- 15 Mayıs 2022
- 2.741
- 4.086
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #43.601
Ay ben profilinde ismi yazıyo okudum buradaki profilin sandım ve giremedim profiline onu dedimKız seni nerden bulup engelliyimzihnen yapıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben profilinde ismi yazıyo okudum buradaki profilin sandım ve giremedim profiline onu dedimKız seni nerden bulup engelliyimzihnen yapıyorum
![]()
Ben cümle aleme ifşalandım zaten sjsjsjsjNasıllllll sen pamlokun ifşasını kaçırdın mı ben de var profili![]()
Kaç kere gördüm ama kaydetme inceleme yapmadım tabi kiNasıllllll sen pamlokun ifşasını kaçırdın mı ben de var profili![]()
Kanka bende çenemi az tutsaydım direk buraya atardımBen cümle aleme ifşalandım zaten sjsjsjsj
Ahahahahhah göremedik ki seniiii görsek susup geçerdikHafizam tutmamış o detayı, bak ben ne kadar hanfendiyim seni hiç bir kere ifşalamadım
Pamlok
görmemiş gibi susup geçtim, siz donumu açtınız
![]()
Helal sana kız hellaallllKaç kere gördüm ama kaydetme inceleme yapmadım tabi ki![]()
Ben bi kuafor reelsindaKaç kere gördüm ama kaydetme inceleme yapmadım tabi ki![]()
Özel alana saygıAhahahahhah göremedik ki seniiii görsek susup geçerdik
Helal sana kız hellaallll![]()
Kanka elin yüzün düzgün sonuçta akrabada kötülemedin bırak gelsinAhahahahhah göremedik ki seniiii görsek susup geçerdik
Helal sana kız hellaallll![]()
Ahahahah yok artıkk
Kilosu haftasına göre fazla gidiyor 2058 gr gebelik şekerinden kaynaklandığını düşünüyor doktor ondan diyete girdim bende 7 günde 300 gr yakın aldığı için kendimi frenledimDoktor takip edilmesi gereken bişi gibi mi söyledi bunu peki? Normal geldi bana 1,5 hafta
Ben de kaydetmedim incelemedim ama hafızamı biliyosunuz ismi aklımda napimmKaç kere gördüm ama kaydetme inceleme yapmadım tabi ki![]()
Bişi yok bişi yok bişi yok bişi yokHepinizi engelleyecem![]()
At kız at merak ettimCok benzettim dur sana atayim![]()
Gereksiz şeyleri senelerce tutarımBen de kaydetmedim incelemedim ama hafızamı biliyosunuz ismi aklımda napimmbelki zamanla silinir
Biri acısın![]()
Yok kız ben tıklayınca çıkmadı senin profil bana ifşalanmadın başkasını bilemem sjsjs
Ayyyy tüm meraklılar nasil da bakmışlar hepsi ayni ebeleri takip etmelerine ragmen sırf meraktaaaaan
Geldim kuzum hadi sarılalımYine sayfalarca konuşmuşsunuz kızlarokudum da yazamadım, alıntı yapmıştım o da kayboldu nasıl olduysa
Ay vajinada ağrı hissedenler gelin sarılalım ben sizi hiç anlamıyormuşum. Birkaç saattir tam vajinama kramp girmiş gibi, böyle bir şey batıyor gibi![]()
İfşa diye ifşalamasaydın kimse bakmayacaktısefaletime kimse acimadi kalktim kendim aldım suyumu aşkom ya ahh ahh
Ayyyy tüm meraklılar nasil da bakmışlar hepsi ayni ebeleri takip etmelerine ragmen sırf meraktaaaaanahahshh çok güldüm yaaa
![]()
Yaa kıyamamO sırada bebişim çok kilo almasın diye muz yiyemeyen benresmen kaç haftadır açım kızlar ya sebze yemeği çorba yumurta başka bişi yemedim ara öğünlerde leblebi yedim
yarın kontrol günüm kızlar dua edin kilo çok almamış olsun haftasndan büyük çıkmasın şuan 33+6 gözüküyor dahada ne yapacağımı bilmiyorum
erken doğum olmasın diye tüm tuşlara basıyorum inşallah başarılı olabilirim
![]()
Kuzum senin ve bebeğin için en sağlıklı en güzel en hayırlı ne zaman olacaksa o zaman doğsun inşallahO sırada bebişim çok kilo almasın diye muz yiyemeyen benresmen kaç haftadır açım kızlar ya sebze yemeği çorba yumurta başka bişi yemedim ara öğünlerde leblebi yedim
yarın kontrol günüm kızlar dua edin kilo çok almamış olsun haftasndan büyük çıkmasın şuan 33+6 gözüküyor dahada ne yapacağımı bilmiyorum
erken doğum olmasın diye tüm tuşlara basıyorum inşallah başarılı olabilirim
![]()