- 16 Eylül 2024
- 5.381
- 4.700
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.401
Canım ben 12.haftadan sonra azaltarak bıraktım. Ki ben 2 sabah 2 akşam 4 tane kullanıyordum. 5 gün 1 sabah 1 akşam kullandım. 5 gün de sadece gece yatarken. Çok şükür hiç bir sıkıntı da olmadı. Plasenta artık o görevi fazlasıyla yerine getiriyormuş merak etmeKızlar ya yine ben progestan fitil ile ilgili soracagim, bugünden itibaren tek doza düşeyim diyorum. Doktor coktan birak dedi de ben bir güvence gibi görüyorum iste napayim..
Düşeyim demi artik 1 hafta da tek doz sekline. Sonra da 2 güne 1 kullanip birakayim diyorum.
Hala kullananlar var dimi progestan ?
Bencede canım,bende gittiğimde 20+6 olacağım o yüzden bi sorayım dedim sağolCanım ben son adete göre 20+1dim ama 5 gün falan önde çıkıyordu gelişimleri. Bence de çok geçe bırakmamak lazım. 21-22.haftalar ideal sanki
Ben kullanıp bıraktım çok ağır gelmişti kullandığım dönem sürekli depresif ve baş dönmeli sersem gibi oluyordum bir ara iğnesinide yaptırdım kanamam artınca. Ama doktorum hep şunu diyordu 100 hastaya öneriyorsam 2 sinde belki işe yarıyor sonucu ispatlanmış bir tedavi yöntemi değil ama bilinen tek tedavi yöntemi vs. Kanama bitince bırak dedi birden kestim çokta rahatladım yalan yokKızlar ya yine ben progestan fitil ile ilgili soracagim, bugünden itibaren tek doza düşeyim diyorum. Doktor coktan birak dedi de ben bir güvence gibi görüyorum iste napayim..
Düşeyim demi artik 1 hafta da tek doz sekline. Sonra da 2 güne 1 kullanip birakayim diyorum.
İnşallah canım iyidir miniğimizHangimiz öğrenebildik ki kuzum yaa, hormonlarımız da bizi zaten zirveye çıkarıyor. boşver her duyguyu yaşamak bazen daha iyidir. Yeter ki çok streslenme bebiş de rahat olsun
Ben de ben deeeeeeeBen kiloluyum 3 güne biter inşallah
Kasılmaların minimum olması için hala içiyorum doktor günde 1e düşürdü ama Kasım grubunda kasilmalardan çok şikayet vardı bı ara okudukça tırstım o nedenle bırakmayı düşünmüyorumKızlar ya yine ben progestan fitil ile ilgili soracagim, bugünden itibaren tek doza düşeyim diyorum. Doktor coktan birak dedi de ben bir güvence gibi görüyorum iste napayim..
Kızzz serumlar kafa mı yaptı sendeİnşallah canım iyidir miniğimizPazar günü de kaynımın düğünü var gel çık işin içinden eşim asla gidemezsin diyor ama benim her şeyim hazırdı ona da üzülüyorum millete dert anlatacak bide
ben hamileliğimin ilk 2 ayı kullandım sadece ondan sonra gerek duyulmuyor aslında genelde bebek tutunsun diye değilmi zaten o ilacKızlar ya yine ben progestan fitil ile ilgili soracagim, bugünden itibaren tek doza düşeyim diyorum. Doktor coktan birak dedi de ben bir güvence gibi görüyorum iste napayim..
Ya tövbe estağfurullah hasta etmesinler adamıBen de ben deeeeeeedoktorum senden özellikte ayrıntılı istiyorum dedi çünkü ultrasonda kilodan net göremiyoz bebeği dedi
kız düğün felan yok sana vallah yoksa adminime söylerim seniİnşallah canım iyidir miniğimizPazar günü de kaynımın düğünü var gel çık işin içinden eşim asla gidemezsin diyor ama benim her şeyim hazırdı ona da üzülüyorum millete dert anlatacak bide
Kızzz serumlar kafa mı yaptı sendene düğünü boşversene ya senden bebeğinden önemli mi bence de gitme hayırlısı buymuş de geç hala düğün diyor
Belki onun için magnezyum 2 ye çıkarılır canım o da kasılmalar için iyiKasılmaların minimum olması için hala içiyorum doktor günde 1e düşürdü ama Kasım grubunda kasilmalardan çok şikayet vardı bı ara okudukça tırstım o nedenle bırakmayı düşünmüyorum
gecenleri benimde önüme cıkıyor azcık izleyince baya sarıyor aslında sonra bizleri rüyanda ali rıza bey felan diye görme kızzKızlar ben yaprak dökümü batağına girdim her yaz izliyorum yaaabaşladı mı bırakılmıyorda meret
o bağımlılık yapıyor yaa ben de aşkı memnu batağındayım şuan, bilmem kaçıncı izleyişimKızlar ben yaprak dökümü batağına girdim her yaz izliyorum yaaabaşladı mı bırakılmıyorda meret
Çok şükür canım hemen değiştirdiler antibiyotiği, sancım tamamen kesildi inşallah enfeksiyonda biterGeçmiş olsun cnm çok şükür ki hastanedesin hızl müdahale etmişlerdir
Bi dr dinlemiştim kullanılmadığında anne çok sinirli ve stresli oluyorsa buda bebek için zararlı oyüzden olmasa dha iyi ama 1 2 ye göz yumabiliriz.yani ben hiç içmediğim için seni nasıl zora sokuyor bilemiyorum ama kendini başka şeylere yönlendirmeye çalış canımkızlar ben hamileliğimden önce sıgara kullanıyordum ama şimdi kullanmıyorum öğrendiğimden beri ama bende şöyle bişey oluyor eğer sinir stres olunca kacamak yapıyorum bunu söylediğim için bana kızcaksınız kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?