• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Günde 10 bezden hesapla canım bide çok büyük bezler takmayın kız anneleri bacak şekli bozuluyor ben antin kuntin bir kız annesiydim öyle de bir dr seçmiştim uyarırdı hep 🤣 şimdi baya rahat bir oğlan annesi oluyorum ya bismillah😂😂
Kanka işte ben 1 numara aldım 🥲🥲 0 olanda küçük olur herhalde 3 kg geçersw

Amiiin 🤍 hemen atıyorum kuzum, bu arada saçma bir şekilde bayadır 700lerdeydi fiyatı altı üstü bir kova maşrapa ama ben yeşil diye vurulup bekledim 😂 ben alırken 299 oldu hala öyle bakmak istersen
Bu günün karlısı ya🤣😆😆

Aşkım çok iyi almışsın 😻 yeşil aldın dimi? 😹😹
Hahahahah yok valla bu sefer yeşil almadım 😂 o yeşili sevmem çünkü ziyaret yeşili gibi 🙈 ben daha Ihlamur yeşili tonları 🤪 select grey olanı aldım

Eklentiler

• 1000154771.webp
    1000154771.webp
    18 KB · Görüntüleme: 16
Kanka işte ben 1 numara aldım 🥲🥲 0 olanda küçük olur herhalde 3 kg geçersw
1 al tabi ama şöyle ben 200lüklerden almıştım 40 tanesi falan boşa çıkmıştı 3300 doğmuştu. Aslına bakarsan beze ulaşım kolay bir şey olsa market uygulamalarından bile temin edersin stressiz hayata davet ediyorum 😂

Kızlar ben 1 numaralı bezde 70 adetlik aldım sadece ama instada 300 adet falan gidiyor demişler, siz kaç tane aldınız? Ona göre acaba birkaç paket dahamı alsam
Kuzu ben bir tane 0, bir tane 1 aldım. Artık market dahil her yerde var zaten bir de evime 3-4 dk mesafede e-bebek var mutlaka bulunur yani. Elbet yetmez ama ilk deneyeceğim bebek severse devam

Valla canım benim ikiz olduğu için illaki yardımcıya ihtiyacım olacak. Annem ve kayınvalidem ilk bir iki ay dönüşümlü gelirler diye düşünüyorum ama uzun süre ev ev üstüne de olmaz yani. Kendi Annem olda bile rahat edemem yani. O yüzden eşimle konuştuk olmadı yarım gün yardımcı bulmaya çalışırız dedik. Çocuklarla ben ilgilenirim evin işleri ile de onlar artık 🌸
Durumun varsa yardımcı çok iyi olur canım benim amcamın da ikizleri olmuştu ben bekardım daha 10 günlüğüne yardıma gitmiştim çok zor gerçekten

Link atayım kuzu bir bak, 100 TL daha indirimi var 9100'e geliyor
kuzum bundan yurt dışında yok😒
ama aynı benziyen ürünleri buldum onlara bakcam şimdi

Yok kanka gidemedim.
Sabah ağrım vardı. Garip bi ağrıydı canım sıkıldı bugunu hep yatakta geçirmek istedim. Wc dışında zaten kalkmiyordum ama hepten yatayim bugun dedim.
Carsambaya erteledim kan idrar vs de vereyim dedim.

Yok kanka gidemedim.
Sabah ağrım vardı. Garip bi ağrıydı canım sıkıldı bugunu hep yatakta geçirmek istedim. Wc dışında zaten kalkmiyordum ama hepten yatayim bugun dedim.
Carsambaya erteledim kan idrar vs de vereyim dedim.
Aşko geçmiş olsun, ağrı nerende var?

Ben de salona bundan alıcammm 😍 sırf ahşap seviyorum diye bide egebaby alıcam saçma mı sizcr ya doğru söyleyin 🤣🤣 yenidoğan için egebaby büyük mü olur diye bundan da alayım, hem de slaonda kullanırım dedim

Aklıma ne geldi şu an bir ara biri bana biletini alayım vizen varsa almanyaya git demişti o kimdi ya, o zaman cahilmişim biraz, nickini aklımda tutamamışım 😂😂😂
Beyninin bir köşesinde nefretliklerim diye listen var ya durup durup ortaya cikariyorsun😁
Ama bisey diyim mi hamilelikte bence oluyor bu. Bende durup durup birkac gun once kızdığım seylere tepkiyi veresim geliyor herkes şok 😁

Back
X