• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Canım önceki gebeliğimin son haftalarında bendede enfeksiyon çıkmıştı hem fitil hem antibiyotik kullanmıştım birşey olmaz inşallah inan enfeksiyon daha kötü
Haklısın canım zaten doktorum ne derse onu yaparım. Kullanmamı isterse kullanırım antibiyotik.
Ben sağlıklı olayim ki bebegimde sağlıklı olsun 🙏

Evde 2 defa gittim test vermeden önce ilk idrar degildi ama yine de fitil kalıntıları vardi. Benimde kafam karisti ya 😐 neyse napalim artik gerekirse antibiyotik kullanırım

Yok canın söylemek istediğim; hani ilk idrarını bırakıyorsun ya, kastettiğim gün içerisinde ki ilk idrar değil, yani bir kısmını bırakıp tut demişti, tuttuğun kısımdan örnek al demişti

Yok canın söylemek istediğim; hani ilk idrarını bırakıyorsun ya, kastettiğim gün içerisinde ki ilk idrar değil, yani bir kısmını bırakıp tut demişti, tuttuğun kısımdan örnek al demişti
Hı evet kuzum bunu idrar kültürü verirken özellikle söylüyor doktorlar ama ben evde 2 kere çişe gidince 3.ye biraz az gelmisti artık, o yüzden bir kısmını yapsam geriye bişey kalmazsa diye düşündüm 😄 sabahin 8bucugunda hesap kitap yaptim napayim

Hı evet kuzum bunu idrar kültürü verirken özellikle söylüyor doktorlar ama ben evde 2 kere çişe gidince 3.ye biraz az gelmisti artık, o yüzden bir kısmını yapsam geriye bişey kalmazsa diye düşündüm 😄 sabahin 8bucugunda hesap kitap yaptim napayim

Haklısın az olunca insan korkuyor yetmeyecek diye 🤣

Günaydın kızlar 🫶🏻
Bir şey soracağım, ben üşümüyorum, bu beni korkutuyor, yani hava soğuk, hatta klima sıcakta çalışıyor iş yerinde midem bulanıyor 😰 acaba kan değerlerim bozulmuş olabilir mi, daha önce böyle olmuştu sıcak geliyordu bana bunalıyordum sonra başıma hatırlamak istemediğim işler gelmişti

Günaydın canım 💗 nasıl gidiyor yazmıyorsun pek
geçmiş olsun canim enfeksiyon cikmis galiba o kadar mesaj birikmis ki oyuyamadm malesef
iyi gidiyor cok sukur
okullar acildi aşırı yogunum bu yazimi okuyanda ogretmen sanar beni🤣
velilerle surekli bulusma ayarliyoruz günlere gidiyorum okul cikisi cocugun odevleri derken bi bakıyorum gün bitmiş
kızım da iyi di en son gittigim de ama yuzunu gorememistik
isime karar veremedik hala kızım diye konusuyorum
eksik olarak 3 5 birsey kaldi gerisi tamam
bizden bu kadar🥰
insallah herkez iyidir
senin paşan nasıl gittin mi en son kontrole kacirmisimdir mesajları

Ya bu konuda ben de çok muzdaribim canım ya, gerçekten gidip gelmekten çok yoruldum 🥺
Canım galiba bu durumu yasamayan yoktur ya.. bide bazen aniden öyle bir bastırıyor ki sanki 3 saattir hic gitmemis gibi. Bol su iciyoruz birde bebislerimiz mesaneye baskı yapiyor ondan oluyor gibi geliyor bsna. Bugunden otibsren iyice suyu artirayim bende birkac gündür hava serinleyince azalmisti su icmem.
Günaydın kızlar 🫶🏻
Bir şey soracağım, ben üşümüyorum, bu beni korkutuyor, yani hava soğuk, hatta klima sıcakta çalışıyor iş yerinde midem bulanıyor 😰 acaba kan değerlerim bozulmuş olabilir mi, daha önce böyle olmuştu sıcak geliyordu bana bunalıyordum sonra başıma hatırlamak istemediğim işler gelmişti
Canım mesela normal bir cam açıkken üşüyor musun?
Benimde ellerim ayaklarim sicak mesela ama cam falan açıkken üşüyorum.
Ama normal otururken oda ısısında eskisi gibi cok üşümüyorum.
Ki benim normalde elim ayagim tenim yaz kış soguktur.

Günaydın kızlar 🫶🏻
canım benim kanım hep düşük kışın üşürüm evde coraplari pijama ustune cekerim hatta ama inanırmısn uyurken hala uzerime carsaf dahi ortmuyorum cok sıcaklıyorum atlet giyinmiyorum dışarı cıkınca sadece gomlek uzerine baska birsey giyinmiyorum suan bursa yagmurlu ama ben evde tisortle atletsiz takiliyorum kan vereli de cok olmadi bir degisiklik yoktu yani

geçmiş olsun canim enfeksiyon cikmis galiba o kadar mesaj birikmis ki oyuyamadm malesef
iyi gidiyor cok sukur
okullar acildi aşırı yogunum bu yazimi okuyanda ogretmen sanar beni🤣
velilerle surekli bulusma ayarliyoruz günlere gidiyorum okul cikisi cocugun odevleri derken bi bakıyorum gün bitmiş
kızım da iyi di en son gittigim de ama yuzunu gorememistik
isime karar veremedik hala kızım diye konusuyorum
eksik olarak 3 5 birsey kaldi gerisi tamam
bizden bu kadar🥰
insallah herkez iyidir
senin paşan nasıl gittin mi en son kontrole kacirmisimdir mesajları
Baya aktif bir hayata geçiş yapmışsın okullarin açılmasıyla bize vakit kalmiyor desene😅
Hersey yolunda olsun da 🙏 tek cocukla simdilik keyfini çıkar 2.olunca günlere elveda dersin artik😁
Ooo alisverisler de bitmiiis😍 süper o zaman
Canım evet ya enfeksiyon var galiba bakalim doktorum ne yorum yapacak.
Teyzesi en sin gecen hafta salı gittik görmeye bu hafta daha gitmedik gidicez. Benim oğluşum da asla göstermiyor en son elleri ayaklari birde kordonu bile tam profiline denk gelmisti doktor surpriz olcak senin bebis dedi artik🙈

Günaydın kızlar 🫶🏻
Hormonlardan dolayı normal bence.ates basar ter basar hamileleri derler ya.benim görece ayaklarım üşüyor ama onun dışında ben de usumuyorum eskisi gibi.anormal bir durum olduğunu sanmiyorum

Baya aktif bir hayata geçiş yapmışsın okullarin açılmasıyla bize vakit kalmiyor desene😅
Hersey yolunda olsun da 🙏 tek cocukla simdilik keyfini çıkar 2.olunca günlere elveda dersin artik😁
Ooo alisverisler de bitmiiis😍 süper o zaman
Canım evet ya enfeksiyon var galiba bakalim doktorum ne yorum yapacak.
Teyzesi en sin gecen hafta salı gittik görmeye bu hafta daha gitmedik gidicez. Benim oğluşum da asla göstermiyor en son elleri ayaklari birde kordonu bile tam profiline denk gelmisti doktor surpriz olcak senin bebis dedi artik🙈
iyi olsunlar da doguma gorelim artık o guzel suratlarını🥰
o kadar sabirsız ve heyecanlıyım ki hergun bir gun daha eksildi diye uyanıyorum biran once aralık gelsin istiyorum artık
okula giden cocuk olunca rahat oluyor ogluma okula bırakır kızımla gezerim ben yine😅🥰

Kızlar günaydın 😊 dün kontrolümüz vardı. Sat tarihine göre haftamızı yakalamışız. Bebiş 1200 gr olmuş her şey yolunda çok şükür. Hala ayaklar aşağıda kafası yukarda bakalım dönecek mi 🙃 piraye0059 piraye0059 memeden sıvı gelmesi ve sızlamasını da sordum canım doktor bu haftalarda çok normal olduğunu söyledi 😊

Günaydın kızlar 🫶🏻
Günaydın canım ben de geçen gün işteyken çok sıcakladım hatta yüzüm bile kıpkırmızı olmuştu herkes üşürken 😳 her zaman değil ama arada oluyor. Tansiyon kontrolü yapıyorum öyle olunca normal çıkıyor

Kızlar günaydın 😊 dün kontrolümüz vardı. Sat tarihine göre haftamızı yakalamışız. Bebiş 1200 gr olmuş her şey yolunda çok şükür. Hala ayaklar aşağıda kafası yukarda bakalım dönecek mi 🙃 piraye0059 piraye0059 memeden sıvı gelmesi ve sızlamasını da sordum canım doktor bu haftalarda çok normal olduğunu söyledi 😊
geriden mi geliyordu canim

bizimde kafa ve karın hep geriden geliyordu cok sukur yakaladi hatta öne gecti galiba bu haftalarda daha cok gelisiyorlar acigi kapatms olduk cok sukur
Hatırladım seni de canım konuşmuştuk sanki bu konuda 🥰 doktorlar 2-3 haftalık farklar olmadığı sürece önemsemiyorlar zaten demek ki ilerleyen haftalarda böyle kapatıyorlar çok şükür

Hatırladım seni de canım konuşmuştuk sanki bu konuda 🥰 doktorlar 2-3 haftalık farklar olmadığı sürece önemsemiyorlar zaten demek ki ilerleyen haftalarda böyle kapatıyorlar çok şükür
doktorlar önemsemiyor ama biz analarrr😅
her gittigim de 1 gun 2 gun ilerledimi merakliyla gittim en son ki muayne de şoka girdim ileri görunce🥰 hep saglikli olsunlar zamaninda ilerlesin zamanin da dogsunlar insallahhhh

Back
X