• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Ay yazıp gönder dememişim mesajımı ☺️ Biz 32+0 olduk bugün. Rapor için doktoruma gittim. Bebetom 2045 gr 44 cm olmuş. Bir haftada baya büyümüş. Hızlı gidiyoruz sanki dedim ama doktorum çok beğendi. Suyumuz hala az ama iyiye gidiyor havuca devam dedi 🥰
maşallah şebnem prensese🤩🥰

Ay yazıp gönder dememişim mesajımı ☺️ Biz 32+0 olduk bugün. Rapor için doktoruma gittim. Bebetom 2045 gr 44 cm olmuş. Bir haftada baya büyümüş. Hızlı gidiyoruz sanki dedim ama doktorum çok beğendi. Suyumuz hala az ama iyiye gidiyor havuca devam dedi 🥰
Hay masallah seveyim onun boyunu kilosunu annesiii koca kız olmus yaaa 😍😍 saglikla büyüsünleeer. Benim oglumda büyüsün bu hafta tombikto olsun aminn😍

Kızlar, vallahi önceki yazilanlari hic okuyamadım, kacirdigim birsey varsa affola yeniden dönüp okuyacak kadar enerjim yok kusura bakmayın..

3 Gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum bilenler vardir. Bugunde yine yüksek çıkınca doktoruma yazdım. O da ilac baslayalim dedi. Bide kan ve idrar tahlili istedi alt ast degerlerine baktirmami istedi. Sizlere sorum bu tansiyon ilacını kullanan var mı aranızda?
Adalat 30 mg kullanmya baslayacagim yarin sabah itibariyle.
Çok geçmiş olsun cnm

Çalışabilir raporu mu aldın kuzum yoksa izin mi ?
Ya minnoş ne güzel büyümüş senle aynı gidiyorduk benimki de olmuş mudur o kadar 😍😍 ama sanki biraz atak yapmış seninki demi ben 1800 1900 diye tahmin ediyorum benimkini ama inşAllah 2 geçmiştir 🥰🥰
Suyun doğuma kadar seni idare edecek inşAllah 🤗

Ya maşallah prensesimize🥰 Bak atak yaptı annesine, üzülüyordun büyüdü kızçemiz, çok çabuk büyüyorlar annesi 🥰😍

Maşallah koca kız olmuş yaaa yerim 🥰 demek ki son haftalar daha hızlı büyüyolar 🙏

Amin teyzesiii 🥲🙏 bi hizlansin biz şok olalım 😍😍 bu aksam balık yicem birazdan 😍 sabahta avokado yerim😂
Sen bu hafta ne yedin bana onu de hele😁
Her zamanki şeyleri yedim kuzum özel bişey yapmadım 🤣balık haftada bir mutlaka yiyorum bak o çok önemli onu ye mutlaka🥰 Kuruyemiş yiyip duruyorum meyve yoğurt vs. Ya benim ilk kızım da belli bir haftaya kadar geriden gitti kilosu. Sonra aynı böyle atak yapmıştı. Doktor minyon olacak derken 4 kilo olacak diye korkar hale gelmiştik🤣 Yapısal diye düşünüyorum. Senin oğluşun da her an şaşırtabilir seni o yüzden. Sabret büyücek o. En kötü anne sütü diye bişey var doğduktan sonra tontik yaparsın 🥰

Benim durumumu önceki mesajlarda okumadınız galiba 😂 bende gebelik şekeri çıktı ya zorunluluktan diyeti yapıyorum şeker olmasa herhalde doğuma rahat 20 kilo ile falan girerdim o derece yiyen bir insandım ama bebek beni frenledi 😂
Bende de gebelik şekeri var ama yine de kilo almaya devam ediyorum of 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

4 defa bile kullaniliyor yani. Oh tamam daha da rahatladım.
Ay bana da cok cok iyi gelsin teyzosuuu🙏🙏 yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim hepimiz..
Sen nasilsin canım? Yoksun pek
iyi gelir inşallah iyi düşün iyi olsun canım🥰
bende yuvarlanark ilerliyorum canım😅
okula giden cocukta olunca yorulmamak elde degil 3 km hergun yuruyorum okuldan almak icin
evim 5.katta asansor yok😬
ödevlerle boguşma derken akşam yataga nasıl giriyorum anlamıyorum.
Asla uykumu da almıyorum wc cok uyaniyorum bacaklarim cok agırıyor
sayfaya bi giriyorum 30 sayfa konusulmus okuyamiyorum son 3 sayfaya bakiyorum🤣
sana da şifa olsum canım ictigin ilaclar sukurler olsun geldik bu haftalara paşa dayanıcakta zamanın da dogucak insallah sen icini ferah tut

oyy maşallah prensese bak nasilda buyuyorlar
kilo alicakmı az mı derken cokta iyi almş şükür
cuma da ben gidicem bakalm benim kız ne kadar almş

Back
X