• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızz aradın mı bakim😄😄 ne diyorlar

Aa 9 aydan sonra mamayı mı bıraktı yani canım, bunu ilk defa duydum😯

Ayy evet biz seninle bu konuyu konuşuyoruz ara ara.. ben de sanki her seferinde ilk defa yaşıyormuşum gibi davranıyorum 😅 ama o gün cidden değişikti, ağrılı filandı yani😬😬

Ben senin yazın aktif katılımlarını hatırladığımdan arıyor olabilirim mesajlarını kuzum😄 senin kontrol ne zaman bir daha? Kaç haftalık oldunuz?

@sirinm sen tabii daha da ileridesin canım bebiş iyice güçlenmiştir artık🥰 arada ağrı hissi bende de oluyor. Hayırlısı diyelimm😌
Evet 5.5 aylıkken ek gıdaya başladık ama bizim ek gıda sürecimizde çok iştahlı değildi, birde kızım dişlerini 4 aylıkken çıkarmaya başladı, 1 yaşında 2.azılar hariç hepsi çıkmıştı, sürekli damakları şiş olduğu için falan da çiğneme kısmında sorun oldu, şükür sonra geçti tabi. O süreçte hem meme hem mama ( ama günde 1kez tabi, bebek gibi çok degil), hem ek gıda ile gittik, 9.ayda mamayi tamamen bıraktık

Kızlar bu kasım grubunda okuyanlar denk gelmiştir umarım, bestlak damlak varmış süt yapan, bu konuyu araştırdınız mı veya kullanan var mı aramızda
O damlayı kullananlar çok memnun ama kendinize göre ayarlamaniz gerekir , e bebekte malt içecekler var süt yapan, herkes her gün içiyordu ama ben bir kez içtim, mastit oldum, herkesin bünyesi farklı. Kuru incir ve dut kurusu kaynatıp ılık ılık içmek de çok süt yapıyor, konuşulmuştur belki aradan daldım ama 🙈

O damlayı kullananlar çok memnun ama kendinize göre ayarlamaniz gerekir , e bebekte malt içecekler var süt yapan, herkes her gün içiyordu ama ben bir kez içtim, mastit oldum, herkesin bünyesi farklı. Kuru incir ve dut kurusu kaynatıp ılık ılık içmek de çok süt yapıyor, konuşulmuştur belki aradan daldım ama 🙈
Önce bir önünü görde diyorsun aşko o zaman 😂😂

Önce bir önünü görde diyorsun aşko o zaman 😂😂
Öyle bu işler 🙈 kızımın dr u bana süt yapacak bir karışım tarifi atmıştı, bulursam atayim size, benim alerjim var diye onu yapamadım ama, adana yöresine ait kaynar mı demişti adına, içinden bir şeyleri çıkardı bunu iç, öyle şeyler kullanma demişti ama bana en çok kuru incir ve dut kurusu iyi geldi

Öyle bu işler 🙈 kızımın dr u bana süt yapacak bir karışım tarifi atmıştı, bulursam atayim size, benim alerjim var diye onu yapamadım ama, adana yöresine ait kaynar mı demişti adına, içinden bir şeyleri çıkardı bunu iç, öyle şeyler kullanma demişti ama bana en çok kuru incir ve dut kurusu iyi geldi
Şeker is loading 😂😂😂

Kızlar bu kasım grubunda okuyanlar denk gelmiştir umarım, bestlak damlak varmış süt yapan, bu konuyu araştırdınız mı veya kullanan var mı aramızda
Kuzu ben alacağım doğum çantama da koyacağım hatta. Aklıma gelirse doğuma girmeden de bir kaç damla suya katıp içeyim diyorum çünkü kasım annelerinde bir kız öyle yaptı doğumu çok erken olmasına rağmen hemen gelmiş sütü bana cesaret verdi açıkçası

Kuzu ben alacağım doğum çantama da koyacağım hatta. Aklıma gelirse doğuma girmeden de bir kaç damla suya katıp içeyim diyorum çünkü kasım annelerinde bir kız öyle yaptı doğumu çok erken olmasına rağmen hemen gelmiş sütü bana cesaret verdi açıkçası
Şişeyi boşaltmam yok mu bardağa 😆😂😂😂

Back
X