- 17 Nisan 2019
- 3.379
- 3.893
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #40.661
Ben mi görmeyi beceremiyorum diye bir kez daha baktım yok yineSjsjsjs sayılı kişilerdensin aşko

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mi görmeyi beceremiyorum diye bir kez daha baktım yok yineSjsjsjs sayılı kişilerdensin aşko
Kanka işte ben 1 numara aldımGünde 10 bezden hesapla canım bide çok büyük bezler takmayın kız anneleri bacak şekli bozuluyor ben antin kuntin bir kız annesiydim öyle de bir dr seçmiştim uyarırdı hepşimdi baya rahat bir oğlan annesi oluyorum ya bismillah
![]()
Bu günün karlısı yaAmiiinhemen atıyorum kuzum, bu arada saçma bir şekilde bayadır 700lerdeydi fiyatı altı üstü bir kova maşrapa ama ben yeşil diye vurulup bekledim
ben alırken 299 oldu hala öyle bakmak istersen
![]()
Meleni Baby 2'li Bebek Banyo Seti - Figürlü Banyo Su Kovası - Maşrapa - Yeşil - Fiyatı, Yorumları
Meleni Baby 2'li Bebek Banyo Seti - Figürlü Banyo Su Kovası - Maşrapa - Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hahahahah yok valla bu sefer yeşil almadımAşkım çok iyi almışsınyeşil aldın dimi?
![]()
Ben sana atarımBen mi görmeyi beceremiyorum diye bir kez daha baktım yok yine![]()
1 al tabi ama şöyle ben 200lüklerden almıştım 40 tanesi falan boşa çıkmıştı 3300 doğmuştu. Aslına bakarsan beze ulaşım kolay bir şey olsa market uygulamalarından bile temin edersin stressiz hayata davet ediyorumKanka işte ben 1 numara aldım0 olanda küçük olur herhalde 3 kg geçersw
Aşko güle güle kullanın inşallahHahahahah yok valla bu sefer yeşil almadımo yeşili sevmem çünkü ziyaret yeşili gibi
ben daha Ihlamur yeşili tonları
select grey olanı aldım
Yani çatlayacağım diyomuşum ajsjjdBen sana atarım![]()
Kuzu ben bir tane 0, bir tane 1 aldım. Artık market dahil her yerde var zaten bir de evime 3-4 dk mesafede e-bebek var mutlaka bulunur yani. Elbet yetmez ama ilk deneyeceğim bebek severse devamKızlar ben 1 numaralı bezde 70 adetlik aldım sadece ama instada 300 adet falan gidiyor demişler, siz kaç tane aldınız? Ona göre acaba birkaç paket dahamı alsam
Durumun varsa yardımcı çok iyi olur canım benim amcamın da ikizleri olmuştu ben bekardım daha 10 günlüğüne yardıma gitmiştim çok zor gerçektenValla canım benim ikiz olduğu için illaki yardımcıya ihtiyacım olacak. Annem ve kayınvalidem ilk bir iki ay dönüşümlü gelirler diye düşünüyorum ama uzun süre ev ev üstüne de olmaz yani. Kendi Annem olda bile rahat edemem yani. O yüzden eşimle konuştuk olmadı yarım gün yardımcı bulmaya çalışırız dedik. Çocuklarla ben ilgilenirim evin işleri ile de onlar artık![]()
Kuzumm en yakın arkadaşım kızına aynı arabayı almıştı şimdi 1 yaşına girdi o puseti ve aparatları bize veriyor onlar yeni oto koltuğu aldıAşko güle güle kullanın inşallahpusetini sonramı alacan, tam yatan istiyordun
kuzum bundan yurt dışında yokLink atayım kuzu bir bak, 100 TL daha indirimi var 9100'e geliyor
![]()
Huggy Gri Moon Akıllı Beşik – Otomatik Sallanabilir, Sensörlü, Kumandalı Anne Yanı Oyun Parkı Beşik - Fiyatı, Yorumları
Huggy Gri Moon Akıllı Beşik – Otomatik Sallanabilir, Sensörlü, Kumandalı Anne Yanı Oyun Parkı Beşik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kanka daha ne olsun misKuzumm en yakın arkadaşım kızına aynı arabayı almıştı şimdi 1 yaşına girdi o puseti ve aparatları bize veriyor onlar yeni oto koltuğu aldı![]()
Arabayı ne alacaktın sen canımPeki sana bunu yazarken düşmesikoşuyorum şimdi onu da almaya
Bir yan etki yapmis mıydı canım peki ?Oldum canım ben, doktora mesaj atmıştım, yaptırsan iyi olur dedi.
Yok kanka gidemedim.
Aşko geçmiş olsun, ağrı nerende var?Yok kanka gidemedim.
Sabah ağrım vardı. Garip bi ağrıydı canım sıkıldı bugunu hep yatakta geçirmek istedim. Wc dışında zaten kalkmiyordum ama hepten yatayim bugun dedim.
Carsambaya erteledim kan idrar vs de vereyim dedim.
Ben de salona bundan alıcammmSepideeee beşik Hepsiburadada 8500 oldu ordan alıyorum geri iptal edip kosss
Beyninin bir köşesinde nefretliklerim diye listen var ya durup durup ortaya cikariyorsunAklıma ne geldi şu an bir ara biri bana biletini alayım vizen varsa almanyaya git demişti o kimdi ya, o zaman cahilmişim biraz, nickini aklımda tutamamışım![]()