• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
kuzum gecmiş olsun sancın çıkmış😟
sancıyı engellemek durdurmak için ilac veriyorlar demi? birde hala devam ediyormu sancın?
Şuan biraz geçti gibi sürekli olmuyor ilaç verecekler birde bebeğe ciğer geliştirici çok küçük daha inşallah atlatırız bu durumu

Şuan biraz geçti gibi sürekli olmuyor ilaç verecekler birde bebeğe ciğer geliştirici çok küçük daha inşallah atlatırız bu durumu
Geçmiş olsun ❤️‍🩹 aklım kalbim sendeydi birazda olsa azalmasına sevindim inşallah daha da azalır ve geçer gider vaktinde gelir , sancıya serum ilaç verip durdurabiliyormuş diye okumuştum sıkma canını en güvenli yerdesin haberdar et bizi süreçten duamızdasın ❤️

Geçmiş olsun ❤️‍🩹 aklım kalbim sendeydi birazda olsa azalmasına sevindim inşallah daha da azalır ve geçer gider vaktinde gelir , sancıya serum ilaç verip durdurabiliyormuş diye okumuştum sıkma canını en güvenli yerdesin haberdar et bizi süreçten duamızdasın ❤️
Çok sağolun inşallah geçer hepimizin bebeği zamanında gelsin

Geçmiş olsun canım benimde rahim kasılmalarım var doktor normal dedi nst de sancı çıkmadı şükür iyiyiz ama hala çok korkuyorum bebegim için çok az kaldı biraz daha dayanırsak
Bende çok korkuyorum şimdi yine nat bağladı sancı çıkmadı bu sefer çok şükür inşallah tekrar olmaz

Ya bence bu çiş seyı bebekler döndü ondanmi ki 🧐😂
Ay hadi inşallah ondan olsun bunu kabul edebilirim hahaha
Hastanede onlar giymek için bişey vermiyorlar mı ya ameliyat kıyafeti gibi bişey. Senin paylaştığın hem çok ince hemde bunla nasıl gitceksin kuzu aralığın ortasında 🤔
Kuzum veriyorlar evet yani özeller veriyor devleti bilmiyorum. Bizim hastanede doğumu beklerken hazırlandığın odada hep o ameliyat kıyafetiylesin
Aynı ayniii. Ama sana bir tavsiyem var klozetteyken ilk çiş yaparken normal duruyorsan az yaptın diyelim , dik dur. Dik durdugunda galiba mesaneye baskı azalıyor birden bire daha fazla çiş yapiyorsun😅 her wc de olmuyor ama bazılarında ekstra fazla yapiyorum ben bu dedigim sekilde. Hic degilse wc gitme sürem kısalıyor 😅
Ahhahahaa dün de eşim şu videoyu atmış kahkaha attım 🤣 romantiklik seviyemiz çişe kadar geriledi 🙈🤪

babylovee babylovee çıkarkende aynı eşofmanı giyerim yaa leke vs olursa diye yedekte koyarım ama hiç öyle süslü şeylerle uğraşamam 🤣
I incim1 canım tekrar geçmiş olsun serumla sancıları kesiyorlar diye biliyorum zaten çıkmamış tekrar sancın çok şükür içini ferah tut hastanede gerekli müdahaleyi yaparlar sen strese girme 🙏
sirinm sirinm kuzu biz 100x200 için işbir yataktan mina yatağı aldık çok öneriliyordu 90x190 olanı da var

babylovee babylovee çıkarkende aynı eşofmanı giyerim yaa leke vs olursa diye yedekte koyarım ama hiç öyle süslü şeylerle uğraşamam 🤣
I incim1 canım tekrar geçmiş olsun serumla sancıları kesiyorlar diye biliyorum zaten çıkmamış tekrar sancın çok şükür içini ferah tut hastanede gerekli müdahaleyi yaparlar sen strese girme 🙏
sirinm sirinm kuzu biz 100x200 için işbir yataktan mina yatağı aldık çok öneriliyordu 90x190 olanı da var
Kuzumm çok teşekkür ederim bu konuda hiç araştırma yapmamıştım gidip bakayım ona 😍

Kuzumm çok teşekkür ederim bu konuda hiç araştırma yapmamıştım gidip bakayım ona 😍
Biz oda için gezerken hep yatakta sorduk kuzum çoğu markanın kendi yatağı vardı ama satıcılar hep bizim biraz pimpirikli olduğumuzu farkedince, bizde de yatak var ama işbirin yatağını alın dediler sjsjs bizde onu aldık

Biz oda için gezerken hep yatakta sorduk kuzum çoğu markanın kendi yatağı vardı ama satıcılar hep bizim biraz pimpirikli olduğumuzu farkedince, bizde de yatak var ama işbirin yatağını alın dediler sjsjs bizde onu aldık
Tamam ben de onu alıyorum o zaman direkt 😍 kuzu sertliği nasıl

Back
X