Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Evet maalesef doktorlar hiç istemiyor kiloyu ya bakalm kendimi tutucam daha fazla dikkat edicem evdeki son karpuzu da bitirelim de öylr başlıyım ben de
Çöpe mi atalım yani demi ayy eskiden ne iyiymiş ye ye sen 2 canlısın şimdi ister zayıf ol ister kilolu farketmez diyete sokuyorlar herkesi

Hayatım öncelikle maşallah çok sevindim güzel haberlerine boylu olacak bebişko inşallah ay ne varmış 4 kilocukta korkuyorum okudukça

Beni hemşire aradı 21 gibi gel karma yapalım dedi ama bende dr uma sorcam dediğin gibi karma geç yapılırsa bebeğe pozitif etkisi daha fazlaymış öyle okudum doğru mu sorcam

Hayatım öncelikle maşallah çok sevindim güzel haberlerine boylu olacak bebişko inşallah ay ne varmış 4 kilocukta korkuyorum okudukça
Teşekkür ederim canım inşallah babasına çeker boyu valla ben 160 babası 192 huyu bana çeksin yeter kız ben de anlamadm gel de doktora anlat ödemim var bir sürü zaten napıyım neden korkuyosun ki sen kaç aldın ama zayıfsındır sen

Beni hemşire aradı 21 gibi gel karma yapalım dedi ama bende dr uma sorcam dediğin gibi karma geç yapılırsa bebeğe pozitif etkisi daha fazlaymış öyle okudum doğru mu sorcam
Evet ben de öyle dinledim ama bilemiyorum. Doktorum bana da 21 de yaptırırsın tetanoz drdi ama karma mı demek istedi sormak aklıma gelmedi. Sorarsan bizi de bilgilendirebilirsen çok sevinirim canım

Canım beniiim ne kadar güzel bi annesin zaten duygu karmaşası var bide fiziksel zorluk yaşayınca çok normal bunlar. Güzel rabbim bir melek hediye etmiş sana şimdide evinize neşeyi nasip edecek inşallah

Ay dimi yaa en rahat yiyip icilecek dönem diye hep kafamiza girmis hamilelik. Ama herkes icin gecerli degil bu. Asıl eglence şeker yuklemesinden sonra baslayacak hepten yemeyi kes demezse iyi doktorlarımız

Kuşum 70 oldum boyum 1.70 7 kilo aldım habire yiyip yattığımdan işe döndükten sonra duraksadı sadece de dediğin gibi şişiyor ayak bileklerim şimdiden benim doktor hiç bişey demiyor valla bebek almasın fazla kilo demişliği varda ben umrunda değilim galiba

Kızlar güncelleme yapıyorum karnım baya sertleşti artık yumuşaktı artık öyle değil ve baya büyüdü cidden ben bukadar az beslenmeme rağmen iştah 0 ama göbek aldı başını gidiyor
Ay benimde öyle ya son 1 haftada iyice büyüdü senin iştah hala açılmadı mı kuzu ya

Arkadaşım çok geçmiş olsun, ben de hafif kahverengi lekelenme yaşıyorum ama çok minik doktorum sorun yok dedi acaba seninki çok miydi endişe ettim ben de

Ay dimi yaa en rahat yiyip icilecek dönem diye hep kafamiza girmis hamilelik. Ama herkes icin gecerli degil bu. Asıl eglence şeker yuklemesinden sonra baslayacak hepten yemeyi kes demezse iyi doktorlarımız
Yapcan mı hayatım şeker yüklemesi
Ben hakkında hiç bişey bilmiyorum galiba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…