• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Günaydın kızlar, iyi haftalar 🌸 (sabah uyku sersemi dan diye cevaplar yazmışım günaydın demeden 🙈)
Grip aşısı olan arkadaşlarım hangi aşıyı vuruldu acaba? Ben influvac tetra isimli aşıyı ayarladım bugün aile hekimine yazdırıp hemen alacağım sizinkileri merak ettim ve bir yan etkisi oldu mu ağrı sızı
Günaydın canım 🌸
Bizim doktor Vaxigrip yazmış biz de onu aldık. Dün eşim de ben de vurulduk. Hiçbir şey hissetmedim valla 🌸

Günaydın kızlar, iyi haftalar 🌸 (sabah uyku sersemi dan diye cevaplar yazmışım günaydın demeden 🙈)
Grip aşısı olan arkadaşlarım hangi aşıyı vuruldu acaba? Ben influvac tetra isimli aşıyı ayarladım bugün aile hekimine yazdırıp hemen alacağım sizinkileri merak ettim ve bir yan etkisi oldu mu ağrı sızı
Günaydınnn kızlar🌸 ben de influvac oldum 2 gün kol ağrısı dışında yan etkisi olmadı 🌸

Kızlar konudan bağımsız bir şey soracağım yaşayan var mı acaba diye. 1-2 haftadır el parmaklarımda aşırı ağrı var özellikle geceleri böyle kapatıp açtığımda kramp girer gibi oluyor ama çok fena ağrıyor. Yaşayan var mı acaba
Bende de böyle bişey var. Karpal tünel yaşıyorum ama parmaklarda işe yarar mı bilemiyorum kuzum fizik tedaviye gitmiştim doktor reçetesiyle almıştım dayanılmaz gibiyse görünmeni tavsiye ederim🌸🌸

Eklentiler

• IMG_7405.webp
    IMG_7405.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın canım 🌸
Bizim doktor Vaxigrip yazmış biz de onu aldık. Dün eşim de ben de vurulduk. Hiçbir şey hissetmedim valla 🌸
Şifa olsun arkadaşım 🤍🍀
Günaydınnn kızlar🌸 ben de influvac oldum 2 gün kol ağrısı dışında yan etkisi olmadı 🌸

Bende de böyle bişey var. Karpal tünel yaşıyorum ama parmaklarda işe yarar mı bilemiyorum kuzum fizik tedaviye gitmiştim doktor reçetesiyle almıştım dayanılmaz gibiyse görünmeni tavsiye ederim🌸🌸
Şifa olsun kuzum 🤍🍀 ayrıca çok geçmiş olsun, ben de karpal tünel ve tetik parmaktan şüphelendim, ağrı devam ederse fizik tedaviye gideceğim

Günaydın kızlarrrr, musmutlu bir haftamız olsun ☺️

Aşı hakkında konuşulmuş, ben grip aşısı olmayacağım, evime de kimseyi kabul etmeyeceğim zaten de öğretmen arkadaşların olması gerekebilir sanki, çünkü kardeşim öğretmen benim çok hasta oluyor, onunla görüşmüyoruz şu süreçte sürekli çocuklardan hastalık alıyor, bir de okula giden çocuk varsa da gerçekten hastalık getirme oranı da yüksek 🥺

Ankaraya aniden kış gelince yataktan çıkmaya hali kalmıyor insanın 😃
Kombiye start verdik biz bu gece artık 🤝
Siz yakmaya başladınız mı momii

Canım ben de iki gündür üşüyorum petek açmadık ama evde sırtıma yelek geçiriyorum artık, üşüdüğümü hissediyorum ve şükrediyorum 🥲

Aslında her mevsimin güzellikleri var, kışı da dolu dolu yaşamak isterdim ama burada da çok kar olmaz mesela, herkes bir şeylere hasret 🥲🫠
Canım sen Ankara'daydın değil mi?
Ben Eskişehir'de okuduğum için git gel yaparken havalimanını kullandığımdan Ankara'ya sık gelirdim. O iki şehrin ayrı bir soğuğu var kuru soğuk, ayaz resmen. Böyle kar yağsın diye dua ederdik hava yumuşasın diye 🙈🤣
Mersin'de çoğu zaman yaz ya da ilkbahar tadında geçiyor ama 2 gündür tatlı bir serinlik geldi mis mis 😍

Kızlar siz tetanozun karmasını hangi haftada yaptırdınız? Beyazyasemin Beyazyasemin @Pamlok. Ben 28 de tdap oldum 2.dozuyla ilgili bişey konuşmadıkta hiç
ben de tdap karma aşıyı 28. haftada oldum canım 2. doz tetanoz için 4 hafta geçmesi gerekliymiş, ama doktorum 30. haftadan sonra ben aşı yaptırmam erken doğum tehlikesi olduğunu düşünüyorm öyle dedi. o nedenle 2. aşıyı yapmana gerek yok dedi. yine de 30. haftadan snraya geliyorsa sor istersen

Canım sen Ankara'daydın değil mi?
Ben Eskişehir'de okuduğum için git gel yaparken havalimanını kullandığımdan Ankara'ya sık gelirdim. O iki şehrin ayrı bir soğuğu var kuru soğuk, ayaz resmen. Böyle kar yağsın diye dua ederdik hava yumuşasın diye 🙈🤣
Mersin'de çoğu zaman yaz ya da ilkbahar tadında geçiyor ama 2 gündür tatlı bir serinlik geldi mis mis 😍

Yok canım ben İstanbul’dayım, Ankara’ yı da bilirim ama müthiş bir ayazı oluyor, gerçekten dudak patlatıyor soğuğu, İstanbul daha ılıman, deniz o ayazı kırıyor Ankara’ ya göre 😍 Çok soğuk olmuyor 🤗

Kalorifer suluklarindan alıp su koy canım iyi oluyor o yine biraz. Bizde hava nemlendirici aldık onu calistircam bu gece.
Ama ben en cok gece uyurken üstümü fln açtığım icin üşüyorum. Simdi tekrar uyuycam uyaninca kapatirim hala yaniyor kombi valla napayim totisim ve oglusum üşümesin🙈🙃
Suluk daha önce kullanmıştık pek faydası olmadı gibi canım ya galiba hava nemlendiricisi almak lazım bebek içinde iyi olur onlarında hep burunlar tıkalı oluyor ya rahatlatır kesin

Günaydın okuldan selamlar 🥰

Günaydın biz henüz açmadık Diyarbakır o kadar soğumadı henüz ama odamızda elektrikli bir peteğimiz var gece ne olur ne olmaz diye açtık

Ay keşke bende şimdi geri yatağa atabilseydim kendimi 😅 İlk ders arasından bildiriyorum 😅😅😅
Yok bende kalktım yatamadım 😑 iş güç beklerken hiç rahat edemiyorum illa onlar bi bitecek :/

ben de tdap karma aşıyı 28. haftada oldum canım 2. doz tetanoz için 4 hafta geçmesi gerekliymiş, ama doktorum 30. haftadan sonra ben aşı yaptırmam erken doğum tehlikesi olduğunu düşünüyorm öyle dedi. o nedenle 2. aşıyı yapmana gerek yok dedi. yine de 30. haftadan snraya geliyorsa sor istersen

Her doktor da ayrı bir şey diyor gerçekten, kafam karışıyor böyle olunca, en güzeli kendi cahil iç sesimi dinlemek 🤓

Back
X