Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Oyyy maşallah sen al aşko yavaş yavaş zaten ikiz olunca bütçe için de zor anca tamamlanır doğana kadar bir anda yüklenmesin hem

Kızlar korbel bebek bezi için çöp kovası hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana gereksizmiş gibi geliyor ama herkes de alıyor bilemedim
Yenidoğan döneminde sürekli kaka yaptıkları için işime yaradı ama şimdi günde 1 kez kaka yapıyor onu da evde kocaman kovada biriktirmek saçma geliyor direkt götürüp atıyoruz. Günlük çöp atınca gerek yok bence. Koku çıkarmıyor gerçekten başarılı bir ürün. Ama evinizin düzenine bağlı biraz da. Ne sıklıkla çöp atıyorsunuz falan onu düşünmek lazım

Kızlar folıkasıtten sorna dr ne verdı sıze. Bana prefolıc plus verdı ama ıstah kesıyor gıbı hıssedıyorum
Ben en başından beri ocean mummy multivitamin kullanıyorum. Bulantım varken balık yağı kokusu midemden gelip çok rahatsız ediyordu ama şimdi sorun yaşamıyorum canım

Yani bizim katta çöp odası var aslında çöpü oraya atıyoruz uzak değil. Normalde her akşam yatmadan çöp atarız. Eğer dediğin gibi günlük attığımızda gerek olmazsa boşuna kalabalık yapmak istemiyorum küçük zaten evim. Yada en iyisi acele etmeden deneyip görmek

Ya benim annemlerin de öyle. Her katta minik bir pencere var çöp boşluğu yapılmış. Anında bezi götür at çok büyük kolaylık. Öyle bir şeyse sizinki de hiç almana gerek yok. Ama bizim apartman öyle değil çöpü kendimiz indiriyoruz. Benim ilk 6 ay falan korbell çok işimi gördü o yüzden. Şu an o kadar bezi çıkmıyor. Ne kadar kokmasa da evde bez biriktirmek istemediğim için kullanmayı bıraktım

Herkes yenidoğan alışverişinde ben de kaydırak alsam mı diye düşünüyorum Kızım mama sandalyesine tırmanıp iniyor bu ara. Düşecek diye korkuyorum. Kullanan var mı kızlar tecrübeli anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…