- 17 Nisan 2019
- 2.791
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.761
O zaman içinde yakalıyor haftasını canım kaldı ki cihazların yanlış ölçüm payıda çok yüksek.. başka bir cihazla başka dr a gidebilirsin hem stres yapmamış olursun. Detaylı ultrasonda da bakılcak zaten canını sıkmamaya çalışKızlar size bişey sorcam ben 16+6 da kontrole gittim bebeğimiz kız
Bacak kemiğini ve kol kemiğini 3 gün geriden ölçtü
Bi öncekinde de öyle demişti belki genetiktir dedi, genetiğimiz de kısa boylu da yok.
Ya boyunu geçtim sağlığı iyi olsun ama internete yazınca saçma sapan şeyler çıkıyor korktum gece gece hiç duydunuz mu çevrenizde falan böyle bişey ya
Aslında doktorum perinatolog minyon olur ya da değişir dedi ama sağlığı ilgili bişey demedi çok şükürO zaman içinde yakalıyor haftasını canım kaldı ki cihazların yanlış ölçüm payıda çok yüksek.. başka bir cihazla başka dr a gidebilirsin hem stres yapmamış olursun. Detaylı ultrasonda da bakılcak zaten canını sıkmamaya çalış
Bu haftalar da hep ölçüm oluyor mu benim bu ilk ve hiç bişey bilmiyorum acaba benimki perinatolog diye mi her seferinde ayrıntılı bakıyor yarım saat sürüyor hep muayeneAslında doktorum perinatolog minyon olur ya da değişir dedi ama sağlığı ilgili bişey demedi çok şükür
Yinede dedim ya annelik bi delilik ben zaten çok evhamlı biriyim valla o günden beri aklımda hep
Keşke internete yazmasaydım. Belki dedim vardır biri benim gibi
Bebek dönünce oluyor bende, ilk başta anlamamıştım, ama kontrolde bebeğin yan durduğunu görünce anladım demekki döndüğü için olmuş diye, rahim büyüdüğü için de ağrıyor, dikkat edersen o ağrıdan sonra göbeğinin bir anda büyüdüğünü bile görebilirsin, bir de bi ara sanki içimde su dolu balon varmış ve sürekli oynuyormuş gibi hissediyordum o da ağrı yapıyordu biraz ama hepsi normalmiş tabi benim tecrübelerim bunlarkızlad bu haftalar yumurtlama agrısı gibi kasıklarda agrı yaşayan var mı
sag sol iki kasıgmda da agrı var şişiyo sanki bacagımı cekerken bile tuhaf oluyor
İlk hamileliğimde doğuma girmeden minyon dedi dr son dk tekrar ölçüyorlar kilosuna 2900 dedi boyuna 45 cm dedi gelişimi geçen hafta ile aynı durmuş dedi vs vs. Çocuk 3300kg 49 cm doğdu hiçte durmamış yani gelişimi. Cihazlar çocuğun pozisyonuna göre bile yanıltabiliyorAslında doktorum perinatolog minyon olur ya da değişir dedi ama sağlığı ilgili bişey demedi çok şükür
Yinede dedim ya annelik bi delilik ben zaten çok evhamlı biriyim valla o günden beri aklımda hep
Keşke internete yazmasaydım. Belki dedim vardır biri benim gibi
En sona kadar böyle olacak normali buBu haftalar da hep ölçüm oluyor mu benim bu ilk ve hiç bişey bilmiyorum acaba benimki perinatolog diye mi her seferinde ayrıntılı bakıyor yarım saat sürüyor hep muayene
Cevabın için çok teşekkür ederim. Minyon olsun hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun doğunca büyürİlk hamileliğimde doğuma girmeden minyon dedi dr son dk tekrar ölçüyorlar kilosuna 2900 dedi boyuna 45 cm dedi gelişimi geçen hafta ile aynı durmuş dedi vs vs. Çocuk 3300kg 49 cm doğdu hiçte durmamış yani gelişimi. Cihazlar çocuğun pozisyonuna göre bile yanıltabiliyor
çok tatlı nasıl güzel bi anı olmuş senin icin ne güzel yazmıssın canımGidersen moralin hemen yerine gelirben bugün gittim 3 hafta öncesine göre o kadar farklı ki inanamadım baya büyümüş böyle parmaklarını emdiğini görüyorsun, ağzı burnu iyice belirgin artık onları görüyorsun, renkli fotoğrafı görünce hele aşık oldumm gerçek bir bebek gibiler artık. Ayrıca bu kadar aylık stresimizden sonra hediye gibi bir şey bence gitmelisin
Ya tabii öyle bir büyüyorlar ki insan zamanı durdurmak istiyorCevabın için çok teşekkür ederim. Minyon olsun hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun doğunca büyür
Çok zor çokkk. Benim zaten nazlı bi bebek öncesinde 3 küretajım var bu da tüp bebek. Allahım nolur sağlıkla kavuştur bizleriYa tabii öyle bir büyüyorlar ki insan zamanı durdurmak istiyorBir şeyi yoktur Allahın izniyle stres hamilelikte en büyük düşmanımız insan sürekli bilinmezlikte mücadele ediyor
Bunu okurken yaprak dokumu izliyor olmamKızlar ben yaprak dökümü batağına girdim her yaz izliyorum yaaabaşladı mı bırakılmıyorda meret
Çok geçmiş olsun zor deneyimler geçirmişsin gerçektenÇok zor çokkk. Benim zaten nazlı bi bebek öncesinde 3 küretajım var bu da tüp bebek. Allahım nolur sağlıkla kavuştur bizlerikol ve bacak uzunluğunu 3 gün geri deyince iki keredir öyle üzüldüm ki sağlığı ile ilgili bi durum yok dedi burun kemiği ense kalınlığı vs çok güzel Allah’ıma şükürler olsun. Belki minyondur dedi belki son haftalar da değişir yakalar belli olmaz dedi.
Ama diyorum ya annelik bir delilik resmen.
Hep en kötü senaryolar var kafamda Allah korusun
Anlıyorumm seni, gölge düşmesin istiyorsun, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap tabi kiçok tatlı nasıl güzel bi anı olmuş senin icin ne güzel yazmıssın canımerteleyebilirsem ertelerim erteleyimezsem bakcam artık mutlu olduğum bir gün gitmek istediğim için aslında yoksa giderim yine morelim o anlık yerine gelir biliyorum
inşallah bi mucize olurda yarın güzel uyanırım motive olurumAnlıyorumm seni, gölge düşmesin istiyorsun, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap tabi ki
Sağlıkla doğsun inşallahÇok zor çokkk. Benim zaten nazlı bi bebek öncesinde 3 küretajım var bu da tüp bebek. Allahım nolur sağlıkla kavuştur bizlerikol ve bacak uzunluğunu 3 gün geri deyince iki keredir öyle üzüldüm ki sağlığı ile ilgili bi durum yok dedi burun kemiği ense kalınlığı vs çok güzel Allah’ıma şükürler olsun. Belki minyondur dedi belki son haftalar da değişir yakalar belli olmaz dedi.
Ama diyorum ya annelik bir delilik resmen.
Hep en kötü senaryolar var kafamda Allah korusun
16+6 da gittiğim de 3 gün geriden ölçtüÇok geçmiş olsun zor deneyimler geçirmişsin gerçektenGüzel düşünmek önemli daha bide haftalarımız küçük baktım aramızda 3 gün var. Uzun zaman bir hafta geriden geliyordu benim oğlanda yeni yakaladı belkide yanlış ölçüyordu onuda bilmiyorum. Sonra ki kontrol ne zaman?
İnşallahhh, tam durumunu bilmiyorum ama, detaylının da stresi oluyor bence, ben dün gece uyuyamadım resmen, aralarda gitmesem nolcak sanki felan diyorduminşallah bi mucize olurda yarın güzel uyanırım motive olurum
okadarmı yaİnşallahhh, tam durumunu bilmiyorum ama, detaylının da stresi oluyor bence, ben dün gece uyuyamadım resmen, aralarda gitmesem nolcak sanki felan diyordumama oradan çıkınca anne olacağımın daha bir farkına vardım diyebilirim
Ne olursa olsun Allah korusun ölüm olmadığı sürece, eşim değil kim olursa olsun, ben detaylıda kızımı görmekten alıkoymazdı hiç bir mod, dobarlan kendine gel ya sen benim ahiretliğimsin rezil etme beniokadarmı yaduygulandım
ben böyleyim ya aslında etrafımda herkez benim gibi olsa şenlenir ama herkez öyle değil işte banada yansıtmasa kimse keşke ahiretliğimm kızımı cok görmek istiyorum sadece mutlu bi şekilde gitmek amacım bakalım sabah güzel uyancakmıyımNe olursa olsun Allah korusun ölüm olmadığı sürece, eşim değil kim olursa olsun, ben detaylıda kızımı görmekten alıkoymazdı hiç bir mod, dobarlan kendine gel ya sen benim ahiretliğimsin rezil etme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?