- 23 Mart 2016
- 30.717
- 91.722
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.101
Çöpe mi atalım yani demiEvet maalesef doktorlar hiç istemiyor kiloyu ya bakalm kendimi tutucam daha fazla dikkat edicem evdeki son karpuzu da bitirelim de öylr başlıyım ben de
Hayatım öncelikle maşallah çok sevindim güzel haberlerine boylu olacak bebişko inşallahKızlar şimdi kontrolden çıktım doktorum acil doğuma girdiği için bekledik biraz. Çok şükür bebişim iyiymiş büyümüş227 gr 24 cm olmuş tosunum 3 hafta sonra detaylıya gidebilirsn dedi. Baş ağrılarımı sordum normalmiş parol içebilirsin devam ederse nörolojiye gidersin dedi. Kilo aldığım için yine azarlandım toplam 4 kilo almışım. hareketlerini sordum son haftalarda hiç hissetmedim diye bazen hareketsiz zamanlarına denk gelebilirsin dedi hissetmemek normalmiş şuan bile çok uslu dedi
Beni hemşire aradı 21 gibi gel karma yapalım dedi ama bende dr uma sorcam dediğin gibi karma geç yapılırsa bebeğe pozitif etkisi daha fazlaymış öyle okudum doğru mu sorcamKızlar aile hekimliğinde karma aşı mı yapılıyor yoksa sadece tetanoz mu biliyor musunuz? Bir de kaç doz yapılması lazım doktor tetanoz aşını yaptırısın falan dedi ama aceleye geldi çok soramadm. Dinlediğim kadarıyla karma aşı 24-36 haftalarda yapılır falan diyorlar tek doz diyorlar kafam allak bullak oldu. Yaptırmayı da hiç istemiyorm gerçi
Aaa israf hiç sevmemÇöpe mi atalım yani demiayy eskiden ne iyiymiş ye ye sen 2 canlısın şimdi ister zayıf ol ister kilolu farketmez diyete sokuyorlar herkesi
Hayaller hayatlarAaa israf hiç sevmemyaaa ben hamileliği hep öyle hayal ediyordum iki kişilik yerim diye yalan ettiler hahaha
Teşekkür ederim canım inşallah babasına çeker boyu valla ben 160 babası 192Hayatım öncelikle maşallah çok sevindim güzel haberlerine boylu olacak bebişko inşallahay ne varmış 4 kilocukta korkuyorum okudukça
Kız izlemeeeOf ya hamile hamile masterchef izlenmemeliBu saate adamı günaha sokarlar
Ben hiç aş ermiyorum yaa ilk gebeliktede olmamıştı ama herşeyi canım istiyor oburluk böyle bir şeyKız izlemeeeolur olmadık şeyler çeker canın yazık olur enişteye
Evet ben de öyle dinledim ama bilemiyorum. Doktorum bana da 21 de yaptırırsın tetanoz drdi ama karma mı demek istedi sormak aklıma gelmedi. Sorarsan bizi de bilgilendirebilirsen çok sevinirim canımBeni hemşire aradı 21 gibi gel karma yapalım dedi ama bende dr uma sorcam dediğin gibi karma geç yapılırsa bebeğe pozitif etkisi daha fazlaymış öyle okudum doğru mu sorcam
Haha ben de aşermekle canının bişeyler istemesi farkını anlayamadm zatenBen hiç aş ermiyorum yaa ilk gebeliktede olmamıştı ama herşeyi canım istiyor oburluk böyle bir şey
Tmm cnm tabikiEvet ben de öyle dinledim ama bilemiyorum. Doktorum bana da 21 de yaptırırsın tetanoz drdi ama karma mı demek istedi sormak aklıma gelmedi. Sorarsan bizi de bilgilendirebilirsen çok sevinirim canım
Canım beniiimKızlar çok yoruldum gerçekten, 2 gündür mide bulantısı ile cebelleşiyorum, o kadar iştahsızım ki, akşamları asla yemek yiyemiyorum, bugün bir de böyle boşluğa mı düştüm ne oldu anlamadım, aniden oğlumu hatırladım o kadar çok ağladım ki, uyuya kaldım o halde, özlem duygum öyle arttı ki, yarın onu ziyarete gideceğim mezarlığa, çok doldum, size de yazmak istedim
Ay dimi yaa en rahat yiyip icilecek dönem diye hep kafamiza girmis hamilelik. Ama herkes icin gecerli degil bu. Asıl eglence şeker yuklemesinden sonra baslayacakEvet bizi düşünmelerini anlıyorum ama hamileliği böyle hayal etmezdim istediğimizi yiyip içmiyormuydukben erken diye düşünüyordum ama normalmiş o zmanlarda detaylı. Hayırlısıyla onu da güzel haberlerle atlatalım da başka bişey istemiyorum ❤
Kuşum 70 oldum boyum 1.70 7 kilo aldım habire yiyip yattığımdanTeşekkür ederim canım inşallah babasına çeker boyu valla ben 160 babası 192huyu bana çeksin yeter kız ben de anlamadm gel de doktora anlat ödemim var bir sürü zaten napıyım neden korkuyosun ki sen kaç aldın ama zayıfsındır sen
Ay benimde öyle ya son 1 haftada iyice büyüdüKızlar güncelleme yapıyorum karnım baya sertleşti artık yumuşaktı artık öyle değil ve baya büyüdü cidden ben bukadar az beslenmeme rağmen iştah 0 ama göbek aldı başını gidiyor
Arkadaşım çok geçmiş olsun, ben de hafif kahverengi lekelenme yaşıyorum ama çok minik doktorum sorun yok dedi acaba seninki çok miydi endişe ettim ben deMerhaba canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım ilk akşam kahverengi lekelenme ve sağ alt karında hafif batma oldu sabaha karşı dikte otursam yanında dönsem sırtımın üstüne de uzansam dayanamayacağım Bir sancı oldu ama kasıkları kadar inen affedersin çok kabız olmuşsun da gaz sancısı gibi doktor bana dedi ki iyi ki ıkınmamışsın çünkü bayağı açılmıştı
Yapcan mı hayatım şeker yüklemesiAy dimi yaa en rahat yiyip icilecek dönem diye hep kafamiza girmis hamilelik. Ama herkes icin gecerli degil bu. Asıl eglence şeker yuklemesinden sonra baslayacakhepten yemeyi kes demezse iyi doktorlarımız
yaa göbüşlerimizi atalım yine merak ediyorum herkeziAy benimde öyle ya son 1 haftada iyice büyüdüsenin iştah hala açılmadı mı kuzu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?