- 23 Mart 2016
- 31.438
- 93.036
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #40.981
Ay şaka yapıyorum bende okuyorumKanka giriyorum okumaya üşenip geri çıkıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay şaka yapıyorum bende okuyorumKanka giriyorum okumaya üşenip geri çıkıyorum![]()
o kadar para alıyorlar işleri nesepide 2 zıbın niye koyacaksın
fazla şeyler koyup hemşirenin işini zorlaştırmamak lazım bence hurca bile koyarken giydirme sırasına göre koymak iyi oluyormuş.
Yoksa nerden bilecen kimler bakmışAy şaka yapıyorum bende okuyorum![]()
İç zıbın olarak çıt çıtlımı koyacaz aşko yoksa gömlek gibi olandan mı o kafamı karıştırıyor o yüzden ikisinide koysam mı diyorumsepide 2 zıbın niye koyacaksın
fazla şeyler koyup hemşirenin işini zorlaştırmamak lazım bence hurca bile koyarken giydirme sırasına göre koymak iyi oluyormuş.
Kız olsun derdim o değil minnoşun üşümesin hızlı hızlı giydirilsino kadar para alıyorlar işleri nevalizle vermediğime şükretsinler
![]()
Ya ben iç zıbın koyuyorum ama gömlek içinde iyi diyenler oluyor doğum sonrası bebek kanıyla kıyafeti kirletmesin diye o gömlek iş görüyormuş ama ben yine zıbın koyarım gibi geliyorİç zıbın olarak çıt çıtlımı koyacaz aşko yoksa gömlek gibi olandan mı o kafamı karıştırıyor o yüzden ikisinide koysam mı diyorum
hahahahahha inandımı eşin peki?Bugün eşime instada akım olan kapıya bi adam bi kadın geldi eşşek şakasını yapayım dedim arkadaş millete ne kadar inandırıcı fotolar yapmış birde bana yaptıklarına bakın adamı masanın içine gömmüş![]()
![]()
Ay az önce bana eşim attı izle diye kahkaha attım yaBugün eşime instada akım olan kapıya bi adam bi kadın geldi eşşek şakasını yapayım dedim arkadaş millete ne kadar inandırıcı fotolar yapmış birde bana yaptıklarına bakın adamı masanın içine gömmüş![]()
![]()
Yok yaa o takım elbiseliyi attım ama gariplik olduğu belli inanmadım dedihahahahahha inandımı eşin peki?
her an bende yapabilirim![]()
bende deneyim birYok yaa o takım elbiseliyi attım ama gariplik olduğu belli inanmadım dedi
Eşin sosyal medya kullanıyorsa yemez çok yaygın çünkü benimki hiç kullanmıyor diye deneyim dedim ama cıks![]()
Hastane çıkışının giydirme sırası ne bilmiyorum tövbest şu beyaz ince atletimsi olan ilk diyelim sonra zıbın olsa sonra yelek gibi olan çıtçıtlı e sonrada tulummu nasıl giyecek bu çocuk ay ben herşeyi unutmuşumsepide 2 zıbın niye koyacaksın
Bugün eşime instada akım olan kapıya bi adam bi kadın geldi eşşek şakasını yapayım dedim arkadaş millete ne kadar inandırıcı fotolar yapmış birde bana yaptıklarına bakın adamı masanın içine gömmüş
çok sert ağır abi duruyo takım elbiseli olan da
insan çekinir ya öyle olsa yardım istemeye fln
![]()
Askim artik yalanci kasilmalar oluyormus normalmis ara ara sertlesmesi. 1 saatten uzun surmuyorsa sorun yok diyorlarKızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca![]()
Bu şekilde versen yeterli fazla kıyafete gerek yok canımKızlar hemşireye verilecekler arasında kullanmadıklarını geri veriyorlar mı yoksa arada kaynıyor muzıbın falan örn 2 tane koyarsam
Çok güzell Güzel günlerde giysin paşaGünaydın teyzoşlaroğlumun ilk ayakkabıları
insan oturup parmak kadar ayakkabıya duygulanır mı, duygulanıyormuş
![]()
Bende kaç sene önce eşimi şakaladımBugün eşime instada akım olan kapıya bi adam bi kadın geldi eşşek şakasını yapayım dedim arkadaş millete ne kadar inandırıcı fotolar yapmış birde bana yaptıklarına bakın adamı masanın içine gömmüş![]()
![]()
Allah'ım ayakkabılar çok tatlı ya valla güzelmiş bir yaşında mi giyecek annesi bunuGünaydın teyzoşlaroğlumun ilk ayakkabıları
insan oturup parmak kadar ayakkabıya duygulanır mı, duygulanıyormuş
![]()