- 25 Şubat 2024
- 1.297
- 1.600
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.241
Evet kuzu devam multivitamine heralde doğurana kadar devam edecekMultıvıtamıne hala devam mı canım bu simdiki verdigi d vıt ve demırle
Hahaha benim de en çok merak ettiğim şeylerden biriGöz rengide belli olsa keşke
Detaylıyı falan bekleyenlerden misin yoksaAy bence grubun alışverişte en çok ilerleyini sensinBen daha bir çöp almadım
Aslında öyle değilde ne bileyim almadım işte :) şimdilik sadece favorilerde bekletiyorum :))Detaylıyı falan bekleyenlerden misin yoksa
Öyle oldu valla birazAy bence grubun alışverişte en çok ilerleyini sensinBen daha bir çöp almadım
Yaaa harikalar böyle olunca gaza geliyorum işteÖyle oldu valla birazokullar tatil olunca neye soracağımı bilemedim. Neler neler aldım bakın bakalım
Bunlara ek bir de korbell çöp kovası var işte.
Odası için de dolap ve şifonyer yaptıracağız. Ona da karar verdim eşim bakacak artık.
Chat gpt ye punch kapı süsü bile tasarlattım
Allahımm yicemm bunlarıÖyle oldu valla birazokullar tatil olunca neye soracağımı bilemedim. Neler neler aldım bakın bakalım
Bunlara ek bir de korbell çöp kovası var işte.
Odası için de dolap ve şifonyer yaptıracağız. Ona da karar verdim eşim bakacak artık.
Chat gpt ye punch kapı süsü bile tasarlattım
Bende yeni sipariş verdimKızlar korbel bebek bezi için çöp kovası hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana gereksizmiş gibi geliyor ama herkes de alıyor bilemedim
Ben bi multivitamin bir de magnezyum kullanıyorum canım arda bir de damla d vitaminiMultıvıtamıne hala devam mı canım bu simdiki verdigi d vıt ve demırle
ayy cok iyi bi saate yakın bebeğimi görcem yaneOğlumda 35 40 dk sürmüştü,şimdi farklı bir perinatologdan randevu aldım 40 dk ile 1 saat arası dedi cnm eğer göremediği bir şey olursa kontrol süresinde tekrar çağırır dedi
Canım bana da folik asitten sonra Elenatal 2 versin onu kullanıyorum. Ayrıca Venatura d3k2 D vitamini ve demirMultıvıtamıne hala devam mı canım bu simdiki verdigi d vıt ve demırle
Çok şeker yine de kız maşallah kız bebise çeşit de çokkız daha bişey yapmadım oğlumun odası zaten, şimdilik sadece ilk cekmece kızımın eşyaları teyzesi
Benim de öyle bekleyen çok var Allahtan çok zamanımız varAslında öyle değilde ne bileyim almadım işte :) şimdilik sadece favorilerde bekletiyorum :))
Eşime dedim hazır ol detaylıdan çıkar çıkmaz avmye dalıyoruz paraları hazır etBenim de öyle bekleyen çok var Allahtan çok zamanımız var
Hayırlı olsn o zaman almak farz oldu sanırımBende yeni sipariş verdimbekliyorum
İkiz mıydı maşallah maşallah sağlıkla gelsinlerKızlarrrr bizde cinsiyetimizi öğrendikkk
Hahah adama bir anda yüklenme bekledin bekledinEşime dedim hazır ol detaylıdan çıkar çıkmaz avmye dalıyoruz paraları hazır et
Evet kuzumm teşekkür ederizzzİkiz mıydı maşallah maşallah sağlıkla gelsinler
cocugu yaparken dusunecekti sonucunu acımam vallaHahah adama bir anda yüklenme bekledin bekledinyavaş yavaş aldır bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?