• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Bende silikon alcam gümüşler sırf deneme için bütçemi sarsar ya işe yaramaz boşa giderse sıkıntıdan mastit olurum🤣🤣🤣
Ama mastit göğüste enfeksiyon yara çok ciddi konular hayattan bezdiriyor 😮‍💨😮‍💨😮‍💨 yani böyle suyun bile değmesini istemedin yeri bebe hunharca sömürüyor ayyy yine travmam tetiklendi kızım daha kibar olur inşallah :))
Ay yakın arkadaşım geçen sene mastit oldu canından can gidiyordu sonra dedi direkt listenin başına gümüş kapak yaz 🥹

Ay yakın arkadaşım geçen sene mastit oldu canından can gidiyordu sonra dedi direkt listenin başına gümüş kapak yaz 🥹
Doğru doğru yani ben hiç önemsemedim emzirdim kapattım emzirdim kapattım haliyle oldum bi yenidoğanken oldum birde süt kesmeye yakın( oğlum ısırdığı için) oldum yatakları tekmeliyordum emme bitene kadar:(

Dün ebe dedi ki bir hastamız vardı Meryem Ana otuna çok inanıyordu biz inanmıyoruz ama o inançla zaten bir kudret geliyor ondan sebep diye düşünüyorsun. O yüzden gümüş kapak memeni koruyacak diye inanıyorsan al korur 😂 gerçekten biraz da böyle sanırım ya. Mesela ben hep bol bol sütüm olacak diyorum, kolaylıkla vajinal doğum yapacağım diyorum, evrene pozitif basıyorum 😂

Dün ebe dedi ki bir hastamız vardı Meryem Ana otuna çok inanıyordu biz inanmıyoruz ama o inançla zaten bir kudret geliyor ondan sebep diye düşünüyorsun. O yüzden gümüş kapak memeni koruyacak diye inanıyorsan al korur 😂 gerçekten biraz da böyle sanırım ya. Mesela ben hep bol bol sütüm olacak diyorum, kolaylıkla vajinal doğum yapacağım diyorum, evrene pozitif basıyorum 😂
Bilinç altı 😆😆😆

Ben şimdilik normal göğüs kalkanı aldım avent, gümüş kapakta alırım ama diyordum 🫠
Kanka bende göğüs göğüs kalkanı aldım aventten. Gümüş kapak bende düşünüyordum ama bilemedim ya. Acaba hic kalkana Gümüş kapak isine girmesek mi.
Bu kalkanlar zaten hem hava aldiriyor hemde süt toplamaya da yariyor.
Bide lansinoh un kreminden aldigimizda kendimizce onlem almis oluruz gibi geliyor.
Bide kantaron yağı bulundurun arkadaşlar yanınızda.
Göğüs ucuna cok faydası oluyor 💗

Ne sandin aşko önemli tabi cuma günü cıztlatacaklar kolumu😁
Sen olmayacaksin herhalde bu konuyla maytap geciyosun yine zalım :KK4:yürü gidiyoruz cuma günü beraber
Yarın gitcem dr a ama olmayı pek düşünmüyorum yani kendi özelimde düşünmüyorum çalışsaydım aktif bi sosyal hayatım olsaydı düşünürdüm kesin

Kanka bende göğüs göğüs kalkanı aldım aventten. Gümüş kapak bende düşünüyordum ama bilemedim ya. Acaba hic kalkana Gümüş kapak isine girmesek mi.
Bide lansinoh un kreminden aldigimizda kendimizce onlem almis oluruz gibi geliyor.
Kremleri 36'dan sonra başlıyoruz 🥳 ama sadece siyahla beyaz ortasına, ucuna değdirmeden, uyarmadan

Kanka ben kremi valla son haftalarda sürmeye başlayacam o acıyı yaşadığım için korkuyorum 😞 bebek emmeden sızım sızım sızladım 😔

Yarın gitcem dr a ama olmayı pek düşünmüyorum yani kendi özelimde düşünmüyorum çalışsaydım aktif bi sosyal hayatım olsaydı düşünürdüm kesin
Ya neden nedennn😅😅
Bende çalışmıyorum evdeyim ama esim çalışıyor. Dışardan istesemde kopamıyorum o hastalık getirirse napicam.
Bkz.su an hala genzim akiyor arada öksürük geliyor,biliyorsun evden bile çıkmıyorum hep yatiyorum ama olunca oluyor iste.
Simdi böyleyse dogumdan sonra hepten duser bu bağışıklık bide yavrular var savunmasiz.
Bana bak kiraz 😅😅 bende olmak istemiyorum ama sirf bu sebeplerden olayim diyorum beni de ikna et o zaman banane 🤷🏻‍♀️

Hahahaha bu arada ben de gümüş kapak alacaktım bu hafta 😂 hala da alma taraftarıyım da durun hafta sonu üç konuyu da araştıracağım 😂 hafta içi var ya 6'da kalk okula gel, eve dön, ortalık toparla yemek yap, biraz uzan sonra yemek ye hop 9 buçukta en geç sızıyorum bu ara 🙈
Çokkk teşekkür ederiz gerçekten canım, babylove ın dediği gibi hele de biz gidemeyenler için çok verimli oldu notların 🥰 okudum hepsini.

Kanka ben kremi valla son haftalarda sürmeye başlayacam o acıyı yaşadığım için korkuyorum 😞 bebek emmeden sızım sızım sızladım 😔
Ayy bende birkac kere yasadim o sızıyı seni anliyorum kanka yaa 🙁🙁 cok can sıkıcı. Doktoruma sordum hatta o da normal demisti. Süt bile gelebilir o bile normal dedi 😳
Bende baslayacagim şöyle bi 32 fln olayim 🙏🙏

Ya neden nedennn😅😅
Bende çalışmıyorum evdeyim ama esim çalışıyor. Dışardan istesemde kopamıyorum o hastalık getirirse napicam.
Bkz.su an hala genzim akiyor arada öksürük geliyor,biliyorsun evden bile çıkmıyorum hep yatiyorum ama olunca oluyor iste.
Simdi böyleyse dogumdan sonra hepten duser bu bağışıklık bide yavrular var savunmasiz.
Bana bak kiraz 😅😅 bende olmak istemiyorum ama sirf bu sebeplerden olayim diyorum beni de ikna et o zaman banane 🤷🏻‍♀️
Ama yine konu senin özeline geliyor enfeksiyon erken doğumu tetikleyebiliyor ve senin o endişeleri taşımaman gerekiyor o yüzden inan senin yerinde olsaydım da yapardım canım rahat ol yaptır sen doktorundan daha iyi bilemeyiz 🥰

Back
X