• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar şunları çok beğendim, instagram da yaptırabileceğim, denk geldiğiniz sayfa oldu mu acaba?

Aşkım ben geçen atmıştım buraya

Kızlar ailevi sıkıntılar yüzünden 7 ayımı da aglayarak geçirdim ve ağladığımdada bebeğimi düşünüp daha çok üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirmeme ayrı üzülüyorum oda üzülüyor hissediyor diye de ayrı üzülüyorum sanırım doğuma kadarda böyle sürecek bebeğim için hep dua ediyorum inşallah kucağıma sağ salim alırsam başka bir isteğim yok . Bu üzüntü gerçekten bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyomu konuşma becerisi sosyal psikolojisini vs etkiliyormus yazıyor çok canım sıkılıyor gerçekten öylemi acaba
Ben çok etkilenmez diye düşünüyorum kuzum. İllaki etkilenir ama zihinsel gelişimi etkilenecek kadar asla kötü olmaz. Savaşta doğan bebeklerin hepsi zihinsel engelli olurdu yoksa. Bunu kafaya takarsan daha da stres yükleneceksin. Bebeğin etkilenir diye duygularını bastırma. İçe atılan duygu en kötüsü 😕

Kahkaha atarak okudum desem 🤣 ben hastane süslemesi istemiyorum sadece kraft kağıda hello world flaması yapacağım dedim 🙈 hediyelik olarak da çikolata ve doğayla ilgili bir şey muhtemelen zeytin fidanı dağıtacağım onları da kendim hazırlıyorum 😍
Benim yazıcım, laminasyon makinem falan var tasarladığım şeyleri kendim basıyorum 🙈
Aaa süper, onun da linkini at uğraşmiyim milletleee baskıyla 🤣🤣🤣 Ben hediyelikleri de kendim yaparım hep 🙈Örnek nişanımızda masalardaki hediyelik, not, etiket vs hepsini ben hazırladım ☺️ şişeler bayağı zamanımı almıştı ama kimseye yaptırmadım 🤣🤣
Yatar durumda olmasam kızıma da hazırlardım, bakalım nasip 🥲 Tasarlayıp eşime, kız kardeşime yapım aşamalarını paslarım belki

1000144882.webp

Aaa süper, onun da linkini at uğraşmiyim milletleee baskıyla 🤣🤣🤣 Ben hediyelikleri de kendim yaparım hep 🙈Örnek nişanımızda masalardaki hediyelik, not, etiket vs hepsini ben hazırladım ☺️ şişeler bayağı zamanımı almıştı ama kimseye yaptırmadım 🤣🤣
Yatar durumda olmasam kızıma da hazırlardım, bakalım nasip 🥲 Tasarlayıp eşime, kız kardeşime yapım aşamalarını paslarım belki

Eki Görüntüle 3654775
Ay harika 😍 kuzum hiç uğraşma ben canvada hazırlayınca flamayı direkt sana atarım sen Kraft kağıda bastır kes

Geçen sene bu arkadaşım doğum yaptı ben de ona böyle bir şey hazırlamıştım sepet alıp çıta ile sardım sonra askılara birkaç kıyafet astım, altta da kitap, hastane hediyeliği yaptırdım tohum topları, kişisel malzemeler falan 🌸
Ne güzel arkadaşlığınız varmış maşallah diyelim senin hediyelerinde çok güzel,özenilmiş🥰

Kuzu kullanayım diye bir oyuncak sepetine koymuş dur bak atayım
Ayyy bayıldım bayıldım 😻 ben genelde yapan taraf olurum bana yapılmaz sjsjsj kendi öz yeğenlerime neler neler yaptım abim bi hayırlı olsuna bile aramadı 🤣 karısının korkusu yüzünden konuşmuyoruz arayamıyo 😅

Back
X