• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
İçin rahat etsin diye chatgpt'ye de daıştım. 11. haftadasın.

"10+4" hamilelik ifadesi, 10 hafta ve 4 günlük gebelik anlamına gelir. Bu, toplamda:

10 hafta × 7 gün = 70 gün
70 + 4 = 74 gün

Yani hamileliğinizin 11. haftasındasınız (çünkü 10 hafta 4 gün, 11. haftaya girmiş olduğunuzu gösterir).
Teşekkür ederim 😍🙏🏻

babylovee babylovee canım çok çok geçmiş olsun yeni okuyabildim mesajlarını kendi doktorun bilir en iyisini mutlaka ayaklarını havada tut yüksek yerlere kollarını uzatma biliyosundur zaten ama doktorun bana söyledikleri bunlardı 🤲🏻

Ayy o duphaston yan etkileri var mı sizde de 🤦‍♀️ dayanamayıp ilacı değiştirttim vallahi ölüm gibi bir şeydi
İlk kutuyu kullanırken çok uykum geliyodu, ama geçti daha sonra canım başka da yan etkisi olmadı sende neler oldu ki belkide bende de oldu ama iş temposuyla anlamamış olabilirim😅

İlk kutuyu kullanırken çok uykum geliyodu, ama geçti daha sonra canım başka da yan etkisi olmadı sende neler oldu ki belkide bende de oldu ama iş temposuyla anlamamış olabilirim😅
Bende o kadar yan etki yaptı ki rapor yazmak zorunda kaldı doktorum 😂işe gitmiyim diye tansiyonum çok düşüyordu bulantı sürekli dünya dönüyordu her şeyden nefret ediyordum baygın hep yataktaydım 2 kilo verdim sayesinde 🤭

Kızlar bu arada kedim de hamile 2 haftası kaldı ikimiz de eşimi darlıyoruz sanki 😂 evin hamile ortalaması %66 😂 hiç çekilmez 😂
Kızlar Kedim doğurdu ben hala sürünüyorum 😂😂 var mı cinsiyet tahmini 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_0867.webp
    IMG_0867.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 52
fetüste bir sıkıntı varsa en iyi vajinal yolla gözlemlenebiliyormuş, benim doktorum periontolog belki o yüzden daha ince eliyo sık dokuyo da olabilir tabi bilemiyorum. Parça pıhtı varsa vs gelecek olan yada düşük habercisi bşy en doğru öyle gözlemlenebiliyomuş. Nedeniyle ilgili bşy söylemedi olabiliyor dedi, bir sıkıntı görünmedi benim kesede yada rahim ağzında. 11. Haftada olduğundan artık yerleşme kanaması diye tabir edilen kanama olmadığını o yüzden endişelenmemekle birlikte bir düşük tehdidi olarak da algılanabileceğini dikkatli olmamı söyledi, yoğun kanama ve ağrı eşlik etmedikçe korkma dedi. İkinci iğneden sonra kan yada pembe akıntı olmadı. Muhtemelen istirahat etmenin de faydası oldu. İnşallah sen de güzel haberlerle dön, bir daha da yaşamayız umarım
Benim doktorum da perinatolog detayli bakiyor ama hic vajinal teklifi sunmadi. Bugunku kontrolde de demedi. Bakalim deseydi baktiracaktim ama. Olabiliyor merak etme dedi bana da. Hersey hep yolunda olsun inşallah saglikla kavusalim bebeklerimize. Aminnn insallah bir daha yasamayiz bu son olsun saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim..

Canlarım merhabalar🤗 bir sorum olacaktı hepinize, fetal dna yaptıranlar ibana nakit mi istiyorlar karttan çektirebiliyor muyuz😂😂😂

Kızlar selammm😍

Epeydir yazamadım, umarım herkes iyidir, mesajları da okuyamadım birikmişler, yetişemedim mesajlara 🥲

Doktordan geliyorum, 10+0 gittim, 10+2 gördü doktorum, şükür her şey yolunda, ikili test yaptırmayacağımı söyledim. Sen bilirsin dedi, zaten teklifte de bulunmadı hiç. Bebeğim hareket ediyordu, ya çok tatlıydı 😍

Sizler nasılsınız, usg görüntüsünü atacağım demiştim hemen ekliyorum, cinsiyeti hakkında hiç fikrim yok teyzeleri, sizler belki tahminde bulunursunuz🥰🙈

Eklentiler

• 1000159565.webp
    1000159565.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 51
canıımm dualarımız seninleee insallah güzel haberle döneceksinn 🙏🏻💓 doktorundan progestan igne icin ısrarcı ol en azından böyle lekenlenme durumlarında igneyle desteklersin bu sabah bi yazı okudum gebelikte böyle kanamalı gecen bebişlerr cok saglıklı oldugunun habercisiymis buna inanalımm 🤭 sen de ve bebegin de cok güclüsünüzz 😍
Ben doktora gidince aklim ucuyor sanki soracagim herseyi unutuyorum. Igneyi bende aklima geririyordum ama orda unutmusum sormayi. Ay canim benim insallah söylediğin gibidir sağlıkla geliyordur bebegim aminnn🙏🙏 şükür doktorum kanama alani yok dedi. Olabilir korkma dedi. Asiri yogun kanamalar tehlikeli olur dedi. Insallah hersey yolunda ilerler canim cok teşekkür ederim 🙏🙏
babylovee babylovee canım geçmiş olsun 😢 nasılsın şuan kaçta gideceksin doktora
Canim eve anca geldik. Biraz daha kafami toparladim canim bebegim de bende daha iyi olcaz su lekelenmeler de bir kesilse insallahh🙏 doktorum beni biraz rahatlatsa da tamamen kesilmeden bu lekelenmeler rahat nefes almam zor gibi..
canım şimdi okuyabildim yazdıklarını, geçmiş olsun ama nolur üzme kendini, çok şükür şiddetli ağrın ve kanaman yok, kendi doktorun daha iyi bir şekilde seni yönlendirecek ve içini rahatlatacaktır mutlaka. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle :KK200:
Canim cok sagol evet en büyük şükür sebebim o siddetli olmamasi agrinin da kanamanin da... doktorum bqyramdan sonra yeniden görüşelim dedi. Bide kaybimdan dolayi stresimiz var o da biliyor o haftalari bir atlatalim rahatlayacaksin dedi. Insallah Allahımin izniyle bebegimize sag salim kavuscaz 🙏🙏
babylovee babylovee Canım çok geçmiş olsun inşallah mutlu hayırlı guzel haberlerle gelirsin
Dualarımız seninle :KK36:
Canim cok teşekkür ederim.. kanama alani olmamasi en büyük şükür sebebi.. insallah bu son leke kan da biter gider bizde ferah nefes alırız tüm bebeklerimiz Allahıma emanetler 🙏🙏

babylovee babylovee canım çok çok geçmiş olsun yeni okuyabildim mesajlarını kendi doktorun bilir en iyisini mutlaka ayaklarını havada tut yüksek yerlere kollarını uzatma biliyosundur zaten ama doktorun bana söyledikleri bunlardı 🤲🏻
Canim cok teşekkür ederim .. dikkat ediyorum soylediklerine canim bende. Evde yuksekte tutuyorum ayaklarimi. Zaten dogru duzgun bir is yapmiyordum simdi hepten elimi cektim. Hep dinleniyorum.
Sadece muayeneden sonra eve geldigimizde bir pihti geldi biraz büyükçe o beni biraz endiseye düşürdü. İnşallah tamamen kesilir biter bu tarz seylerim de bende rahatlarim 😔🙏🙏
babylovee babylovee canım okuyamadım mesajları, nasılsın? Kanaman mı oldu yine 😔
Canim evet ne yazık ki.. hep pembe oluyordu dün bir anda kırmızıya döndü. Acile gittik ordaki dr da olumsuz birsey demese de korktuk haliyle. Kendi doktoruma gittik bugünde kendi doktorumuza gittik o da normal oldugunu kanamanin lekelenmenin soyledi. Hala devam ediyor ama iste. Rahimde kanama alani yok ama devam eden bir kan leke çıkışı var ve asiri yıpratıcı birsey

Canım bende medipole gidiyorum ama emin misin 30-35 den bana normal 60 sezaryan 75 dedi😅

Ben doktora gidince aklim ucuyor sanki soracagim herseyi unutuyorum. Igneyi bende aklima geririyordum ama orda unutmusum sormayi. Ay canim benim insallah söylediğin gibidir sağlıkla geliyordur bebegim aminnn🙏🙏 şükür doktorum kanama alani yok dedi. Olabilir korkma dedi. Asiri yogun kanamalar tehlikeli olur dedi. Insallah hersey yolunda ilerler canim cok teşekkür ederim 🙏🙏

Canim eve anca geldik. Biraz daha kafami toparladim canim bebegim de bende daha iyi olcaz su lekelenmeler de bir kesilse insallahh🙏 doktorum beni biraz rahatlatsa da tamamen kesilmeden bu lekelenmeler rahat nefes almam zor gibi..

Canim cok sagol evet en büyük şükür sebebim o siddetli olmamasi agrinin da kanamanin da... doktorum bqyramdan sonra yeniden görüşelim dedi. Bide kaybimdan dolayi stresimiz var o da biliyor o haftalari bir atlatalim rahatlayacaksin dedi. Insallah Allahımin izniyle bebegimize sag salim kavuscaz 🙏🙏

Canim cok teşekkür ederim.. kanama alani olmamasi en büyük şükür sebebi.. insallah bu son leke kan da biter gider bizde ferah nefes alırız tüm bebeklerimiz Allahıma emanetler 🙏🙏
sevindim kuzum bak doktor da demiş şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok. İnşallah Allahın izniyle bebişini alacaksın kucağına :nazar: :KK200:

Canim cok teşekkür ederim .. dikkat ediyorum soylediklerine canim bende. Evde yuksekte tutuyorum ayaklarimi. Zaten dogru duzgun bir is yapmiyordum simdi hepten elimi cektim. Hep dinleniyorum.
Sadece muayeneden sonra eve geldigimizde bir pihti geldi biraz büyükçe o beni biraz endiseye düşürdü. İnşallah tamamen kesilir biter bu tarz seylerim de bende rahatlarim 😔🙏🙏

Canim evet ne yazık ki.. hep pembe oluyordu dün bir anda kırmızıya döndü. Acile gittik ordaki dr da olumsuz birsey demese de korktuk haliyle. Kendi doktoruma gittik bugünde kendi doktorumuza gittik o da normal oldugunu kanamanin lekelenmenin soyledi. Hala devam ediyor ama iste. Rahimde kanama alani yok ama devam eden bir kan leke çıkışı var ve asiri yıpratıcı birsey

Ya canım benim, çok korkuyorsun anlıyorum seni stres insanı mahvediyor, dua ediyoruz sana, kendine hep olumlamalarda bulun, çok zor, düşününce insan ister istemez stres oluyor yani haklısın, herkes kendi yaşadığını biliyor işte ama çok şükür bak kanama alanı da yokmuş, sen demek ki böyle geçireceksin bu süreci, kabullenmek belki çare olabilir şu sürece, çok geçmiş olsun 🙏🏻🌸

Canlarım merhabalar🤗 bir sorum olacaktı hepinize, fetal dna yaptıranlar ibana nakit mi istiyorlar karttan çektirebiliyor muyuz😂😂😂
Merhaba,
Evet , bende nevagen e kan vermiştim. Bikaç gün sonra ibana para istediler attım. Hatta eşim dolandırılmayız inşallah diye bi düşündü.🤣🤣🤣 şuan sonucu bekliyoruz 8 gün oldu.

babylovee babylovee sevindim sıkıntılı birdurum olmamasına canım 💚

Teşekkür ederim biz dün yine aldık müjdeli haberi ben düşükten sonra regli bile olmadan yine hamileyim.
Yaaa Rabbimin mucizesi çok çok sevindim 🥰🥰🥰
Kızlar selammm😍

Epeydir yazamadım, umarım herkes iyidir, mesajları da okuyamadım birikmişler, yetişemedim mesajlara 🥲

Doktordan geliyorum, 10+0 gittim, 10+2 gördü doktorum, şükür her şey yolunda, ikili test yaptırmayacağımı söyledim. Sen bilirsin dedi, zaten teklifte de bulunmadı hiç. Bebeğim hareket ediyordu, ya çok tatlıydı 😍

Sizler nasılsınız, usg görüntüsünü atacağım demiştim hemen ekliyorum, cinsiyeti hakkında hiç fikrim yok teyzeleri, sizler belki tahminde bulunursunuz🥰🙈
Kız kız kız kız :21: sağlıkla gelsin minnoşun 💚💜

Back
X