Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
O zaman içinde yakalıyor haftasını canım kaldı ki cihazların yanlış ölçüm payıda çok yüksek.. başka bir cihazla başka dr a gidebilirsin hem stres yapmamış olursun. Detaylı ultrasonda da bakılcak zaten canını sıkmamaya çalış

Aslında doktorum perinatolog minyon olur ya da değişir dedi ama sağlığı ilgili bişey demedi çok şükür
Yinede dedim ya annelik bi delilik ben zaten çok evhamlı biriyim valla o günden beri aklımda hep
Keşke internete yazmasaydım. Belki dedim vardır biri benim gibi

Bu haftalar da hep ölçüm oluyor mu benim bu ilk ve hiç bişey bilmiyorum acaba benimki perinatolog diye mi her seferinde ayrıntılı bakıyor yarım saat sürüyor hep muayene

kızlad bu haftalar yumurtlama agrısı gibi kasıklarda agrı yaşayan var mı
sag sol iki kasıgmda da agrı var şişiyo sanki bacagımı cekerken bile tuhaf oluyor
Bebek dönünce oluyor bende, ilk başta anlamamıştım, ama kontrolde bebeğin yan durduğunu görünce anladım demekki döndüğü için olmuş diye, rahim büyüdüğü için de ağrıyor, dikkat edersen o ağrıdan sonra göbeğinin bir anda büyüdüğünü bile görebilirsin, bir de bi ara sanki içimde su dolu balon varmış ve sürekli oynuyormuş gibi hissediyordum o da ağrı yapıyordu biraz ama hepsi normalmiş tabi benim tecrübelerim bunlar

İlk hamileliğimde doğuma girmeden minyon dedi dr son dk tekrar ölçüyorlar kilosuna 2900 dedi boyuna 45 cm dedi gelişimi geçen hafta ile aynı durmuş dedi vs vs. Çocuk 3300kg 49 cm doğdu hiçte durmamış yani gelişimi. Cihazlar çocuğun pozisyonuna göre bile yanıltabiliyor

Cevabın için çok teşekkür ederim. Minyon olsun hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun doğunca büyür

çok tatlı nasıl güzel bi anı olmuş senin icin ne güzel yazmıssın canım erteleyebilirsem ertelerim erteleyimezsem bakcam artık mutlu olduğum bir gün gitmek istediğim için aslında yoksa giderim yine morelim o anlık yerine gelir biliyorum

Cevabın için çok teşekkür ederim. Minyon olsun hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun doğunca büyür
Ya tabii öyle bir büyüyorlar ki insan zamanı durdurmak istiyor Bir şeyi yoktur Allahın izniyle stres hamilelikte en büyük düşmanımız insan sürekli bilinmezlikte mücadele ediyor

Ya tabii öyle bir büyüyorlar ki insan zamanı durdurmak istiyor Bir şeyi yoktur Allahın izniyle stres hamilelikte en büyük düşmanımız insan sürekli bilinmezlikte mücadele ediyor
Çok zor çokkk. Benim zaten nazlı bi bebek öncesinde 3 küretajım var bu da tüp bebek. Allahım nolur sağlıkla kavuştur bizleri kol ve bacak uzunluğunu 3 gün geri deyince iki keredir öyle üzüldüm ki sağlığı ile ilgili bi durum yok dedi burun kemiği ense kalınlığı vs çok güzel Allah’ıma şükürler olsun. Belki minyondur dedi belki son haftalar da değişir yakalar belli olmaz dedi.
Ama diyorum ya annelik bir delilik resmen.
Hep en kötü senaryolar var kafamda Allah korusun

Çok geçmiş olsun zor deneyimler geçirmişsin gerçekten Güzel düşünmek önemli daha bide haftalarımız küçük baktım aramızda 3 gün var. Uzun zaman bir hafta geriden geliyordu benim oğlanda yeni yakaladı belkide yanlış ölçüyordu onuda bilmiyorum. Sonra ki kontrol ne zaman?

Anlıyorumm seni, gölge düşmesin istiyorsun, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap tabi ki

Sağlıkla doğsun inşallah ama perinatologların işi biraz da kusur aramak olduğu için en ufak şeyleri bulup çıkarıyorlar valla hem daha çoook erken hiç bir şey belli olmaz

16+6 da gittiğim de 3 gün geriden ölçtü
Birdaha ki kontrol 19+2 de belki detaylı yapar mı bilmiyorum.
Ben doktorun yanlış ölçtüğünü düşünmüyorum çünkü perinatolog ve son iki muayenedir böyle diyor.
Canım senin kemik ölçümü mü geriden geliyordu yoksa kilo vs başka birşey mi

inşallah bi mucize olurda yarın güzel uyanırım motive olurum
İnşallahhh, tam durumunu bilmiyorum ama, detaylının da stresi oluyor bence, ben dün gece uyuyamadım resmen, aralarda gitmesem nolcak sanki felan diyordum ama oradan çıkınca anne olacağımın daha bir farkına vardım diyebilirim

okadarmı ya duygulandım

ben böyleyim ya aslında etrafımda herkez benim gibi olsa şenlenir ama herkez öyle değil işte banada yansıtmasa kimse keşke ahiretliğimm kızımı cok görmek istiyorum sadece mutlu bi şekilde gitmek amacım bakalım sabah güzel uyancakmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…