Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Bizim doktor 1 veya 1 buçuk ay sonra gel dedi gittgimde 24 25 haftalık oluyor detaylı ultrasondandq hiç bahsetmedi acaba o haftalarda mı yapacak ben daha bebeğe bireylerde alamadım

Aslında canım benim doktorum da 22 ila 26 arasında yapıyoruz dedi bana çok geç geldi gibi ben zaten kendim dışarıda yaptıracağım da ama biraz geç söyledi sanki

Ay bu kız beni tembel yaptı öyle güzel tekmeliyor ki yatıp yatıp tekme kovalıyorum eskiden anca elimi koyarken hissediyordum şimdi koymadanda tekmeler net

Ben günde 1-2 kez hissedebiliyorum, ne güzel tadını çıkar, maşallah küçük kızçeye Hatta bazen ben hiç hissetmiyorum

Ama daha küçük bende geçen hafta bu kadar hissetmiyordum mesela

Evet canım geçen de öyle dedim kendime, durup durup marazlanıyorum ben ya, böyle yapma diyorum da işte kendime laf geçiremiyorum, bir tedirginlik bitiyor diğeri haşlıyor, normalde usg girmeyeceğim diyorum daha 10 gün olmuş gideli bugün yine gitmeye kalkıyordum doktora, vesveseleniyorum durduk yere Doğurunca rahatlayacağım

Ay kuzum o günlerde gelecek bol bol dua et vesveseden kurtul

24 den sonra geç ama canım bence bi tık erken git senin dr biraz dalgın
Bende öyle düşünüyorum evet baya yoğun kendisi
Bence daha erken git kuzu 22 haftalıkken falan gidebilirsin
Evet bakacak duruma inşallah
Aslında canım benim doktorum da 22 ila 26 arasında yapıyoruz dedi bana çok geç geldi gibi ben zaten kendim dışarıda yaptıracağım da ama biraz geç söyledi sanki
Benimkide o kafada galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…