• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Canım acile geldim sancım geçmeyince. Ultrasonda bişey gözükmedi rahim ağzı uzunluğu 5 cm çıktı. Ama nstye bağladılar sancı çıktı 😕 şimdi serum alıyorum tekrar nstye bakacaklar eğer yine sancım olursa yatış vereceklermiş 😕
Çok geçmiş olsun canım inşallah serum sancıyı hemen keser bize de yaz🙏🏻

Ben kendimde zayıf biriyim 6 kilo anca aldım ama sen de zayıfsın mesela bebegin hatasıyla uyumlu diye hatırlıyorum doktor senin zayıflığından ya da genetik olabilir dedi perşembe günü dopler cekilecek bakılacak kan akımlarina filan plesantadan mi kaynakli diye nerrdeyse 2 3 hafta geriden çıktı
Aşkım inşallah yakalar haftasını burda görüyorsun başta öyle olup sonra yakalayanlar oldu
Günde 2 yumurta haşlanmış tüketiyorum mutlaka, 5-6 adet ceviz, kaşar, muz tahin, akşam normal yemeği, yanında kefir içiyorum

Daha önce varmıydı gerilik canım
Beslenme kaynaklı ise düzenli yediklerim benim klasik şeyler kahvaltıda 2 yumurta ve kaşar hep yiyorum,1 kase yoğurt 1 bardak süt gün içinde fix oluyor. Yağlı kuruyemişler ceviz badem.. muz
Son 2 3 haftadır balık yemeyede başladım doğuma kadr haftada 1 en az yerim gibi.
Yoktu eski kontrollerde denmedi hic bu sefer çıktı ama ben de iştah yok yine dikkat ediyorum tabiki de yeterli gelmiyor demekki

Aşkım inşallah yakalar haftasını burda görüyorsun başta öyle olup sonra yakalayanlar oldu
Günde 2 yumurta haşlanmış tüketiyorum mutlaka, 5-6 adet ceviz, kaşar, muz tahin, akşam normal yemeği, yanında kefir içiyorum
İnşallah canım ben de iyice dikkat edeyim bakalim anlarız kontrollerde

Ne oldu canım ben kaçırmışım
Çok geçmiş olsun sakin ol gerginlikten de etkilenirler insan. İhtiyaç varsada yatış yapılır dinlenirsin canım,en iyisi hastanede olman💚
Kanka göbüşünü kapı koluna vurmuş ama ufak kızarıklık morluk varmış sanırım bende kaçırdım, ama ondan değildir diye düşünüyorum ultrasonda benimki yüzünü göstersin diye karnımı silkelediler resmen mideme bulantı girmişti, kasıklarında sancı varmış☹️☹️

evet ilk doğuranlardan olcam bende galiba takvime göre öyle duruyor birde ilkini normal doğurdum 38.haftalıkken sancım geldi bakalım😂 sen kac haftalıksın canım?🥰
boyum uzun değil normalim bence 162cm boyum🤣 sen kac lg aldın kuzum toplam?
5 kg aldım canım bende senden hemen sonra dogurucak olanlardanim 32+2 yim canım 💐

Yok yok hiç öyle düşünme kuzum benim tansiyon yüksek diye spinal iğnesinden sonra sakinleştirici yapmışlar haberim yoktu uyumuşum bir uyandırdılar tam doğum anıydı kızımı gördüm öptüm foto falan çekindik sonra yine uyutmuşlar😅 bir uyandım odadayım :)
Yani öyle kıyaklar yapıyorlarsa tamam o zaman yine biraz cesaret edebilirim bende spinale 😅 bu epidural ile spinal ayni sey mi🙈 benim bu konuya fransiz oluşum yalniz😅 hic düşünmediğim cok belli oluyor mu doğum kısmını kendimi strese sokmamak icin
İsteğe bağlı değil heralde artık eskiden öyleydi de şimdi genel yapılınca anestezi az miktarda da olsa bebeğe geçiyormuş birde anne bebek ilk temas yaşansın normale yakın olsun diye spinal yapılmasını istiyor sağlık bakanlığı diye biliyorum
Ay bende zaten ilk temas icin uyanik kalmak isterim. Eşim de gelsin isterim. Sezeryan durumunda yani. Bebegim sağlıkla dogsun da Sezeryan yada vajinal nasil olursa 🙏
Yok canım ikea daha pahalı diye biliyorum ben trendyoldan aldım gayet güzel hem valiz için hemde çekmeceler için 💞
😍 tamam canım teşekkür ederim 😍

Kızlar aşağıda paylaştığım markayı çoğunuz görmüşsünüzdür anne ve bebek için valiz içi organizer bakanlar. Güzeller gerçekten, almayanlara tavsiye ederim.

Ocean Home Textile 6'lı Çocuk Odası Dinozor Valiz Düzenleyici Bavul İçi Organizer Set - Fiyatı, Yorumları
Oğlum için bunu aldım, çok güzel gerçekten bayıldım.

Ocean Home Textile 6'lı Bej Balıksırtı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set, Seyahat Hurcu - Fiyatı, Yorumları
Kendime bunu aldım, bu da gayet güzel geldi.

Bugün yıkadım hatta şu an kuruyorlar 😍 üşenmedim kalktım foto çekmeye 😅
1000133214.webp

Dolap içi organizer konusunda ise, hem esti hem de ikeadan aldım ben. Onların da fotosunu aşağıda paylaşıyorum. Gri olan esti, beyaz olan ikea. Ciddi şekilde kalite farkı var, yani daha doğrusu sertlik, tokluk farkı var. Esti de güzel bu arada fiyat performans olarak baktığınızda. Ama fiyatına bakmazsanız ben ikeanınkini tercih ederim. Daha tok duruşu sevdiğim için.
1000133216.webp
1000133215.webp

Yataktan kalktım kızlar siz konusunca dayanamadım hepsinden örneğim var elimde, size fikir olsun istedim 😂

canım benim ilk sezeryanımda talihsizlikler yasadim 2 defa anestezi almak zorunda kaldm
(nedeni açıklama yapmasam daha iyi olur)
sonrasi 2.sezeryan oglum da yani
kesinlikle ben dayanamam bana koridorda genel anstezi verin oyle ameliyathaneye goturun diye yalvardm hatta agladim😅
piskolojim hazir degil dedim
sen dayanırsn cok guclu bir annesin o ani bir defa yaşıycaksın bebegini gormeni cok istiyorum inan guven bana bebegini gordukten sonra iyi olmzsan söz uyutucaz dedi
iyi ki iyi kiii doktorumu dinlemisim o an muazzam bir an hala heyecanlanirim o an aklima gelince oglun geliyo hazirmisin dedigin de basladm ben aglamaya cok harika bir an
sonrasi iyim uyutmayn beni dedim muzik actilar cok guzel gecti dogum
genel anesetezi etkisi cabuk geciyor agrilarini daha cabuk hissediyorsun
ama spinal de baya uzun suruyor o uyusuklugun gecmesi o arada bebegini rahat emzirip vakit gecirebiliyorsun 2 sezeryanim var bel agrim hic olmadi cok sukur
baş agrim da olmadi
sezeryan sonrası kahve ictim bitter cikolata ve bol su idrarla rahat atılıyor anestezi zaten
sezeryan sonra ilk ayaga kalks gercekten agrili yalan soyliyemiycem o ilk kalkisi yaptiktan sonrasi gayet rahat geciyor ne kadar cok yuruyus yapilirsa o kadar cabuk toparlanirsin
Ne güzel anlatmışsın 😍 hepimizin doğumu sağlıkla geçsin , sağlıkla dogsun bebeklerimiz sağlıkla büyüsün 🙏
O an a sahit olmak istiyorum bende doğduğu an görmek istiyorum 🥲 vaktinde dogsun da sağlıkla 🙏
Illa ki zorluklari da olacak, sonucta bir can dünyaya getiriyoruz bedenimizden haliyle biraz kalkarken zorluklar yasanacak. Geçici diye dusunmemiz lazim herseyi. Bebislerimizi göğsümüze yatirinca o an hersey bambaska olacak🙏🥲😍

Canım acile geldim sancım geçmeyince. Ultrasonda bişey gözükmedi rahim ağzı uzunluğu 5 cm çıktı. Ama nstye bağladılar sancı çıktı 😕 şimdi serum alıyorum tekrar nstye bakacaklar eğer yine sancım olursa yatış vereceklermiş 😕
Canım geçmiş olsun 🙏 ağrın cok mu ? Sancı cok mu çıkıyor?

Ya bende valla bu konuda kararsizim. Genel anestezi ile doğumda biraz daha stres az olur diyorum.
Ama o zamanda sanki bebisimin dogum anına sahit olamamışım gibi hissederim diyorum.
Cok karışık bir konu ya 🤯😅
Bende panik atak da var o yüzden daha çok stres yapıyorum bilemiyorum ne yapacağım son haftalar geldikçe birazcık korku sardı ☹️

Kızlar aşağıda paylaştığım markayı çoğunuz görmüşsünüzdür anne ve bebek için valiz içi organizer bakanlar. Güzeller gerçekten, almayanlara tavsiye ederim.

Ocean Home Textile 6'lı Çocuk Odası Dinozor Valiz Düzenleyici Bavul İçi Organizer Set - Fiyatı, Yorumları
Oğlum için bunu aldım, çok güzel gerçekten bayıldım.

Ocean Home Textile 6'lı Bej Balıksırtı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set, Seyahat Hurcu - Fiyatı, Yorumları
Kendime bunu aldım, bu da gayet güzel geldi.

Bugün yıkadım hatta şu an kuruyorlar 😍 üşenmedim kalktım foto çekmeye 😅
Eki Görüntüle 3658116

Dolap içi organizer konusunda ise, hem esti hem de ikeadan aldım ben. Onların da fotosunu aşağıda paylaşıyorum. Gri olan esti, beyaz olan ikea. Ciddi şekilde kalite farkı var, yani daha doğrusu sertlik, tokluk farkı var. Esti de güzel bu arada fiyat performans olarak baktığınızda. Ama fiyatına bakmazsanız ben ikeanınkini tercih ederim. Daha tok duruşu sevdiğim için.
Eki Görüntüle 3658117 Eki Görüntüle 3658118

Yataktan kalktım kızlar siz konusunca dayanamadım hepsinden örneğim var elimde, size fikir olsun istedim 😂
Süpersin canım teşekkür ederim 😍🙏 benimde baktıklarım arasında o hurclar. Begenmene çok sevindim😍

Bende panik atak da var o yüzden daha çok stres yapıyorum bilemiyorum ne yapacağım son haftalar geldikçe birazcık korku sardı ☹️
Bende strese girince artik tansiyonum yükseliyor ☹ yoktu eskiden bu.
Bence hamilelikte panik atak bile olabilir yaşadığım.
Senin gibi bende ondan strese giriyorum. Ya nabzim cok hizlanirsa tansiyonum yukselirse falan diye..

Süpersin canım teşekkür ederim 😍🙏 benimde baktıklarım arasında o hurclar. Begenmene çok sevindim😍
Rica ederim kuzum 🌸 Gerçekten kaliteli ve görüntüsü de çok sevimli bence 🥰 Normalde yıkamaya uygun değil demiş satıcı soranlara, silin demiş risk almamak için sanırım. Ama ben makinada yıkadım hepsini bir güzel, silmek içime sinmeyecekti 🙂 Mis gibi oldu, hiç bozulma da olmadı, aklınızda olsun sizin de yıkamak isterseniz denendi, onaylandı 😅

Back
X