- 16 Aralık 2016
- 3.428
- 3.582
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.781
dedigin gibide olabilir canım hareketleri hissettigim icin rahat ama agri rahatsiz edince korktum biraz cuma gidicem zaten doktoruma bakalm ne diycekBebek dönünce oluyor bende, ilk başta anlamamıştım, ama kontrolde bebeğin yan durduğunu görünce anladım demekki döndüğü için olmuş diye, rahim büyüdüğü için de ağrıyor, dikkat edersen o ağrıdan sonra göbeğinin bir anda büyüdüğünü bile görebilirsin, bir de bi ara sanki içimde su dolu balon varmış ve sürekli oynuyormuş gibi hissediyordum o da ağrı yapıyordu biraz ama hepsi normalmiş tabi benim tecrübelerim bunlar
Bende iki düşük olunca bakılmıştı. Sen istersen söyle doktoruna kandan testle bakıyorlar zatenPıhtılaşma olup olmadığını anlamak için hangi aşamada hangi kontrol yapılıyor acaba ? Bende pıhtılaşmaya hiç bakılmadı sanki, bu aralar sürekli aklımda. Karıncalanma falan oluyor bacağımda, ayağımda. Onunla ilgili mi niye bakılmadı diye buna taktım şimdi de
Ne oldu gızz z o güzel kalbini kim kırıyor böyle hep üzgünsünMorelim yok kızlar oyüzden acaba biraz ertelesem daha iyi olduğum gün gidiym diyorum, iple cektiğim güzel şeyler hep böyle oluyor zaten
sıcaktan bence tembellik yapıyor içerdeeKızlar günaydın nerdeyse hergün bebegımın hareketlerini hissediyordum. 3 gündür hiç hissetmiyorum. Bu beni telaşlandırdı. Normal mi?
bu konuyu cok kafama takan biriydim ama ultrasonda bebek kıpır kıpır ama ben hissetmiyodum normalde gun icinde de baya hissediyodum yaniKızlar günaydın nerdeyse hergün bebegımın hareketlerini hissediyordum. 3 gündür hiç hissetmiyorum. Bu beni telaşlandırdı. Normal mi?
kesinlikle yaa telefona yazdığım halde bazen açıp sormayı unutuyormAy evet ilk gebeliğimde öyle yapıyordum, yine yapıcam. Yoksa unutmamak imkansız
sen daha iyisini bilirsin kuzum o zaman içinden nasıl geliyorsa öyle yapen güzel anılarımın böyle olması cok üzücü gercekten.. yarın belli olur herşey gidermiyim bilmiyorum
Kızlar günaydın nerdeyse hergün bebegımın hareketlerini hissediyordum. 3 gündür hiç hissetmiyorum. Bu beni telaşlandırdı. Normal mi?
Canım hemen hemen yakın haftalardayız sanırım. Benimde dün gece sağ ve sol kasığımda ağrı oldu. Bi süre bekledim geçmesi için, diğerlerine göre daha uzun sürdü. Sonra uyumuşum ne zaman geçti bilmiyorum. Ama doktorum en son gittiğimde kasık ağrılarının önümüzdeki haftalarda daha fazla olacağını ağır kaldırmamam gerektiğini söyledi. Senin de yazını görünce paylaşmak istedim inşallah ikimizinde bebişleri iyidirdedigin gibide olabilir canım hareketleri hissettigim icin rahat ama agri rahatsiz edince korktum biraz cuma gidicem zaten doktoruma bakalm ne diycek
cok sagol yazdıgn icin canımCanım hemen hemen yakın haftalardayız sanırım. Benimde dün gece sağ ve sol kasığımda ağrı oldu. Bi süre bekledim geçmesi için, diğerlerine göre daha uzun sürdü. Sonra uyumuşum ne zaman geçti bilmiyorum. Ama doktorum en son gittiğimde kasık ağrılarının önümüzdeki haftalarda daha fazla olacağını ağır kaldırmamam gerektiğini söyledi. Senin de yazını görünce paylaşmak istedim inşallah ikimizinde bebişleri iyidir
17+5 canım. Aslında bu zamanlarda böyle olacağını hep duyuyorum sızlerde yazıyorsunuz ama istemsiz kendimi düşünürken telaşlı buluyorum.Canım günaydın, ben de öyle bir hissediyorum bir hissetmiyorum, bazı günler hiç hissetmiyorum ama sakin olacağım geçenler de benim de 3 gün hissetmediğim oldu, kaç haftalıksın ?
Çok haklısın inan ki bende öyleyim eşim tadını çıkar kötü şeyler düşünme normal diyor ama ben hep endişeliyim elimde değil. Önceden de kaybım olduğu için maalesef huzursuz oluyorum en ufak bi ağrıda. Allah hepimizin yardımcısı olsuncok sagol yazdıgn icin canım
umarım iyilerdir hamilelign tadını cıkaramıyoruz stresten
dun baya agrım vardi bende oyle uyumusum ama suan düne göre daha iyim az var o rahatsızlık
karnım da baya büyüdü dedign gibi hamilelik ilerledikce zorlasıyor
Genel anlamda tümü geridendi acaba geç döllenme mi diye düşünüyordum bende. 19. Haftada çağırmıştı benide ama detaylı için 19 erken 20-22 arası oluyor16+6 da gittiğim de 3 gün geriden ölçtü
Birdaha ki kontrol 19+2 de belki detaylı yapar mı bilmiyorum.
Ben doktorun yanlış ölçtüğünü düşünmüyorum çünkü perinatolog ve son iki muayenedir böyle diyor.
Canım senin kemik ölçümü mü geriden geliyordu yoksa kilo vs başka birşey mi
17+5 canım. Aslında bu zamanlarda böyle olacağını hep duyuyorum sızlerde yazıyorsunuz ama istemsiz kendimi düşünürken telaşlı buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?