- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.261
MaaşallahBende daha cok bişey almadım sadece indirimden yakalayınca bişeyler almıştım oda ilk cekmecede olanlar
Eki Görüntüle 3622701
Oyyy maşallahÖyle oldu valla birazokullar tatil olunca neye soracağımı bilemedim. Neler neler aldım bakın bakalım
Bunlara ek bir de korbell çöp kovası var işte.
Odası için de dolap ve şifonyer yaptıracağız. Ona da karar verdim eşim bakacak artık.
Chat gpt ye punch kapı süsü bile tasarlattım
Ya hahaha töbeee sanki tek başınaydıcocugu yaparken dusunecekti sonucunu acımam valla
gercekten öyle ya kız bebişine her rengi giydirebiliosun bide oğluma pembe morları giydiremedimÇok şeker yine de kız maşallah kız bebise çeşit de çok
kız gercekten bi o gördüğün ilk cekmece dolu hahahaMaaşallahdolabı doldurmuşsun, bir şey almadım diyor bir de
Bugün yatışım yaoildi suyum geldiHadi ya 40 olmuş nerdeyse bugün yarın gelir artıkkız bebekler erken mi doğuyor diyordu birileri @sepide
Aşkım dolabı bile almışsınn yakız gercekten bi o gördüğün ilk cekmece dolu hahaha
daha güzeli senin olsun canım benimmAşkım dolabı bile almışsınn yaben alamıyorum o yüzden kıskandım azcık taşınma planı varda, taşınınca alırım diye düşünüyorum
suyun geldiyse gece bebişin kucağında olur inşallah canım güzel doğumun olsun inşallahBugün yatışım yaoildi suyum geldibugün doğuruyorum artık bakalım inşallah dualarınızı esirgemeyin
Yenidoğan döneminde sürekli kaka yaptıkları için işime yaradı ama şimdi günde 1 kez kaka yapıyor onu da evde kocaman kovada biriktirmek saçma geliyor direkt götürüp atıyoruz. Günlük çöp atınca gerek yok bence. Koku çıkarmıyor gerçekten başarılı bir ürün. Ama evinizin düzenine bağlı biraz da. Ne sıklıkla çöp atıyorsunuz falan onu düşünmek lazımKızlar korbel bebek bezi için çöp kovası hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana gereksizmiş gibi geliyor ama herkes de alıyor bilemedim
Ben en başından beri ocean mummy multivitamin kullanıyorum. Bulantım varken balık yağı kokusu midemden gelip çok rahatsız ediyordu ama şimdi sorun yaşamıyorum canımKızlar folıkasıtten sorna dr ne verdı sıze. Bana prefolıc plus verdı ama ıstah kesıyor gıbı hıssedıyorum
O ilk doğduğunda bile belli olmayabilir ama ben de çok merak ediyorumGöz rengide belli olsa keşke
Yani bizim katta çöp odası var aslında çöpü oraya atıyoruz uzak değil. Normalde her akşam yatmadan çöp atarız. Eğer dediğin gibi günlük attığımızda gerek olmazsa boşuna kalabalık yapmak istemiyorum küçük zaten evim. Yada en iyisi acele etmeden deneyip görmekYenidoğan döneminde sürekli kaka yaptıkları için işime yaradı ama şimdi günde 1 kez kaka yapıyor onu da evde kocaman kovada biriktirmek saçma geliyor direkt götürüp atıyoruz. Günlük çöp atınca gerek yok bence. Koku çıkarmıyor gerçekten başarılı bir ürün. Ama evinizin düzenine bağlı biraz da. Ne sıklıkla çöp atıyorsunuz falan onu düşünmek lazım
Ay kalp atışım hızlandı çok seviyorum bu haberi bennnBugün yatışım yaoildi suyum geldibugün doğuruyorum artık bakalım inşallah dualarınızı esirgemeyin
Ya benim annemlerin de öyle. Her katta minik bir pencere var çöp boşluğu yapılmış. Anında bezi götür at çok büyük kolaylık. Öyle bir şeyse sizinki de hiç almana gerek yok. Ama bizim apartman öyle değil çöpü kendimiz indiriyoruz. Benim ilk 6 ay falan korbell çok işimi gördü o yüzden. Şu an o kadar bezi çıkmıyor. Ne kadar kokmasa da evde bez biriktirmek istemediğim için kullanmayı bıraktımYani bizim katta çöp odası var aslında çöpü oraya atıyoruz uzak değil. Normalde her akşam yatmadan çöp atarız. Eğer dediğin gibi günlük attığımızda gerek olmazsa boşuna kalabalık yapmak istemiyorum küçük zaten evim. Yada en iyisi acele etmeden deneyip görmek
Sağlıkla gelsinler minik civcivlerinKızlarrrr bizde cinsiyetimizi öğrendikkk
Teşekkür ederiz teyzesiiiiSağlıkla gelsinler minik civcivlerinisimlere karar verirseniz onu da paylaşırsan tabloya ekleriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?