• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
O konuda daha konuşmadık ama normal olsun istiyorum devlet oldugu için büyük ihtimalle onlarda normal düşünebilir her şey yolunda giderse ne gibi farklar oluyor canim
Normal doğuma kendi doktorun gelmiyor canım. Nöbetçi doktor kimse o oluyor. Ama benimki suni sancıyla olduğu için doktorum kendi nöbetinde çağırmıştı. Sezaryen olacaksa kendi doktorun randevu veriyor. Ben ilk açıklık kontrolümü yaptıktan sonra doktorumu görmedim. Ebeler doğum yaptırıyor aksi bir durum olursa doktora haber veriyorlar. Senden sorumlu bir ebe var. O ebe sürekli nst açıklık kontrolü için ilgileniyor. Açıklık tam olup doğum başlayınca da tepemde 10 tane falan ebe dolmuştu odaya 🤣 bebek doğunca çocuk hemşiresi devraldı bebeği. Bebeğini yanında hazırlıyorlar aşısı solunum testi nabzı vs muayenesi yapılıyor. Bebeğin hep yanında oluyor. Odaya kucağında götürüyorsun. Bir ara çocuk doktoru da geldi odaya o sırada benim dikişlerim falan oluyordu. Bebişi verdiler kucağıma hepsi dağıldı odadan. Çişini yapınca haber ver dediler odama çıkardılar sonra. Emzirme yardımı için de bir ebe geldi bi ara. Ama biz kızımla baya yapışmıştık bile çoktan 🥰 Sabah doktor gelip iyi misin dedi süperim dedim. Onun dışında hiç doktor yoktu doğum sürecimde 🤣 Çok güzel bir organizasyonları var. Personelin görev paylaşımı profesyonelliği bana çok güven verdi. Doğum odası da yattığım oda da çok güzel temizdi. Bir de hastanenin yoğun bakımı falan bunlar olumlu noktalar. Benim bakış açımdan hiç bir olumsuzluk yoktu. Ama hastaneden ne beklediğinle ilgili bişey bu biraz da ☺️

Normal doğuma kendi doktorun gelmiyor canım. Nöbetçi doktor kimse o oluyor. Ama benimki suni sancıyla olduğu için doktorum kendi nöbetinde çağırmıştı. Sezaryen olacaksa kendi doktorun randevu veriyor. Ben ilk açıklık kontrolümü yaptıktan sonra doktorumu görmedim. Ebeler doğum yaptırıyor aksi bir durum olursa doktora haber veriyorlar. Senden sorumlu bir ebe var. O ebe sürekli nst açıklık kontrolü için ilgileniyor. Açıklık tam olup doğum başlayınca da tepemde 10 tane falan ebe dolmuştu odaya 🤣 bebek doğunca çocuk hemşiresi devraldı bebeği. Bebeğini yanında hazırlıyorlar aşısı solunum testi nabzı vs muayenesi yapılıyor. Bebeğin hep yanında oluyor. Odaya kucağında götürüyorsun. Bir ara çocuk doktoru da geldi odaya o sırada benim dikişlerim falan oluyordu. Bebişi verdiler kucağıma hepsi dağıldı odadan. Çişini yapınca haber ver dediler odama çıkardılar sonra. Emzirme yardımı için de bir ebe geldi bi ara. Ama biz kızımla baya yapışmıştık bile çoktan 🥰 Sabah doktor gelip iyi misin dedi süperim dedim. Onun dışında hiç doktor yoktu doğum sürecimde 🤣 Çok güzel bir organizasyonları var. Personelin görev paylaşımı profesyonelliği bana çok güven verdi. Doğum odası da yattığım oda da çok güzel temizdi. Bir de hastanenin yoğun bakımı falan bunlar olumlu noktalar. Benim bakış açımdan hiç bir olumsuzluk yoktu. Ama hastaneden ne beklediğinle ilgili bişey bu biraz da ☺️
Bunlar da gayet yeterli aslında beni tek geren bi konu da stajyerler filan olması hadi kız olsa neyse de erkek de denk gelebilir biraz çekiniyorum o yönden ama yapacak da bisey yok inşallah kadın olur diyelim 🙈😁

15482.webp
@Pamlok marka bu muydu hatırlamıyorum ama bu tip bir küvet kullandım ben 🥰

Canım ben gelene kadar annabelica cevap yazmış bile 🙂 tam olarak o yüzden, bağ kurmak amaçlı ve dediğim gibi bebişi korkutmadan en iyi şekilde sizler yakarsınız mantığıyla. Bir de anneler olunca ister istemez harala gürele oluyor sanırım, sakinlik olmuyor.
büyük bir törenle yıkama hemde 😂😂

Bunu duyduğuma o kadar sevindim ki ben de yarın falan doktora gitmeyi düşünüyordum, bugün bir cenazemiz vardı biraz yürüdüm ama akşam ağrıdan yürüyemiyordum ayaklarım adım atmıyordu resmen çok korktum. Ağrı kesici içtim ayağa kalktığımda yineağrım oluyor ama oturunca bişey yok. Galiba dediği gibi pozisyondan kaynaklı ve normal bişey. Bazılarımız daha ağrılı geçirecek sanırım. Senin şuan nasıl ağrılar peki kuzu
Canım seninde cok ağrın oluyor o zaman desene. Bir git görün istersen icin rahatlasın yine de. Benim doktorum bugun böyle bilgi verdi bana ama yinede sen bir görün kuzum.
Pozisyonu pas aşağı olunca vajina kemiklerine daha cok baskı yapiyorlar galiba.
Benim hala saga sola dönerken agri oluyor yatip kalkarken agri oluyor. Hele yürürken ilk 5 6 adım baya bir ağrılı

Bunlar da gayet yeterli aslında beni tek geren bi konu da stajyerler filan olması hadi kız olsa neyse de erkek de denk gelebilir biraz çekiniyorum o yönden ama yapacak da bisey yok inşallah kadın olur diyelim 🙈😁
Eğitim araştırmalarda stajyerler de denk gelebilir canım tabi ama bence hiç takılma tek bir kişiye yüklemiyorlar sorumluluğunu. Bir sürü kişi var seninle ilgilenen. Erkek kadın diye de düşünme. Bebeğinin ve senin sağlığın dışında hiçbir şeyin önemi yok. Karşına iyi insanlar çıkar umarım 🥰🙏

Eğitim araştırmalarda stajyerler de denk gelebilir canım tabi ama bence hiç takılma tek bir kişiye yüklemiyorlar sorumluluğunu. Bir sürü kişi var seninle ilgilenen. Erkek kadın diye de düşünme. Bebeğinin ve senin sağlığın dışında hiçbir şeyin önemi yok. Karşına iyi insanlar çıkar umarım 🥰🙏
Dogru diyosun canım is oraya gelince zaten öyle düşünmem sanırım 😊 Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 🤲🌸

Herşey yolunda gidiyor zaten kuzum bak çok şükür çoğu bitti azı kaldı 🙏 Sen benim önümdesin diye hatırlıyorum 30 hafta desek bile 1,5 ay kaldı demek 36 için. Şimdiki zamanlarımız daha hızlı geçecek alışveriş hazırlıklar vs derken. İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım Allahın izniyle 🙏♥️ alışveriş konusunda da çok sevindim için rahatlamıştır zaten ufaktan başlamıştın yavaş yavaş halledersin canım ♥️🙏
Şükür kuzum evet öyle haklısın. Hepimiz bebislerimize sag salim kavuşalım amiiiinn🙏🙏
Bundan sonrasi daha keyifli olur umuyorum ki. Bizde bebisler de iyi olsun daha ne isteriz. Alışverişleri de yapariz guzel güzel bekleriz kuzularimizi saglikla gelsinler diye.

normal doğuma erkek stajyerlerin girdiğini hiç görmedim duymadımda sezeryana giriyorlar ama

.

Son düzenleme:
Ay aşko ondan mı dersin iştahım açıldı 😆😆 aç uyanıyorum 😫😫😫
Ay ben de öyleyim ya bugüne kadar iyi gelmiştik, dün yediklerimi düşününce midem bulanıyor 🤣 saldiriyorum resmen
Bende ağırlaşma hissediyorum 2 gündür yazlıkları kaldırdık kışlıkları çıkardık eşimle ama yarım saat iş yapsam hemen oturmak istiyorum 🥶 çabuk yoruluyorum. Bebişin eşyaları içinde kayımvalidem birlikte yaparız sen yıkayıp ütüleme yorulma dedi nasıl işime geldi anlatamam 😅 zaten dolap molap alıp kurulana kadar kasım olur heralde
Cuma biz de yazlık kışlık işini yaptık eşimle, en son baktım olacak gibi değil ben yatağa oturdum şunu şuraya köy bunu buraya diye yönlendirdim 🤣🙈 ne oldu bizee

Back
X