• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
babylovee babylovee en büyük kalemleri halletmişsin bi rahatlama geliyo demii 🫠 hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullansın miniko 🤩 bizim eşyalarımız da salı günü geliyoo, dolap şifonyer beşik. Arabamız yok hala ☺️

Cherry Mom Cherry Mom Kendini çok yorma canım, boşver doğum öncesi detaylı temizlik yapılacaksa zaten şimdi yağışlar da gelir, uzan dinlen keyif yap 🥰

annabelica annabelica görüş gününüz çok güzel geçsin minimum 1600 çıkacak bence gör bak minik kuş 💕

babylovee babylovee @ugurluceyli benim normal çıkan şekerim @Beyazyasemin in dediği gibi bu haftalarda bi tık daha arttı. Zaten tansiyon, şeker, kolestaz vs 30ncu haftadan sonra asıl aktifleşiyo. Oyüzden bu haftalardan sonra asıl daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bence.

suuuduru68 suuuduru68 oğluşun çok tatlı ya maşallah, onlar için endişe vericidir belki annemin göbüşü şişiyo diye 🩵 göbüşün hakikaten çok büyümüş 😍 Bizimkiler bakalım nasıl olcak o haftalarda

sirinm sirinm sor detaylı bakalım kuzum rapor işini tekrar inşallah olabiliyodur en azında 1-2 hafta rapor alırsın rahat edersin

@mamavera sen nasılsın canım, hala hastanede misin? Nedir son sağlık durumları?

@incim1 umarım doğru etiketlemişimdir. Nasılsın canım dün de hiç yazmamışsın? Ne durumda tedavi?

Ben de durum stabil, evdeyim yatıyorum alışveriş yapıyorum 🥰 kasık bacak ağrılarım oluyo arada hafif adet sancısı gibi sonra geçiyo şükür.
teşekkür ederiz teyzesi🥰
romantik benim oğlum kızı olan romantik sarışın damat isteyen yazsın🤣
evet ya bir haftada böyle büyüdü ben daha son haftalarımızı düşünemiyorum🧐

Fikir olsun kuzu bende paylasayim bu konuda bildiklerimi, biz kraft kenyayi begenmistik almak niyetimiz vardi esimle annem gittiler bakmaya biraz alçak kaldığını bende gozumle gördüm görüntülü de, sonra kraft tokyo vardi ona bakti esim, mesela puset degilde diger koltugu varya hic yerinden kaldirmadan 360 derece dönüyor ister anneye ister dışarıya. Ek olarak yerden yüksek manevra olarakta hızlı dönüyor.
Kraft kenya da öyle güzel ama sadece iste biraz alçak benim icinde bu onemli ya cok egilemem 😕
Sonra calisana sormuşlar calisan da direkt kraft tokyo ya bakmanizi öneririm cok daha satılıyor ve burdaki arabalarin cogunu bilen biri olarak bunu öneririm birde prego concorde oneririm bu ikisi üst segment demis. Aklinda olsun canım 💗
Bütçeye de bagli tabi ne kadar ayirmak istedigine.
Çok teşekkür ederim canım çok güzel açıklama olmuş. Kenyayı da Tokyoyu da öneren arkadaşlarım da vardı 😊 ikisini de deneyip karar vermeniz de güzel oldu benim için 🥰 Onu da denetirim annemlere. Bütçenin düşük olması tabiki önemli hepimiz için, hafif kullanışlı manevrası güzel olsun yeter 😊

Ay bu arada zıplamamak gerekiyormuş bebeğin kanala yanlış yerleşmesine sebep oluyormuş. Ben bildiğin pilates yapıyorum zıplama hoplama olmadan jssj
Kızlar ebe bir şey anlatmıştı gene doğuma geliyor ama açılma çok değil diye git evde geçir bu vakti falan diyorlar o ara çocuk normal pozisyonda neyse gidiyor bu da açılma olsun diye pilates topuyla çalışıyor ama yayılmak yerine hareketi yanlış yapıp zıplıyor. Sabah doğuma gidiyor sancıyla bebek ters dönmüş sezaryene giriyor. Bu 39. Haftada oluyor düşünün. Ben şey demiştim ne zamana kadar dönebilir diye
sirinm sirinm hemen araştırıp geliyor 😂😂😂
Hahahaha deli kuzu bildiğim kadarıyla isteyen oraya cup koysun diye. Mesela ben en başta bir sütyen aldım ebebekten denemek için dediğiniz gibiydi benim de uç belli olunca cup koydum orası tuttu
Sorma şekerim çocuğumun puseti yok resmen 🤣 Kalbim cybex priam da kaldığı için tip olarak başka bişey beğenemiyorum 🥲 Ona da okadar para vermek istemiyorum hem de ağırmış hafif istiyorum. Bide gidip deneyemiyorum ya 🥲 Bu haftada 30dklık kaçamağı hastaneye 5dk mesafede bebekhouse var belki oraya giderim iyi hissedersem, yada eşime annemlere vericem o görevi 😅 Önerilerinize açığım. Sen mios almıştın, maxi cosi leona 2 ler var, cybex eezy twist 2 var, kraftlar var hatırladığım
Kuzum ben başından beri Maxi cosi leona 2 dedim ve onu aldım en son.
Çift yönlü kullanım, tam yatış, tek elle kapatma ya da yatırma, büyük tekerlek, çoklu yatış pozisyonu, ayarlanabilir yükseklik, uzatılabilir sırt yüksekliği var. Bunlar benim aradığım özelliklerdi ve bu özelliklere sahip arabalar maalesef çok ağır geliyordu bana. Ta ki leonayı görene kadar. Aşırı hafif ve manevraları çok iyi. Geçen bir arkadaşım geldi o 2 çocuk büyüttü, denedi ve ben salakmışım kaç yıldır hantal araba kullanıyorum dedi onun joie arabası. Ay keşke video atabilsem ya. Kuzu bul beni video atayım sana olmazsa instadan falan ya
Ben Analık çalısır raporu aldım 😅 19 kasıma kadar çalışır yazıyor tahmini doğum tarihi de üzerinde yazıyordu bende taşınma nedenlerinden dolayı düşünüyordum azcık dinleneyim diye sanırım bende izne kadar rapor alamıcam😒
Ya bugün 2 müdür yardımcısına sordum alabilirsin rapor düşmez izninden dedi yine bir ikilik bunu net nereden öğrenebiliriz ya

Onun olayı zaten o anne karnı hissi içe gömülmüş gibi olacak yani😳 zaten tüm bebekler sevmiyor bakalım ne olacak eğimli olandanda kullandım dün bahsetmiştim kimle konuştum unuttum şimdi. Onda da ayaklar aşağıda ve bir noktadan sonra sabah çocuğu aşağı inmiş buluyorsun😅
Oyy yaa 😅 eskiden herşey ne güzel tekmiş, sadeymiş vallaha alıp geçiyolarmış. Her yeni model yeni bir kafa karışıklığı.

Kızlar ebe bir şey anlatmıştı gene doğuma geliyor ama açılma çok değil diye git evde geçir bu vakti falan diyorlar o ara çocuk normal pozisyonda neyse gidiyor bu da açılma olsun diye pilates topuyla çalışıyor ama yayılmak yerine hareketi yanlış yapıp zıplıyor. Sabah doğuma gidiyor sancıyla bebek ters dönmüş sezaryene giriyor. Bu 39. Haftada oluyor düşünün. Ben şey demiştim ne zamana kadar dönebilir diye
Aşko yayılmak dediğin daire gibi hareketler yapmak mı zıplamadan?

Çok teşekkür ederim canım çok güzel açıklama olmuş. Kenyayı da Tokyoyu da öneren arkadaşlarım da vardı 😊 ikisini de deneyip karar vermeniz de güzel oldu benim için 🥰 Onu da denetirim annemlere. Bütçenin düşük olması tabiki önemli hepimiz için, hafif kullanışlı manevrası güzel olsun yeter 😊
Ne demek canım rica ederim😍💗
Gercekten özellikle biz anneler icin hafif ve manevrasi güzel olmasi önemli birde tek elle kapanıp açılması, birde tam yatar pozisyon olması çok önemli.
Ne bekledigimize bagli araba konusu. Ben kenyanin manevrasini begenmistim mesela tokyoyu esim denedi kenya ile kıyaslandığında tokyo daha pratik ve hızlı dedi benim icin hic denemeye bile gerek kalmadi. En tav oldugum özelliği ise alttaki fotoda , koltugu yerinden çıkarmadan dönüyor.

Eklentiler

• Screenshot_20251016-161432_Trendyol.webp
    Screenshot_20251016-161432_Trendyol.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar 1615 gram 42 cm olmuş bebitom. Suyu baya artmış. Hala mükemmel olmasa da öncekine göre çok çok iyi dedi. Havuç suyuna devam edecekmişim 🥰
Ay maşallah 😍😍 tosuncuka havuç suyu yaramış kendide kilo almış 🧿 turuncu çıkacak çocum elizabeth tudor gibi 😍😂

Kızlar 1615 gram 42 cm olmuş bebitom. Suyu baya artmış. Hala mükemmel olmasa da öncekine göre çok çok iyi dedi. Havuç suyuna devam edecekmişim 🥰
Canım gelişimi güzel olsun 🙏 suyunun iyi olmasi sevindirici emeklerinin karşılığını almışsın 😍 çok sevindim kuzum.

Back
X