• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ay benimde sırtım dün biraz ağrıdı ama ben dışarda yoruldum mu acaba dedim

Benim dün gece sırt ağrım çoktu, şöyle tarif ediyorum canım, eline bir lastik alıp iki ucundan çekersin de o gerilir ya aynı sanki sırtımın sağ tarafı iki ucundan çekiliyordu çok zor uykuya daldım

Çocuğumun banyo kovası gelmiş 🤣

Eklentiler

• 1000154762.webp
    1000154762.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bebem hareket ediyor çok şükür ama eskiden daha vahşice vururdu, dünden beri daha sakin pıt pıt, normal mi acaba, yoksa görüşeyim mi dr’la, dün oda pazar tatilimi yaptı acaba diyorum 🤔
Ah normal kuzum ben de aynı şeyi yaşadim, normalde çok hareketli, cumartesi zar zor pıt pıtlar vardı, panik oldum, dün yine normale döndü. Bence pozisyonla bebişin yeriyle alakalı bi durum korkma hiç

Ben de ilk Furkan'da görüp heveslenmiştim. Hatta kendi doktorumu da araştırırken suda doğum uzmanı diye seçtim
Aşkım ben çok beğeniyorum o adamı gerçekten biraz çekinmesem erkek konusundan ona giderdim kesinlikle, bana yakın birde, geçen şeker testi verdiğimde karşılaştık adama ne kadar baktıysam bizi hastası sanıp merhaba dedi 🤣🤣eşim şok

Ah normal kuzum ben de aynı şeyi yaşadim, normalde çok hareketli, cumartesi zar zor pıt pıtlar vardı, panik oldum, dün yine normale döndü. Bence pozisyonla bebişin yeriyle alakalı bi durum korkma hiç
Off aşkım içimi rahatlattın, aklıma türlü senaryolar geldi 🥹😂

Canım ben de o atletlerden sipariş verdim🫠 ya bedene karar veremedim ama 85 aldım herhalde normal olur diyorum birazcık daha şişerseler ki inşallah ☺️

Aşkım ben çok beğeniyorum o adamı gerçekten biraz çekinmesem erkek konusundan ona giderdim kesinlikle, bana yakın birde, geçen şeker testi verdiğimde karşılaştık adama ne kadar baktıysam bizi hastası sanıp merhaba dedi 🤣🤣eşim şok
Ay keşke gitseydin be 😍

Canım ben de o atletlerden sipariş verdim🫠 ya bedene karar veremedim ama 85 aldım herhalde normal olur diyorum birazcık daha şişerseler ki inşallah ☺️
Ay ben de siz deyince alayım dedim pedli falan ya ama 85-90 kararsız kaldım. Normalde kaç giyiyordun kuzu

Bizde niye ek para var ya 🥹 3-5 de değil 25
Havuza ekstra kullandıkları bir sıvı mı ne varmış suyun içine kattıkları o da dolarla alınıyormuş sanırım onun için fiyat farklı olabilir 🤔 ama acıbademde olmaması şaşırtıcı 🤨
Kesin banada vereceği cevap bu 🤣🤣 ama parvoş çok suda doğum yaptırmıyor sanki aşkım, nadir paylaşıyor çünkü, mesela seyfettin ile futkan kayabaşoğlu çok paylaşıyor suda doğum
Evet ya bende görmüyorum pek yaptırmıyor, bu arada bende yusuf olgaç ve furkan hocayı görüp heveslenmiştim suda doğuma, gitmeme sebebim eşim hastane olsun istediği içindi onların kendi muayeneleri var çünkü. Burda da hiçbir hastanede suda doğum olmayınca mecburen muayenehanesi olan doktora gidip konuştuk ama o da içimize sinmedi.
25 bin verip o hayalimi mi yaşayayım yoksa 25 bine çocuğuma bir şey mi alayım ikilemi...
Haklı bir ikilem ama ben olsam kesinlikle suda doğumu tercih ederdim 🫣

Back
X