Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kanka sana nasıl kız yazdı ya, senin erkek değilmiydi dur daha yeni uyandım afyonum patlamadı bu kadarını kaldıramam

Yaaa cok duygulandım bu yazına ağlatcan mı kız beni zaten sulu gözüm cansınn kalbi güzel insan gidiyorumm tamam sanada çoook güzel bir günaydınnn seviliyorsunn kalp kalp kalp

Kanka sana nasıl kız yazdı ya, senin erkek değilmiydi dur daha yeni uyandım afyonum patlamadı bu kadarını kaldıramam
aşko hemde okkalı erkekti en son ama heralde kayıtta yanlış yazıyor yaaa detaylıda belli olur da değişmez benim ya çok belliydi
yaaa aşkoooooooo afern kız sana kalk süslen püsleen hazırlan kızına

aşko hemde okkalı erkekti en son ama heralde kayıtta yanlış yazıyor yaaa detaylıda belli olur da değişmez benim ya çok belliydi

yaaa aşkoooooooo afern kız sana kalk süslen püsleen hazırlan kızına
Kanka sen dr yazdığına inanmayıp kendi gördüğünle bize erkek dedin mi
Şu an duygularımla oynanmış hissediyorum

Ayy evet, ben ne edem, nerelere gidem, ne yaptınız kızlar bu nasıl konuşma okuyamadım ya ne kadar çok birikmiş, dün çoşmuşsunuz
Aşkım kaldığın yerden başla
Kız aslında uyuyabiliyor olman çok güzel, ben o kadar erken yatarsam gece 3te ayaktayım, birde sürekli uykum bölünüyor bu ara çok verimsiz uyuyorum, sendede öylemi?

Aşkım kaldığın yerden başla
Kız aslında uyuyabiliyor olman çok güzel, ben o kadar erken yatarsam gece 3te ayaktayım, birde sürekli uykum bölünüyor bu ara çok verimsiz uyuyorum, sendede öylemi?

Evet canın maalesef ki öyle, çok uyanıyorum ve anlatmadığım çok kabuslar görüyorum, çok tuhaf şeyler, sabah da alarmsız kendim 6’ da uyanıyorum ama benim rutinim bu, bekarken de böyleydim, güne hep erken başlarım, gün dolu geçer

Şimdi de bir sempozyuma katıldım, tüm gün sürecek yüksek ihtimal bugün de buralar da olamayacağım, çok konuşmayın kız yetişemiyorum

Sen detayliya mi girdinnn neden anlatmiyorsun neler olduuu

Kızlar bizim bebiş erkekmiş ben şokkk daha hamile değilken bile kız hissediyordum doktorlarda bugüne kadar kıza benziyor diyordu bütün planlarımı kıza göre yaptım bugün kesin erkek dedi bende gördüm bu şoku atlatmam lazımmm sağlıkla doğsun inşallah hepimizin

o şoku çok iyi bilirim aşko hoşgeldin bu kervana birsüre sonra insan o fikre de o kadar alışıyor ki sağlıkla gelsin miniğin

yanındaki hemşireye organların latince adıyla doğal dedi durdu, en son her şey normal dedi ve gönderdi beni artık bir ay sonra şeker testine gitçez, zaman çok hızlı geçiyor artık
gördün mü bebişinii kime benziyormuşş foto aldınız mııı maşallah kuzuşa

canım naptın gittin mi detaylıya, bebişin seninle hiç bir şey bozamaz senin moralini anasın sen anaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…