyecanlıyım Rabbim hepimize bu sürecide güzelce atlatmayı nasip etsin inşallah
Ben takip ettim aynı saatlerde oldu acaba denk mi geldi yoksa uyku düzeni var mıdır kiValla bende bişeye sinirlendiğimde falan uzanıyorum 2 pıt pıt geliyor ben pamuk
Ben ilk çocuğumu hatayda dünyaya getirmiştim belki duymuşsunuzdur erdem bey var erdem turhan mutlaka görünmenizi tavsiye ederim gereksiz hiç bir işlemi yapmaz ve işlemleri de çok iyidir arkadaşıma serklaj yapmıştı zamanında 37. Haftaya kadar gelmişti serklajlaEvet canım Hatay’da küçük bir ilçedeyim :) Aaa serklajın öyle bir durumu mu varmış bende sandımki rahatlıycam
Uyku düzeni daha anne karnında tamamsa şapka çıkarırımBen takip ettim aynı saatlerde oldu acaba denk mi geldi yoksa uyku düzeni var mıdır ki
AhahaUyku düzeni daha anne karnında tamamsa şapka çıkarırım
Evet maalesef doktorlar hiç istemiyor kiloyu ya bakalm kendimi tutucam daha fazla dikkat edicem evdeki son karpuzu da bitirelim de öylr başlıyım ben deBen normal kiloda hamile kaldım ama doktor kiloyu hiç istemiyor en son gittiğimde 2 buçuk kilo almıştım iyi dedi. Rahat davranıp fazla kilo almıyorum diye düşünme 24. Haftadan sonra hızla kilo alınıyor ne kadar az alırsan o kadar iyi dedi. Ben de yavaş yavaş karpuza veda ediyorum. Geçen hafta almıştık evde 2 kişiyiz koca karpuzu birkaç günde tek başıma yedim bi de midem de kötüydü ancak onu içim aldı
Ay ben yeni gördüm bu msjini bebeğim gözün aydın çok sevindm bebişin iyi olmasına inşaallah daha güzel günler görürüzKızlar şimdi kontrolden çıktım doktorum acil doğuma girdiği için bekledik biraz. Çok şükür bebişim iyiymiş büyümüş227 gr 24 cm olmuş tosunum 3 hafta sonra detaylıya gidebilirsn dedi. Baş ağrılarımı sordum normalmiş parol içebilirsin devam ederse nörolojiye gidersin dedi. Kilo aldığım için yine azarlandım toplam 4 kilo almışım. hareketlerini sordum son haftalarda hiç hissetmedim diye bazen hareketsiz zamanlarına denk gelebilirsin dedi hissetmemek normalmiş şuan bile çok uslu dedi
Ayyy teşekkür ederim bebişimmm inşallah.Ay ben yeni gördüm bu msjini bebeğim gözün aydın çok sevindm bebişin iyi olmasına inşaallah daha güzel günler görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?