• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Allah allah doktorların fikir ayrılıkları çok yorucu oluyor ya. Çocuk doktoru kendi çocuğuna kullanıyor mesela ama bir diğeri başka şey diyor bilemedim
Aynen canım sorma, ben de sadece iletmek istedim. Olumlu, olumsuz hiçbi fikrim yok. Sadece ayak kısmına takıldı 🙄

Süper bi özet oldu kuzumm teşekkürlerr 💝 diyorum ya tek şeyim görsellik mios için de priam için de, ona da gerek yok dediğin gibi okadar paraya. Maxi cosilere baktırayım o zaman ben de bizimkilere 😍 hantal büyükte istemiyorum çünkü. Peregoların da rengini, tipini beğeniyorum 🙈 onlar nasıl
Fikir olsun kuzu bende paylasayim bu konuda bildiklerimi, biz kraft kenyayi begenmistik almak niyetimiz vardi esimle annem gittiler bakmaya biraz alçak kaldığını bende gozumle gördüm görüntülü de, sonra kraft tokyo vardi ona bakti esim, mesela puset degilde diger koltugu varya hic yerinden kaldirmadan 360 derece dönüyor ister anneye ister dışarıya. Ek olarak yerden yüksek manevra olarakta hızlı dönüyor.
Kraft kenya da öyle güzel ama sadece iste biraz alçak benim icinde bu onemli ya cok egilemem 😕
Sonra calisana sormuşlar calisan da direkt kraft tokyo ya bakmanizi öneririm cok daha satılıyor ve burdaki arabalarin cogunu bilen biri olarak bunu öneririm birde prego concorde oneririm bu ikisi üst segment demis. Aklinda olsun canım 💗
Bütçeye de bagli tabi ne kadar ayirmak istedigine.

Aynen canım sorma, ben de sadece iletmek istedim. Olumlu, olumsuz hiçbi fikrim yok. Sadece ayak kısmına takıldı 🙄
Onun olayı zaten o anne karnı hissi içe gömülmüş gibi olacak yani😳 zaten tüm bebekler sevmiyor bakalım ne olacak eğimli olandanda kullandım dün bahsetmiştim kimle konuştum unuttum şimdi. Onda da ayaklar aşağıda ve bir noktadan sonra sabah çocuğu aşağı inmiş buluyorsun😅

Oda bence en son iş zaten kıyafetler beşik olsun tamamdır 😍 Bizim odamız bomboştu bir halı, bir eşimin bir iki spor aleti 😅 oyüzden kolay oldu boyada yaptırcaz inşallah bakalim 🥰
Valla benim açlık 103 falan tokluklar 138 çıktı şaşırdım demekki giderek artıyo hassasiyet. Dikkat edelim inşallah elimizden geldiğince 🌸
Ahahha😅 o bos odalar simdi masallar ülkesi gibi olacak renkli , mis bebek kokulu, bebek kahkahalı 😍🙏🙏 sağlıkla kullanalım...

Aaa ayniii. Bu sabah benimde oyle cikti aclik tokluk 😅
O zaman haklisin bende sorun benim yememde saniyordum. 2 dilim tam bugday tost ekmegi yedim bu sabah mesela. Tost ekmekleri de minnak dilimdir bilirsiniz. Ama 138 çıktı 🤦🏻‍♀️

Ogle yemegi saatim geldi kalkiyim da vuruyim insülinimi🥲

babylovee babylovee en büyük kalemleri halletmişsin bi rahatlama geliyo demii 🫠 hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullansın miniko 🤩 bizim eşyalarımız da salı günü geliyoo, dolap şifonyer beşik. Arabamız yok hala ☺️

Cherry Mom Cherry Mom Kendini çok yorma canım, boşver doğum öncesi detaylı temizlik yapılacaksa zaten şimdi yağışlar da gelir, uzan dinlen keyif yap 🥰

annabelica annabelica görüş gününüz çok güzel geçsin minimum 1600 çıkacak bence gör bak minik kuş 💕

babylovee babylovee @ugurluceyli benim normal çıkan şekerim @Beyazyasemin in dediği gibi bu haftalarda bi tık daha arttı. Zaten tansiyon, şeker, kolestaz vs 30ncu haftadan sonra asıl aktifleşiyo. Oyüzden bu haftalardan sonra asıl daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bence.

@suuuduru68 oğluşun çok tatlı ya maşallah, onlar için endişe vericidir belki annemin göbüşü şişiyo diye 🩵 göbüşün hakikaten çok büyümüş 😍 Bizimkiler bakalım nasıl olcak o haftalarda

@sirinm sor detaylı bakalım kuzum rapor işini tekrar inşallah olabiliyodur en azında 1-2 hafta rapor alırsın rahat edersin

@mamavera sen nasılsın canım, hala hastanede misin? Nedir son sağlık durumları?

@incim1 umarım doğru etiketlemişimdir. Nasılsın canım dün de hiç yazmamışsın? Ne durumda tedavi?

Ben de durum stabil, evdeyim yatıyorum alışveriş yapıyorum 🥰 kasık bacak ağrılarım oluyo arada hafif adet sancısı gibi sonra geçiyo şükür.
Canım sağol duramadım maalesef baktım 3 gündür kafamda sildim gitti 😁

Sizinde eşyalarınız hayırlı olsun canım 🥰 bebek arabası bebek doğar doğmaz şart değil ama pusetini tek kullacaksan lazım tabi

babylovee babylovee en büyük kalemleri halletmişsin bi rahatlama geliyo demii 🫠 hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullansın miniko 🤩 bizim eşyalarımız da salı günü geliyoo, dolap şifonyer beşik. Arabamız yok hala ☺️

Cherry Mom Cherry Mom Kendini çok yorma canım, boşver doğum öncesi detaylı temizlik yapılacaksa zaten şimdi yağışlar da gelir, uzan dinlen keyif yap 🥰

annabelica annabelica görüş gününüz çok güzel geçsin minimum 1600 çıkacak bence gör bak minik kuş 💕

babylovee babylovee @ugurluceyli benim normal çıkan şekerim @Beyazyasemin in dediği gibi bu haftalarda bi tık daha arttı. Zaten tansiyon, şeker, kolestaz vs 30ncu haftadan sonra asıl aktifleşiyo. Oyüzden bu haftalardan sonra asıl daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bence.

@suuuduru68 oğluşun çok tatlı ya maşallah, onlar için endişe vericidir belki annemin göbüşü şişiyo diye 🩵 göbüşün hakikaten çok büyümüş 😍 Bizimkiler bakalım nasıl olcak o haftalarda

@sirinm sor detaylı bakalım kuzum rapor işini tekrar inşallah olabiliyodur en azında 1-2 hafta rapor alırsın rahat edersin

@mamavera sen nasılsın canım, hala hastanede misin? Nedir son sağlık durumları?

@incim1 umarım doğru etiketlemişimdir. Nasılsın canım dün de hiç yazmamışsın? Ne durumda tedavi?

Ben de durum stabil, evdeyim yatıyorum alışveriş yapıyorum 🥰 kasık bacak ağrılarım oluyo arada hafif adet sancısı gibi sonra geçiyo şükür.

Canım benim de arada kasıklarımda ağrı oluyor, sanki kemiklerm böyle sıkışıyor hissi oluyor, geçiyor ama akşamları bazen karnım da sertleşiyor uzanıyorum geçiyor 🥲

Günaydın kızlarrrr 🥳

Yaa benim de en sevdiğim hayvan koala o yüzden farketmeden her şeyi koalalı almışım 🤣🙈

Ben de o düşünceyle aldım kuzu.

Canım bir bekleyin isterseniz ben sipariş verdim gelsin yorum yapayım

Bizimkiler de asla önermedi canım en azindan ilk 28 günlük sürede ben kullanmayı düşünmüyorum

Canım bende de aşırı ama tedirgin olmuyorum 🙈 hatta artık canımı acıtıyor bazı hareketleri

Canım bende de oluyor ki benim nedense birkaç aydır burnum tıkanık gibi rahat nefes alamıyorum, sürekli başucumda buhar makinesi var

Arkadaşım merhaba ben de cuma çalışabilir raporu alıp 37'ye kadar devam edeceğim. Normalde 32'den sonra normal rapor alayım diyordum ama fiilen çalışmadığım için doğum izninden düşüyormuş. Sen normal rapor mu aldın acaba
Ben Analık çalısır raporu aldım 😅 19 kasıma kadar çalışır yazıyor tahmini doğum tarihi de üzerinde yazıyordu bende taşınma nedenlerinden dolayı düşünüyordum azcık dinleneyim diye sanırım bende izne kadar rapor alamıcam😒

Aşkım ben gidip deneyimledim hemen sana özet geçiyorum 😂😂 priam model olarak çok çok güzel bir şey gerçekten ben son dk kadar hep ikilemde kaldım. Ama daha önceden yazdım buraya katladığın zaman büyük boy valiz gibi duruyor, uçakta sıkıntı yaratıyorlarmış, birde mesela çocuğun oturduğu yer koltuğumu nesi oluyor adını bilmiyorum şimdi 😂😂 o koltuk sana dönükken katlanmıyor, onu tekrar dışarıya döndüreceksin öyle katlanıyor, mios her iki tarafa bakarken katlanıyor, ama şimdiki aklım olsa miosa bile o kadar para vermezdim ben, direk maxi cosi leona 2 alırdım. Ben birazda alırken uzun ömürlü olsun ki 2-3 çocuk büyütsün kafasında aldım
6 büyütsün 6 🤣🤣

Ziyanı yok ben zaten favorilerinde varım dolandırıcıların her hafta biri arıyor
Yok hesabınzdan işlem yapılıyor bilginiz var mı saflar bide beni benim eski çalıştığım bankadan arıyorlar 🤣🤣
Benide sözde hukuk bürosundan arayıp icra var demişlerdi e devlette takip ettim dosya yoktu anladım dolandırıcı olduklarını youtubedan polis telsizi actım hakkınızda şikayet var dedim 🤣🤣

Back
X