- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.801
Kanka sana nasıl kız yazdı ya, senin erkek değilmiydiKızlarr kasım annelerinde, doktorun erkek dediği bebiş ayrıntılı usg de kız çıkmış, erkek diyip kıza dönen ilk kez gördümbenim ultrason kağıdımda doktor cinsiyeti kız yazmış ama yanlış yazdığını düşünüyorum alışveriş yaptım karar versinler
Yaaasuuuduru68 Muhteşeemmm bir günden günaydııınnnnn
Ben genelde okuyan içinden içinden sizle konuşup çıkanlardanım ama senin yazdıklarına kayıtsız kalamadıım.
Ya sen kendi kendinin motivasyonu olmaya fazlasıyla yeterli, hayattan zevk almayı bilen, güçlü bir kadınsın. Kimse senin hayattan aldığın zevki azaltamaz. Hele minik bebişini görmeni asla erteleyemez
Kalk hazırlan hadi çabuk çabuuukkkk
mutlu olmaya çalışanı cabuk üzerler bacım ama bacın güzel uyandı ve gidiyor detaylıya merak etmeNe oldu gızz z o güzel kalbini kim kırıyor böyle hep üzgünsün
icimden demetomusen daha iyisini bilirsin kuzum o zaman içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Ay hadi bakalım fotiler ve detaylar bekliyoruz sendenmutlu olmaya çalışanı cabuk üzerler bacım ama bacın güzel uyandı ve gidiyor detaylıya merak etme
icimden demetomuannabelica sepide simgelavinya dinleyesim geldi günaydın kızlarım
aşko hemde okkalı erkekti en son ama heralde kayıtta yanlış yazıyor yaaaKanka sana nasıl kız yazdı ya, senin erkek değilmiydidur daha yeni uyandım afyonum patlamadı bu kadarını kaldıramam
yaaa aşkoooooooo afern kız sana kalk süslen püsleen hazırlan kızınamutlu olmaya çalışanı cabuk üzerler bacım ama bacın güzel uyandı ve gidiyor detaylıya merak etme
icimden demetomuannabelica sepide simgelavinya dinleyesim geldi günaydın kızlarım
gelicemmm fotilerimizleAy hadi bakalım fotiler ve detaylar bekliyoruz sendenaferin sana
Ne zaman gideceksin kaçta kaçtagelicemmm fotilerimizle
Kanka sen dr yazdığına inanmayıp kendi gördüğünle bize erkek dedin miaşko hemde okkalı erkekti en son ama heralde kayıtta yanlış yazıyor yaaadetaylıda belli olur da değişmez benim ya çok belliydi
yaaa aşkoooooooo afern kız sana kalk süslen püsleen hazırlan kızına
Maşşallah hadi Prensesi görelim:)mutlu olmaya çalışanı cabuk üzerler bacım ama bacın güzel uyandı ve gidiyor detaylıya merak etme
Aşkım kaldığın yerden başlaAyy evet, ben ne edem, nerelere gidem, ne yaptınız kızlar bu nasıl konuşma okuyamadım ya ne kadar çok birikmiş, dün çoşmuşsunuz
Aşkım kaldığın yerden başla
Kız aslında uyuyabiliyor olman çok güzel, ben o kadar erken yatarsam gece 3te ayaktayım, birde sürekli uykum bölünüyor bu ara çok verimsiz uyuyorum, sendede öylemi?
Yahuuu doktor erkek dedi ben de gördümKanka sen dr yazdığına inanmayıp kendi gördüğünle bize erkek dedin mi
Şu an duygularımla oynanmış hissediyorum
Sen detayliya mi girdinnn neden anlatmiyorsun neler olduuuİnşallahhh, tam durumunu bilmiyorum ama, detaylının da stresi oluyor bence, ben dün gece uyuyamadım resmen, aralarda gitmesem nolcak sanki felan diyordumama oradan çıkınca anne olacağımın daha bir farkına vardım diyebilirim
o şoku çok iyi bilirim aşko hoşgeldin bu kervanaKızlar bizim bebiş erkekmiş ben şokkk daha hamile değilken bile kız hissediyordum doktorlarda bugüne kadar kıza benziyor diyordu bütün planlarımı kıza göre yaptım bugün kesin erkek dedi bende gördümbu şoku atlatmam lazımmm sağlıkla doğsun inşallah hepimizin
yanındaki hemşireye organların latince adıyla doğal dedi durdu, en son her şey normal dedi ve gönderdi beninasıl gecti detaylı anlat
gördün mü bebişinii kime benziyormuşş foto aldınız mıııyanındaki hemşireye organların latince adıyla doğal dedi durdu, en son her şey normal dedi ve gönderdi beniartık bir ay sonra şeker testine gitçez, zaman çok hızlı geçiyor artık
canım naptın gittin mi detaylıya, bebişin seninle hiç bir şey bozamaz senin moralini anasın sen anaaaçok tatlı nasıl güzel bi anı olmuş senin icin ne güzel yazmıssın canımerteleyebilirsem ertelerim erteleyimezsem bakcam artık mutlu olduğum bir gün gitmek istediğim için aslında yoksa giderim yine morelim o anlık yerine gelir biliyorum
foto aldık ama bir şey anlamadım ki fotodan eciş bücüş duruyorgördün mü bebişinii kime benziyormuşş foto aldınız mııımaşallah kuzuşa
Biz de goreliiiiiiiiimfoto aldık ama bir şey anlamadım ki fotodan eciş bücüş duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?