Ya bende valla bu konuda kararsizim. Genel anestezi ile doğumda biraz daha stres az olur diyorum.
Ama o zamanda sanki bebisimin dogum anına sahit olamamışım gibi hissederim diyorum.
Cok karışık bir konu ya

canım benim ilk sezeryanımda talihsizlikler yasadim 2 defa anestezi almak zorunda kaldm
(nedeni açıklama yapmasam daha iyi olur)
sonrasi 2.sezeryan oglum da yani
kesinlikle ben dayanamam bana koridorda genel anstezi verin oyle ameliyathaneye goturun diye yalvardm hatta agladim

piskolojim hazir degil dedim
sen dayanırsn cok guclu bir annesin o ani bir defa yaşıycaksın bebegini gormeni cok istiyorum inan guven bana bebegini gordukten sonra iyi olmzsan söz uyutucaz dedi
iyi ki iyi kiii doktorumu dinlemisim o an muazzam bir an hala heyecanlanirim o an aklima gelince oglun geliyo hazirmisin dedigin de basladm ben aglamaya cok harika bir an
sonrasi iyim uyutmayn beni dedim muzik actilar cok guzel gecti dogum
genel anesetezi etkisi cabuk geciyor agrilarini daha cabuk hissediyorsun
ama spinal de baya uzun suruyor o uyusuklugun gecmesi o arada bebegini rahat emzirip vakit gecirebiliyorsun 2 sezeryanim var bel agrim hic olmadi cok sukur
baş agrim da olmadi
sezeryan sonrası kahve ictim bitter cikolata ve bol su idrarla rahat atılıyor anestezi zaten
sezeryan sonra ilk ayaga kalks gercekten agrili yalan soyliyemiycem o ilk kalkisi yaptiktan sonrasi gayet rahat geciyor ne kadar cok yuruyus yapilirsa o kadar cabuk toparlanirsin