- 18 Temmuz 2022
- 6.371
- 10.726
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.741
Yok hiç korkma tabiki her hali ayrı güzel. Ama tecrübesizlik işte ya ben ilk aylari çok mutsuz geçirdim. Çok ağır gelmişti annelik. Bir de bi yere gidemedim. İşlerim aksadı. Evde durmaktan nefret ediyorum zaten içim çok kararmıştı. Ve bu sonsuza dek sürecek gibi gelmişti. Ama aslında tüm zorluklar geçici. İnsan herşeye alışıyor. 6 aydan sonrası çok tat verdi bana. Anne demeye başlayınca da zaten tamam artık herşey toz pembeAyy kolaylıklar diliyorum canım benimkendini kocaman kız sanan küçük kızçeee
Ay deme oyle korkutma biziiiyenidoganda tatli yaaaa
sabah arayıp sormam gerekiyor kuzum bilmiyorum yaparlarmı oda var kac ay önce almıştım randevuyu, öyle evet hamileyiz ama en cokda bu dönemimde hassas davranılmam gerektiğini düşünüyorum ama öyle olmuyorNe zamana erteleyeceksin pekiii ? Canını sıkma hicbirseh icin. Sen hamişsin bebegini düşün sadece. Bebeklerimiz herseyden önemli
Aşkım şimdi iptal edersin sonra yer bulamazsın bu seferde haftan büyür, zor durumda kalma sonrasabah arayıp sormam gerekiyor kuzum bilmiyorum yaparlarmı oda var kac ay önce almıştım randevuyu, öyle evet hamileyiz ama en cokda bu dönemimde hassas davranılmam gerektiğini düşünüyorum ama öyle olmuyor
Bence erteleme canım bebeğini görmek iyi gelir sana. Hiç bişey evlatlarından önemli değil. Kimseyi takma her kim canını sıktıysa. Eş bile bi yere kadar ya evladinin yanında. Yarın kızını görünce çok mutlu olursun ben öyle düşünüyorumMorelim yok kızlar oyüzden acaba biraz ertelesem daha iyi olduğum gün gidiym diyorum, iple cektiğim güzel şeyler hep böyle oluyor zaten
evet bi sorıym sabah nedicekler bakalımAşkım şimdi iptal edersin sonra yer bulamazsın bu seferde haftan büyür, zor durumda kalma sonra
Bence erteleme canım bebeğini görmek iyi gelir sana. Hiç bişey evlatlarından önemli değil. Kimseyi takma her kim canını sıktıysa. Eş bile bi yere kadar ya evladinin yanında. Yarın kızını görünce çok mutlu olursun ben öyle düşünüyorum
Yaaa kimse için bozulmasın moralin kuzum hamilesin sen onlar anlayışlı davransın kimse artık. Tek bile olsa git benceKızlar ben yarın detaylıya gitmek istemiyorum morelim yok pek daha iyi olduğum gün gidiym diyorum ertelesem olmaz mı? sabah aramam gerek
Canım regl zamanlarında mısın veya üşütmüş olabilir misin, benim geçen hafta regl zamanlarımdı ve oturup kalkarken bile ağrım oluyordu ama geçti bir iki gün sonra belki ondandır yada klima veya cereyanda kalmış üşütmüş olabilirsinkızlad bu haftalar yumurtlama agrısı gibi kasıklarda agrı yaşayan var mı
sag sol iki kasıgmda da agrı var şişiyo sanki bacagımı cekerken bile tuhaf oluyor
1 hafta sonra adet olcagm tarihCanım regl zamanlarında mısın veya üşütmüş olabilir misin, benim geçen hafta regl zamanlarımdı ve oturup kalkarken bile ağrım oluyordu ama geçti bir iki gün sonra belki ondandır yada klima veya cereyanda kalmış üşütmüş olabilirsin
en güzel anılarımın böyle olması cok üzücü gercekten.. yarın belli olur herşey gidermiyim bilmiyorumYaaa kimse için bozulmasın moralin kuzum hamilesin sen onlar anlayışlı davransın kimse artık. Tek bile olsa git benceNe güzel kızını göreceksin moralin yerine gelirdi belki
Ay evet ilk gebeliğimde öyle yapıyordum, yine yapıcam. Yoksa unutmamak imkansızNot al kuzu soracaklarını ben de hep unutuyorumsenin varmış aşın bence de karmayı yaparlar sana sadece. Heryerde farklı işliyor bu sistem anlamayadım neyse haftaya tekrar gidicem sorarım inşallah
Öyle tabi her dönemleri ayri güzel evlatların. Sadece acemilik falan oluyor dogal olarak birde eve tıkılıp kalmakta iyi gelmiyor zaten genel bi yorgunluk falan derken cok iyi anliyorum canim. Zaten bebis 3 4 aylik olmadan pek birsey anlasilmaz gibi duruyor. Ama ben o yenidogan halini iple cekiyorum cok merak ediyorum kucagima alacagim günüYok hiç korkma tabiki her hali ayrı güzel. Ama tecrübesizlik işte ya ben ilk aylari çok mutsuz geçirdim. Çok ağır gelmişti annelik. Bir de bi yere gidemedim. İşlerim aksadı. Evde durmaktan nefret ediyorum zaten içim çok kararmıştı. Ve bu sonsuza dek sürecek gibi gelmişti. Ama aslında tüm zorluklar geçici. İnsan herşeye alışıyor. 6 aydan sonrası çok tat verdi bana. Anne demeye başlayınca da zaten tamam artık herşey toz pembe
Kızlara katiliyorum canim erteleme git bir guzel gör yavrunu. Yarin sabaha mutlu basla ve ne olursa olsun gidip bebisinle buluş. Kalbini kıran eşin degilse eger diğerleri ne derse desin boşversabah arayıp sormam gerekiyor kuzum bilmiyorum yaparlarmı oda var kac ay önce almıştım randevuyu, öyle evet hamileyiz ama en cokda bu dönemimde hassas davranılmam gerektiğini düşünüyorum ama öyle olmuyor
Canim regl dönemlerinde yads üşütme durumlarinda oluyor. Ayagina corap giy bu gece uzerini ört veya klima vantilatör kapat oyle yat. Yarina gecer inşallahkızlad bu haftalar yumurtlama agrısı gibi kasıklarda agrı yaşayan var mı
sag sol iki kasıgmda da agrı var şişiyo sanki bacagımı cekerken bile tuhaf oluyor
bilmiyorum canım sabah haber ederim sizede gidermiyim bilmiyorum isteğim kalmadı bakalımKızlara katiliyorum canim erteleme git bir guzel gör yavrunu. Yarin sabaha mutlu basla ve ne olursa olsun gidip bebisinle buluş. Kalbini kıran eşin degilse eger diğerleri ne derse desin boşver
Gidersen moralin hemen yerine gelirKızlar ben yarın detaylıya gitmek istemiyorum morelim yok pek daha iyi olduğum gün gidiym diyorum ertelesem olmaz mı? sabah aramam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?