• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Bende çıktı canim enfeksiyon degerlerim yüksek. Tüm sonuçlarım çıksın da, doktoruma sorcam o zaman. Antibiyotik baslariz gibi geliyor. Sana kumla alakali ilac vermedi mi canım kullanilmiyor muymus demek ki
Kumla alakalı bulgu gözüküyor ama susuz kalmış olabilirsin belki o yüzden öyle çıkmıştır dedi sanırım değerler çok yüksek değil yoksa antibiyotik başlatırdı diye düşünüyorum. Senin idrarda mı çıktı kanda mı ?

Günaydın kızlar, dün hanginiz bebeğin başında şişlik tarzı bişey görüldü demişti ultrasonda. Bugünde benim hamile günlüğünde dikkatimi çekti. Boşuna üzülmesin ya gelişiminden kaynaklı olan normal durumundan dolayı olan şeymiş. Özette öyle yazıyor. Hatırlayan varsa özetin resmini atıyorum etiketleyebilirler mi? Boşuna üzmesin kendini. Tabi önce Allah’ın izniyle 🤲 ama direk aklıma geldi okuyunca

Eklentiler

• 9F1B9038-AAEE-40BE-B430-27D3FD61E91E.webp
    9F1B9038-AAEE-40BE-B430-27D3FD61E91E.webp
    68 KB · Görüntüleme: 20
Cam açıkken üşüyorum ama normalde içeride hiçbir şey açık değilken ince bir şey giyerek durabiliyorum 🥲
Cam açıkken üşüyorsan sıkıntı yok canım 😁 bizler hamisler olarak hararetli olabiliyoruz bu gayet normal. Hormonlarimiz dalgalı vucut ısımız da daha yüksek yani anlayacagin🙈

babylovee babylovee canım sanada çok geçmiş olsun 😘 inşallah antibiyotik kullanacak kadar durum vahim değildir. Ama en önemlisi bebişin🥰 onun için hangisi iyi olacaksa ilaç kullanmaktan korkma 💕

babylovee babylovee belki tek şase munurol ile kurtarabileceğn bir şeydir takma kafana canım hiç bir şey yokken bile hamilelikte çıkıyor o enfeksiyon dr larda ona göre değerlendiriyor
Insallah Kirazım bir monurola çözülecek birseydir.
Serklaj oldugu icin enfeksiyon hic istenmeyen bir durum oluyor.
Biraz daha düşük seviyede ciksaydi iyiydi azcik yüksek gibi ondan takıldı kafam. Ama ne gerekiyorsa kullancam artik hepsi bir ciksaydi sonuclarin doktoruma atcam da rahatlayacam.

babylovee babylovee canım geçen hafta idrar verdim bende de enfeksiyon çıktı aynı sen gibi, hocamıza attım kültür ver dedi. Ertesi gün kültür verdim kültürle birlikte yine idrar da verdim. Idrar çıktı tertemiz 🙄 Kültür 2 gün sonra çıktı, o da tertemiz. Hocamıza attım nasıl olabilir dedim lab ortamı, orta idrar bile bazen etkileyebiliyomuş. Ikisini de iki ayrı özel labda verdim bide düşün. Oyüzden şikayetin yoksa yanma, ağrı vs bence seninki de ben gibi. Önce kültür ister hocam o zaman idrarda ver mutlaka temiz çıkacaktır.
Ay birde kültür vermeye mi gidicem dışarı 🤦🏻‍♀️ hic cikasim gelmiyor ortalık hastalik kayniyor zaten bir yandan..
Asm de kültür alsalar bari yine biraz daha yakın baska lab.lara falan gitmektense.
Benim baya birseyler yüksek çıkmış ama direkt de baslayalim diyebilir mi acaba ilaca.
Neyse artik ne derse yapcam zaten😁

Ay birde kültür vermeye mi gidicem dışarı 🤦🏻‍♀️ hic cikasim gelmiyor ortalık hastalik kayniyor zaten bir yandan..
Asm de kültür alsalar bari yine biraz daha yakın baska lab.lara falan gitmektense.
Benim baya birseyler yüksek çıkmış ama direkt de baslayalim diyebilir mi acaba ilaca.
Neyse artik ne derse yapcam zaten😁
Bizim asm daha uzak oyüzden ben lablarda veriyorum zaten 😅 Asm yakınsa orada ver tabi. Bence kültür ister ama bakalım. Crp yi önemsemiyo hiç benim tam kan sayımındaki wbc enfeksiyon değeri bile yüksekti crp ile birlikte. Hamilelikte onlarda hafif yükselmeler olur önemli değil demişti. Bende iki kez bu durum oldu ikisinde de kültür istedi bişey başlamadan. Tabi ne derse yapıyoruz.el mahkum ☺️ Aşıdan sonra nasılsın?

Kumla alakalı bulgu gözüküyor ama susuz kalmış olabilirsin belki o yüzden öyle çıkmıştır dedi sanırım değerler çok yüksek değil yoksa antibiyotik başlatırdı diye düşünüyorum. Senin idrarda mı çıktı kanda mı ?
Sen bol su ic canım onun agrisi beter olur. Hamilelikte öyle bir agri sancı çekme hic 🙏

Benim idrarda da kanda da çıkmış kuzu. Kandaki nispeten daha düşük ama idrardaki daha yüksek.

Sen bol su ic canım onun agrisi beter olur. Hamilelikte öyle bir agri sancı çekme hic 🙏

Benim idrarda da kanda da çıkmış kuzu. Kandaki nispeten daha düşük ama idrardaki daha yüksek.
Doktora atınca bize de haber ver canım. Su içmeye çalışıyorum ama doğru düzgün içemiyorum çok şişkinlik yapıyor

Insallah Kirazım bir monurola çözülecek birseydir.
Serklaj oldugu icin enfeksiyon hic istenmeyen bir durum oluyor.
Biraz daha düşük seviyede ciksaydi iyiydi azcik yüksek gibi ondan takıldı kafam. Ama ne gerekiyorsa kullancam artik hepsi bir ciksaydi sonuclarin doktoruma atcam da rahatlayacam.
İnşallah canım sakin ol bakalım ben ne antibiyotik iğneler yedim :/ enfeksiyon hiç istenmiyor dediğin gibi o yüzden kullancaz gerekirse üzülcek bi şey yok 😘

babylovee babylovee canım sanada çok geçmiş olsun 😘 inşallah antibiyotik kullanacak kadar durum vahim değildir. Ama en önemlisi bebişin🥰 onun için hangisi iyi olacaksa ilaç kullanmaktan korkma 💕
Sagol kuzum. Aynen öyle haklısın bebegim önemli onun icin ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edicem tabiki🙏 sagol destegin icin canım benim 🌸💗

Bizim asm daha uzak oyüzden ben lablarda veriyorum zaten 😅 Asm yakınsa orada ver tabi. Bence kültür ister ama bakalım. Crp yi önemsemiyo hiç benim tam kan sayımındaki wbc enfeksiyon değeri bile yüksekti crp ile birlikte. Hamilelikte onlarda hafif yükselmeler olur önemli değil demişti. Bende iki kez bu durum oldu ikisinde de kültür istedi bişey başlamadan. Tabi ne derse yapıyoruz.el mahkum ☺️ Aşıdan sonra nasılsın?
Ay evet en azindan asm biraz daha yakin lablar daha uzak hic cekemem yaaa.. yolda yata yata gidiyorum mide bulantisindan perişan oluyorum arka koltukta. Bas agrisi mide bulantısı gecene kadar kendimden geçiyorum valla☹
Crp asiri yüksek degil bende de. Ve evet hamilelikte biraz yükseklik olabilir diyor dogru.
Bende ilk baslarda olmustu bu degerlerde yükselme o zmn antibiyotik kullanmıştım. Bu defa ne der bakalim.
Aşıdan sonra şükür bu defa daha iyiyim canım 🙏 kol ağrısı biraz var buna da bin şükür.

İnşallah canım sakin ol bakalım ben ne antibiyotik iğneler yedim :/ enfeksiyon hiç istenmiyor dediğin gibi o yüzden kullancaz gerekirse üzülcek bi şey yok 😘
Haklısın kuzum. Çözüme kavussun sifa olsun da napalim ne gerekiyorsa o 🙏
Yoksa geçen atesim38.5 oldugunda parol dahi icmeyeyim diye soguk duşa girmis bir anayım ben🥲

Back
X